השעה עוד לא ארבע.

ferdinand

New member
השעה עוד לא ארבע.

יש לי עוד זמן.
מוצא בית קפה נחמד. מצליח "לשרוף" ככה רק איזה רבע שעה.
לא בא לי לבזבז זמן על להתברבר בלחפש את המקום, מחליט לצאת כבר, להקדים. ודווקא מוצא את המקום בקלות, צ'יק צ'ק. לוקח חדר.

היה לי יום עמוס היום' ונחמד פתאום השקט הזה, לגמרי לבד. השקט שלפני הסערה. מתפשט. נכנס למקלחת להתרענן. מתלבט רגע אם להישאר ככה – ערום, לקבל אותך ככה. אבל זה מרגיש לי חשוף מדיי. לובש תחתונים וחולצה. לא ערום אבל גם לא לבוש לגמרי. ועדיין יש לי עוד זמן!.

מסתובב קצת בחדר, פותח מגירות, ארונות. מציץ מהחלון לרחוב. מרתיח מים, מכין לי (עוד) קפה. נכנס למיטה, מוציא מהתיק את הספר שלי. למרות כל המתח וההתרגשות, דווקא מצליח לשקוע בקריאה. (ספר טוב!). ככה ש-הנקישות על הדלת, מקפיצות אותי פתאום, מחזירות אותי ל-"מציאות".

הלב שלי הולם בפראות, והידיים קצת רועדות לי, כשפותח את הדלת. עומדים ככה לרגע, סוקרים אחד את השני. מחייכים. מרגיש את ה-"נפיחות" שמתחילה לי בתוך התחתונים. מסמיק כשרואה את המבט שלך, נעוץ שם. אני נבוך נורא. מדהים אותי ה-"קוליות" שלך, גם כשדיברנו בטלפון. הבטחון העצמי הטבעי שלך, כאילו כלום.

אז אתה "מציל את המצב". נכנס פנימה, סוגר אחריך את הדלת, מתקרב אליי בחיוך, מחבק אותי. מנשק אותי. אני נצמד אליך. מרגיש את הזקפה שלך, דרך הג'ינס. הידיים שלך מגששות לי על הגוף. מפשיל את החולצה, נכנס לי לתוך התחתונים, מפשיל גם אותם. עכשיו אני חשוף לגמרי בפניך. האצבעות שלך נסגרות על הזין שלי. מוביל אותי אל המיטה, מתפשט.

יושבים עירומים על המיטה, אחד מול השני. הידיים שלי עכשיו נשלחות לחקור את הגוף שלך. עוברות על החזה, על המותניים, על הבטן. האצבעות שלי עוטפות את הזין שלך, חופנות את הביצים. אני רוצה אותו!. לוקח אותו בין השפתיים, שומע איך אתה מגרגר. כל כך הרבה זמן לא הרגשתי את זה!. מלקק את הטיפה השקופה שנובעת מהקצה. מכניס אותך עמוק לתוך הפה שלי. מרגיש את השפתיים והאצבעות שלך על הזין שלי. מלקק לך את הביצים. מרטיב אצבע, וחודר אליך, לאט. אתה נאנק, והודף עמוק לתוך הפה שלי.

אחרי כמה זמן אתה "מזהיר" אותי שאתה עומד לגמור, ומנסה לסגת. אבל בא לי להרגיש אותך!. נצמד אליך יותר, אוחז בך. מכניס אותך עמוק יותר. עוטף את הזין שלך עם הלשון שלי, להרגיש את הפעימות שלך. וזה מדהים. ההתכווצויות האלו, הרעידות של השרירים. הגניחות שלך. מרגיש את זה גם עם האצבע, עמוק בתוכך. והזרע שלך, שממלא לי את הפה. אני לא מרפה, עדיין לא. מרגיש איך כל נגיעה קטנה שלי, כל ליקוק שאני מעביר עם הלשון על הכיפה שלך, מרעידה, מקפיצה לך את כל הגוף, מעבירה בך זרמים של עונג בלתי נסבל.

אני לא נותן לך להירגע. לא נותן לך לנוח! עכשיו אני בוער! כל תא בגוף שלי משתוקק אליך. מלקק לך את הזין, מלקק לך את הביצים, את הטוסיק, עד ש-"תתעורר" מחדש (רק שתעשה את זה מהר!) הודף אותך, שתשכב על הגב, עולה עליך. לוקח את הזין שלך ביד שלי. מגשש איתו על החור שלי. מרגיש איך אני נפתח אליך. מחדיר אותך לתוכי, לאט. יורד, מתיישב, מרגיש אותך ממלא אותי.

אל תיגע בי עכשיו! אל תיגע לי בזין! אני כל כך בוער, כל מגע קטן יגרום לי להתפוצץ ואני לא רוצה עכשיו – עוד לא. מתחיל לנוע מעליך. מרגיש אותך נע מתחתיי, בתוכי. מרגיש אותך גדל, ומתמלא בתוכי. חזק! עוד! כן, ככה! התנועות מתגברות. עושה מאמץ להישאר עם עיניים פקוחות. מביט לתוך המבט שלך. כן! עוד!, תזיין אותי! חזק!. האצבעות שלך עוטפות לי הזין. אני לא יכול יותר! אני מתפוצץ. זרמים נתחים לך לאורך הבטן, עד לצוואר. אני גונח, צורח, מתפתל, צונח, קורס, נשכב עליך.

אבל עכשיו – אתה לא יכול לעצור. התנועות שלך בתוכי ממשיכות, חזקות יותר, מהירות יותר, עמוקות יותר. העונג מפלח לי את הגוף. מרגיש שעומד להתעלף מרוב עונג. עוצם עיניים חזק ונצמד אלייך, מרגיש כמו ברכבת הרים. ואז ה-הדיפה הזו האחרונה, החזקה! מרגיש את הזרמים שלך – בתוכי.

התנועות שלך נרגעות לאט. שנינו חסרי נשימה, החזה שלך עולה ויורד ואני יכול להרגיש את פעימות הלב שלך בחזה שלי. התחושות מתחילות לחזור אליי. שנינו רטובים, מזיעה ומזרע.

אני מתגלגל ממך, נשכב לצידך. חבל שכבר צריך ללכת.

giligil55

Member
כל הדברים הטובים

נגמרים מהר מידי ...

תיאור מלא עוצמה

פעם ראשונה שלי לקרוא על קטע מיני בין שני גברים
איזה עוצמה יש בקטע הזה שלך

למעלה