"השניה" של סלקום...

"השניה" של סלקום...

פרסומת אדירה, למרות שנראה לי שהתוכנית לא כזאת מי יודע מה...

אורז

New member
פרסומת אדירה???

ממש לא. פרסומת חביבה ולא מזיקה. ישר לזכורות והאהובות. מה שכן, יש קונספט נחמד (שניה זה לא תמיד שניה) ואולי היה עדיף להמחיש אותו דווקא בסרט עם עלילה ולא בסרט סיטואציות. בכל אופן סרט נעים ומבדר אבל לא מייצג את מקאן החדש (או לפחות את מה שמקאן מנסים לחזור ולהיות). חייבים גם להגיד מילה על כך שסלקום הולכת לאיבוד. כל פרסומת שלה נראית לגמרי אחרת, החלוקה לשני משרדים פרסום לא עושה לה טוב ואני חושב שבסופו של דבר זה בעוכריה.

הדבר היחיד שחשבתי כשראיתי אותה

זה, מישהו כאן התלהב יותר מדי עם הלוקיישנים

woosabi1

New member
אני גרתי במלצ'ט פינת נחמני

עד לפני חודשיים, ממש בנין הישן על הפינה של מלצ'ט. אני ספרתי לפחות 7 סטים של פרסומות אחת גם שלי ועוד 4 פיצ'רים שאחד גם צולם אצלי בדירה. מה חבל שהבנין הופך להיות מלון בוטיק מטונף לפעמים גם היה מציץ מיץ פטל מהבניין של הפגודה

woosabi1

New member
וסליחה על שגיאות הכתיב וחוסר סימני הפיסול

זה העארק שמדבר

Zברע

New member
גם אני אהבתי

לא אדירה, אבל כבר הרבה זמן לסלקום לא היו פרסומות שמבוססות על אינסייט אמיתי. משהו שבאמת נוגע בכל אחד ובאמת אפשר להתחבר עליו. זה נכון, יש הרבה לוקיישנים, אבל כל אחד מהרגעים האלה - כל אחד יכול למצוא את עצמו בתוכם. יש בפרסומת הזאת משהו רגיש ונכון, וזכיר שעושה את העבודה בסופו של דבר. לא אוהב את סלקום, מסכים שכל פרסומת שלהם נראית אחרת וביחד הכל נראה כמו תחנה מרכזית בשעות העומס, אבל הפרסומת הזאת פשוט עובדת בשבילי.

סלקום החדש של מקאן

קרדיטים: סמנכ"ל קריאטיב: טל רביב מנהל/ת קריאטיב: סיגל עבודי קופי: דורון רובינשטיין + אסף זליקוביץ ארט: יפעת שלזינגר מנהל לקוחות: סער נעים תקציבאי/ת בכיר/ה: רותם קייקוב תקציבאי/ת: אורן דוידובסקי סמנכ"ל פלנינג: אלון ברנר במאי/ת: שחר סגל

למעלה