השעה במחשב

noam01234

New member
אולי תחליפי סוללה...

תעתיקי את הכתובת לתוך תוכנת הורדה כמו פלאש-גט ותורידי, אח"כ תשני את שם הקובץ בכל מקרה זה הלינק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/tapuzforumsUploads/1049528.doc

כנף

New member
טוב, נראה לי שאני מתייאשת ודי

לא נראה לי שיש לי פלאש-גט, וחוץ מזה שאני מבינה מה תוכנת הורדה עושה, אני לא יודעת מה זה יכול להיות.. אז תודה, וסליחה על הטירחה!

לפני שתפרשי כנף ותתיאשי,

תבצעי בכל זאת את ההסבר שלי שהיה צמוד לקובץ: כתבתי שם שהמערכת אינה מקבלת קבתי ZIP וקבצי EXE , לכן שיניתי את הסיומת בלבד של קובץ הזיפ לקובץ DOC . יש קודם כל לשנות את שם הקובץ ל סיומת ZIP ואז לפתוח אותו כרגיל. בדוק באחריות. ועוד עצה ´חברית´: בנושא מחשבים לעולם אל תתיאשי ...

כנף

New member
תודה על העצה + אבל קטן אחד

אני לא מתייאשת כל כך מהר, אני אנסה לברר במקומות אחרים, רק שאני (כמעט) מתייאשת פה ממכם בנושא הזה.. סתם
אבל הבעיה היא אחרת- אין לי שום מקום עם אפשרות לשנות את שם הקובץ- אני לוחצת על הקובץ המצורף, אז נפתח לי דפדפן שנשאר לבן ומעליו נפתח חלון קטן של המרת קובץ, ועד שאני לא מבטלת אותו (ואז הדפדפן מניב הודעת שגיאה), או בוחרת סוג מסוים להמיר אליו (יש שם Txt File, משהו כמו Word בשביל מקינטוש, ועוד כל מיני סוגים מוזרים)- ובמקרה כזה נפתח לי דף של וורד בצבע אפור ורק השורה למעלה (שיש בה את הסמל של וורד) כרגיל. אז מה אני עושה עם זה?? אולי יש אפשרות להעביר אלי את הקובץ בדרך אחרת?
תודה

הנשוי

New member
או שאת עושה דאבל קליק או ש.....

מוגדר אצלך במחשב שקליק שמאלי בעכבר פותח את הקובץ מה שאת צריכה זה רק לסמן את הקובץ( לא לפתוח אותו) ואז קליק ימני על העכבר ושנה שם ואז לשנות רק את שלושת האותיות של הסיומת -- כל זאת בהנחה שסיומת הקובץ אכן מופיעה אצלך בשם הקובץ - אם לא תגידי ואסביר לך איך משנים שסוג הקובץ אכן יופיע

כנף

New member
הצלחתי!! + אבל מעצבן קטן..

אבל הסתבכתי עם הזיפ
אוף אוף אוף הוא לא נפתח.. נכתב לי Its not look like WinZip או משהו כזה.. ושואל אם אני בכל זאת רוצה לפתוח אותו, כשאני מאשרת, נפתח לי קובץ Txt מג´וברש

כנף

New member
ליתר דיוק

כשאני מנסה לפתוח (את Deisl1.isu) נכתב לי: It does not look like WinZip is configured to properly view this file. You can continue, but the file you are trying to view may look "wrong". Click the help button.. (נמאס לי מאנגלית).. כדי למצוא אינפורמציה איך לפתוח את הקובץ הזה. כמובן שבעזרה כתוב דברים שאני לא מנסה להבין אפילו. תמיד העזרות האלה רק מקשות..
תודה על הסבלנות!!

כנף, שלחתי לך במייל את הקובץ

פתוח ומוכן להתקנה. אם לא תצליחי הפעם, אעזוב לרגע את הגיהנום ואבוא אישית להתקין לך אותו. סביב הכנפיים שלי מתעופפות נוצות, ניצוצות, וניצנוצים. כדאי להזהר. בדרך חזרה אני חוזר בדרך כלל לבד. אין טרמפיסטים. אפילו לא טרמפיסטיות.

למעלה