השעה שלו

השעה שלו

הבטחה זו הבטחה הבטחתי לכם שפעמיים בשבוע אני יביא לכם מידע על אחד השחקנים וראשון השחקן : ארתור פרי: גיל:21 שיער :שחור ,קצוץ(עובר שונויים דרסטים!). צבע אור:לבן. צבע עניינם:שחורות. הסרטים שהוא שיחק בהם: "הבופור" שם גילם את שפיצר,"תיאום כוונות". תאטרון: "קופסב שחורה". טלויזיה:"M.P.M","ראש גדול" ,"איים אבודים","דני הוליווד"| מוזיקה: לארתור יש להקה בשם "גלאם" להקה בסיגנון האייטיז,ומיתארח לפעמיים בהופעות של הלקה "האלמנה השחורה" .הוא מנגן בגיטרה ומלחין וכותב שירים שלו. רינגו (ארתור פרי) - פריק של התקופה. בחור חינני, יוצר ו"המורד". צפוי להיות בן זוגה של נועה מההווה. הוא חבר טוב של דני ובוקי. במהלך הסידרה מתגלה שרינגו בעצם גונב מחבריו וממקום העבודה כדי לתת לתרופאות לאימו חולת הנפש. כינויים של ארתור(רינגו)(בפורום ,ביסדרה):"הגירסה אשכנזית של אושרי כהן" ,"תעשה לי ילד" "גו גו". לכולם סליחה עם שחכתי משהו פשוט זה כל מה שהצלחתי למצוא.

איזה מטומטמת אני...

"איים אבודים" זה סרט XD טוב שרשרו תמונות לפה....................

עונה 3 את גיא

עוד קראו לו אז ארתור פרז'וב הוא שיחק את החבר ה"סמרטוט" של נעמה(רוני), לומד במגמת אומנות, והופך להיות החונך של מור .

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש לי כמה דברים להוסיף:

השם האמיתי שלו זה ארתור פרידזון, הוא נולד ב-1/1/1987 וכרגע מתגורר ביהוד. ותאמינו או לא הוא ממוצא רוסי XD.

bendoosh

New member
באמת? הוא גר ביהוד?

אז איך לא יצא לי לראות אותו? ואחלה תאריך לידה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifגם בעיר שלי יש מלא מפורסמים שלא יצא לי

*לראות XD ועוד יש לי עיר קטנה.

AVriL AddiCt

New member
אהה איזה תאריך לידה(מאוהב)

של חבר שלי...חחח ואני חדשה כאן

MrHyde1

New member
ראיון עם ארתור פרי

בחור בומבה איזה מתוק רינגו. איזו תמימות. איזו רגישות. איזו רכות. הכי הגיוני שדווקא לנועה דיין הוא יתחבר. גם היא ככה אותו דבר. סוג של רינגו, אבל באישה, ושל שנות ה- 2000 סטאר רינגו הוא חבר טוב של דני הוליווד. הוא כל היום עם הגיטרה, ובדרך כלל הוא מחייך. רינגו הוא הדמות שהכי קל להתחבר אליה, הוא המורד הקלאסי, בתקופה בה הכי קל למרוד, כי זמנים הם אחרי מלחמת ששת הימים, הכל מושלם ובסדר, לפחות מעל פני השטח, ורינגו לא משלים עם זה, כי כשהמבוגרים מתנהגים כאילו הכל בסדר, אז הצעירים מורדים. רינגו הוא היפי, הוא התגלמות הסיקסטיז. הוא מוזיקאי ורגיש. יוצא קצת דביל אבל בצד המצחיק. אז איך אמרנו? בחור סבבה. ארתור פרי, המשחק את רינגו, מספר שהוא מתחבר מאוד לסלנג, לסדרה ולבגדים, למרות שבאופיו הוא דווקא שאני מתחבר יותר לשנות ה- 80. אז שאלנו אותו כמה שאלות, כדי לדעת מה עדיף, הסיקסטיז, או שנות ה- 2000 אז מה עדיף? הסיקסטיז? או שנות ה- 2000? ארתור פרי עונה ילדי הפרחים או יחידה קרבית- ילדי הפרחים ביטלס או בקסטריז בוייז? בקסטריז בוייז גמר כוכב נולד או וודסטוק- וודסטוק טוויגי או נועה תשבי- טוויגי מרלין מונרו או פריס הילטון- מרלין מונרו היצ'קוק או טרנטינו- טרנטינו ערוץ 1 או הרבה ערוצים? ערוץ שמשדרים בו את דני הוליווד מוחמד עלי או מייק טייסון- מוחמד עלי תנועת נוער או פייסבוק- תנועת נוער (היה בצופים) טלפון חוגה או נייד- - זה לא משנה. העיקר שייתקשר ויוכל לקבל שיחות מיני או סקיני? סקיני - כי יש לי להקה שקוראים לה ארלקינו. שהיא להקת קליים אייטיז סטייל בונג'ובי, גנז אנד רוזז אז זה מאוד דומה לסקיני. http://yes.walla.co.il/?w=1/7318/1225897

efi s8

New member
הלהקה זה לא ארלנקינו?

ונראה לי שרושמים AM:pM לא?

למעלה