השעה 01:00 (פחות או יותר)

ירון-מ

New member
השעה 01:00 (פחות או יותר)

בדיוק הסתיימה התוכנית על הקונג-פו של שאולין בערוץ נשיונל ג´אוגרפיק. היה פשוט מדהים מי שלא ראה החמיץ. כמה מופלא וכמה נותן השראה (בנוסף זה מראה לך כמה מעט אתה יודע - טוב תלוי מי זה האתה הזה) למי ששכח למה הוא לומד קונג-פו מומלץ לרענן זכרונו בתכנית המופלאה הזאת עד כה שידורינו לערב זה לילה טוב אנשים

deep ocean

New member
הקלטתי אותה

BERTCAT כבר הזמין את הקלטת אחריו אשכר המממממ זהו, הולכת לישון סופית אסף, אני ילדה רעה......נכון? השעה 01:09

ירון-מ

New member
גם אני הקלטתי

באותה קלטת שיש בה את מופע הנזירים (SHAOLIN WHEEL OF LIFE) באת המופע דרך אגב ראיתי בארץ והיה מדהים שלא ניתן לתאר במילים (לכן אני אפסיק) :)

היי גם אני הקלטתי אותה....

ממש היה פיצוץ!!!!!!!! חבל רק שזה היה רק שעה....... דרך אגב ירון גם אני היתי במופע של הנזירים משאולין בארץ.... אוף רק מלהסתכל על המופע שלהם, אני אומר לעצמי בחיים אני לא אגיע לרמה כזו אלא אם כן אני אלמד שם בתנאי מנזר... תגיד ירון יש לך מוקלט את המופע של הנזירים משאולים whelle of life??? שלכם באהבה, עידודודו הלוחם שחולם להיות נזיר שאולין

ירון-מ

New member
יש גם יש

כפי שציינתי הן מוקלטות באותה קלטת (מה שהיה אתמול והמופע) בנוסף יש לי 2 דוקומנטריים על ברוס לי דבר איתי על זה בשיעור

טוב אני אדבר איתך!!!!!!

אני פשוט חייב את הקלטת עם המופע, אם תוכל להביא אותה מתישהו לשיעור אני אקליט אותה ואחזיר לך אותה..... פשוט אני ואחי הגדול מתים על זה, ואחי כרגע בצבא ואני רוצה לעשות לו הפתעה עם זה.... אז נדבר כבר, דרך אגב אילו ימים אתה מתאמן?? שלך באהבה, עידודודו הלוחם

ירון-מ

New member
עידו

אני לומד בימי ראשון ורביעי ב-20:30 ואני אתן לך את הקלטת רק שלא בטעות תמחק אותה (וקודם חברה שלי ץריכה לראות את זה בסוף השבוע הקרוב)

היי ירון תודה רבה!!!!!

תביא את זה אז לשבוע הבא ביום רביעי!!!! ושוב תודה רבה!!! שלך באהבה, עידודודו הלוחם

הייתי מעוניינת לדעת היכן ניתן ללמוד

אומנויות לחימה, והיכן אתם לוקחים שיעורים, אגב, אני גרה באזור המרכז בדרום ת´א, (אם דרך לוד נחשב הדרום,עמכם הסליחה אני פשוט חדשה במרכז...) אשמח גם לדעת איך התאמתם לעצמכם את אומנות הלחימה המועדפת? טאי צ´י או קונג פו, וכו´...? בתודה מראש, לילי

Kiru

New member
לילי, כמו

שנאמר פעם בפורום אומנויות הלחימה, הדרך הטובה ביותר לבחור את האומנות המתאימה לך (וחשוב לא לא פחות - את המורה המתאים לך), היא ללכת לשיעורי ניסיון אצל כל אחד ואחד מהמורים שקרובים אלייך (גיאוגרפית), ולראות איזה מסגנונות הלימוד מושך אותך. כמובן, לפני כן כדאי לעשות סינון ראשוני לפי סגנון כללי של אומנות שאת מחפשת: האם את רוצה משהו שקט ויסודי כמו טאי צ´י, עבודה כוחנית כמו באיגרוף תאילנדי וכו´. אבל כאמור, זהו רק סינון ראשוני, מה שחשוב זה הכימיה עם המורה ועם צורת העבודה שלו. אני (ורוב האנשים הכותבים כאן) מתאמנים בקונג פו ב"שמבאלה", אצל בן טל שחר - שהוא גם מנהל הפורום. השיעורים מועברים בת"א. אני אישית נהנה מכל רגע. בהצלחה

Kiru

New member
בכמה מקומות שונים,

כמעט בכל אחד מימי השבוע. כדאי שתתאמי עם בן שיעור ניסיון...

רמי ד.

New member
תודה על ההתראה

בזכותך עמנואל ואנוכי צפינו בתכנית וממש נהנינו אף שנתגלה שעדיין הרבה עבודה לפנינו רמי

למעלה