השעה במחשב

כנף

New member
השעה במחשב

השעון של המחשב שלי איטי במספר שניות לדקה, כך שתוצאה של כל יום היא איחור של מספר דקות, וזה מאוד מפריע. (כמובן ששינוי השעה בצורה הרגילה לא עוזר, כי השעון עצמו פשוט זז בקצב לא נכון!) מה עושים נגד זה? יש לי WIN98 אם זה משנה. תעשו טובה, זה משגע אותי
תודה

ofirgonen

New member
כנרה זאת בעיה במאורר

אבל אני לא בטוח תיקח אותו לטכנאי ואם צריך הוא יחליף לך מאורר או מה שצריך להחליף

mememe

New member
תחליף בטריה בלוח אם!!! בדוק!!!

ושלא יספרו לך סתם סיפורים.... ולא זה לא קשור לחלונות 98..

דיסקט

New member
כמו שכבר נאמר. זו כנראה בעייה

בסוללה. אבל.. יתכן גם שהשעון של המחשב שלך פשוט לא מדוייק מטבעו. זה גם קורה, ובשביל לתקן את זה צריך לקנות לוח אם חדש

כנף

New member
אם אתם יכולים בבקשה..

לדבר במילים של יום חול ולהגיד לי מה בדיוק אני צריכה לעשות. כל אחד ענה משהו אחר, אז חוץ מלערב פה טכנאי, מה נשאר לי לעשות? תודה על התשובות!! ועוד יותר תודה אם אקבל תשובה חד משמעית וברורה (דרישה מוגזמת?)

דיסקט

New member
אז ככה.. פתח את המחשב, הסתכל על לוח

האם... יש עליו סוללה קטנה (צד ימין למטה). הוצא אותה. לך לחנות צילום, קנה אחת זהה. הכנס את החדשה למחשב, והפעיל אותו מחדש. תצטרך להגדיר דברים מסויימים בביוס. אבל כל אחד פה ישמח לעזור לך להגדיר אותו (אם אתה חושש)

כנף

New member
תודה דיסקט!! אבל

אני מפחדת להתעסק עם כאלה דברים. לא מבינה בזה.

שקד אנ

New member
אחי אם אתה הרבה באינטרנט

יש תוכנות קטנות שלא תופסות בכלל זיכרון שכל פעם שאתה נכנס לאינטרנט היא מכוונת את השעון לשעה הכי מדויקת... תוריד ...

כנף

New member
יש לינק אולי?

המחשב הזה בד"כ מחובר 20-24 שעות ביממה לאינטרנט. אם יש למישהו לינק לתוכנה הזאת, מאוד אשמח. אני לא רוצָה להתחיל לפתוח פה דברים ולהתעסק עם זה, חסר לי שאני הורסת משהו, אני שונאת טכנאים
שוב תודה!!

Ancient

New member
סתם לידע כללי...

התוכנה הזו מאחרת בשבע שניות, למרות שאפשר להגדיר לה, שאחרי כל כיוון, תפחית מספר שניות קבועות (על-ידך) או תוסיף מספר שניות.

כנף

New member
מצטערת, אבל..

התבלבלתי קצת הקישור עובד, ה- download של התוכנה- לא!
מישהו מכיר אולי תוכנה אחרת בסגנון?? תודה!

לסיכום סופי ומוחלט של הנושא

תפעילי את ה Utility הזה יחד עם הפעלת המחשב, ואפשרי לו בהגדרות לעדכן את השעון באופן אוטומטי. התכנה לא כל כך אוהבת את אנשי ש"ס, וכשמושכים או מקדימים את שעון החורף נוצרת בעיה זמנית. חוצמיזה, כלי ישן וחביב וחוסך כל צורך בידע טכני או בטכנאי. המערכת סרבה לקבל את התכנה סגורה בקובץ ZIP , לכן שלחתי אותה כקובץ DOC . שני את השם מ Yats32.Doc ל Yats32.Zip ופתחי את קובץ הזיפ כרגיל.

כנף

New member
עוד לא כל כך מהר סופי ../images/Emo13.gif

כשאני לוחצת על הקובץ המצורף, נפתח לי חלון של המרת קובץ, מה אני אמורה לעשות איתו? אם אני סוגרת אותו- הוורד מתחרבש (נפתח חלון שכולו אפור חוץ מהשורה העליונה ובה הסמל של וורד) ואם לא לסגור אותו- אז במה לבחור שם? סליחה שאני משגעת עם זה. ותודה לכל העוזרים!!

למעלה