השנה שעברה??????

taz512

New member
השנה שעברה??????

אוקיי, עכשיו בפעם הראשונה מזה הרבה זמן אני מסתכל אחורה אחרי שקראתי כמה וכמה שרשורים פה, אני כעיקרון לא בן אדם שמסתכל אחורה הרבה, מעניין אותי ההווה לא העבר. אבל עכשיו כשאני מסתכל אני רואה שהיו לי כמה שינוים מאוד מעניינים. שנה שעברה בתחילתה זאת אומרת הייתי בצבא, הנדסה קרבית, מפעיל צמ"ה לוחם משכמו ומעלה, היה לי אופנוע כבד והייתי צונח המון, ואז יום אחד לפני כ10 חודשים יצאתי מהבסיס ביום חמישי עם התיק ועשיתי את דרכי דרומה למועודון צניחה, בדרך למועודון צניחה הוכחתי את המשפט שידוע לכל צנחן, "יותר מסוכן להגיע למועדון צניחה מאשר לצנוח" תאונת דרכים עם האופנוע. לקחתי סיבוב לא נכון ואני והאופנוע היקר שלי אז (ג´וני) פגשנו את הכביש, אני יצאתי מזה עם שיפשופים ורצועה קרועה חלקית בברך ימין, אבל ג´וני כבר לא יצא מזה והיה צריך להגיע לניתוח להוצאת איברים בשביל אופנועים שנמצאים במצב קשה וצריכים את האיברים האלה (וגם בשביל החשבון בנק שלי) ואז היה את כל הקטע של תקוע בבית לא יכול לזוז לשום מקום על רגל אחת פיזותרפיה וכל שאר השטויות. שם הייתה התפנית, התחלתי להיכנס למחשב יותר, שאותו קניתי אולי שבועיים לפני התאונה, ומאז ועד היום אני בגימילם, נכנסתי לדברים שלא עשיתי הרבה זמן (כיוון שהיה לי פתאום המון זמן פנוי בידיים). ומהקטע הזה זה מאוד נחמד, אבל צה"ל מסתבר אוהב אותי יותר מידי ולא רוצה לשחרר אותי, אז גם אי אפשר להתחיל לעבוד, והמינוס בבנק רק גדל (כואב). הצלחתי להיכנס חזרה (לא שעזבתי אי פעם) לסוסים האוהבים שלי, יש יותר זמן לרכב ולאמן אותם, ואני רק מחכה לסוף הצבא בשביל להתחיל לעבוד בהדרכה, ולעשות קצת כסף מהעניין. אז בסופו של דבר אני מסתכל על החצי כוס המלאה, אומנם ג´וני מת ואני קצת פצוע (אני מרגיש כבר הרבה יותר טוב, תודה ששאלתם באמת!) והמינוס בבנק כבר מגיע לחמש ספרות עדיין היה לי טוב, כי מה לעשות אני אופטימי מפגר. ויוציאם למסיבות ועם בחורות ואולי עוד שבועיים נלך לצנוח ונגע שוב פעם בשחקים. אז בסופו של דבר הייתה שנה טובה. ונקווה שהשנה תהיה יותר טובה. ובעיה אתם רוצים? *דופק את הראש בקיר* *עוד קצת בקיר השני כי בזה יש כבר חור* טוב, איך מוצאים אהבה? כי בחורות יש, דייטיים יש, סקס ברוך השם יש, אבל אני לא מוצא אהבה. אולי זה משהו בי, אולי כי אני לא הטיפוס שנקשר, אבל אני אף פעם לא מצליח לגרום לזה שאני יוצא עם מישהי להפוך למערכת יחסים. למישהו יש הצעה? וד"א אני כתבתי פה לפני איזה חודש אבל מחוסר זמן, (הייתי עסוק עם הסוסים) לא היה לי זמן להיכנס, אז טאז השד חזר ובגדול
טאז, השד והשנה

שקלת לפרסם את קורותיך בספר עב-כרס?

ידידי המו"ל ישמח לשוחח עמך, להציע לך סכומי עתק, ולרכוש את הזכויות על הסרט העתידי (אנא קח אותי בחשבון לתפקיד הדיילת החיננית). ולגבי שאלתך: אם היה בידי המפתח ל"מציאת אהבה בחמש דקות" (הממ, רעיון לספר, מיד אשוב), לא הייתי מן הסתם עובדת לפרנסתי אלא מפקירה את גופי לקרני השמש הלוהטות, הרחק באי קאריבי נוצץ, שלצידי גברבר מסוקס המחלטר כג´יגולו (בימים רגילים הוא מן הסתם רואה חשבון). ובוא נדבר ברצינות שניה: אתה לא מוצא אהבה, או שאתה לא מתאהב, או שאתה לא הופך כל פגישה למערכת יחסים? ההצעה שלי היא שתתחיל להיפתח. אתה בעצמך אומר "אני לא נקשר, אני לא מצליח לגרום לזה שזה יהפוך למערכת יחסים", כך שאתה מבין בעצמך שייתכן וחלק גדול מהבעיה הוא אצלך, ואולי גם בסוג הבחורות שפגשת עד היום. חשבת על מה גורם לך להיסגר, מה מונע ממך לתת לבחורה להכיר אותך באמת, ואז להחליט ביניכם אם יש על מה לדבר או לא? האם מדובר בפתיל קצר? האם מדובר בשעמום מהיר? האם מדובר בציפיות גבוהות מדיי? או האם מדובר בזה שטרם פגשת את הבחורה שעבורה שווה להוריד את המסכות?

taz512

New member
שקלתי, אבל זה יחסל יער שלם

יותר מידי מידע להכניס בקצת מידי יער, או משהו כזה. ואני במצב שאני לא *מחפש* אהבה, אבל אני פותח את עצמי בפניה, זאת אומרת אני מחכה לרגע שזה יבוא. ואני אומר בקול חוצות הבעיה היא אצלי, אני יודע את זה אני פשוט לא מבין מה הבעיה. וזה העניין חשבתי שאני נסגר, אבל אני לא סגור, אני פתוח אני נפתח כלפי הבחורה אני מספר לה על עצמי ועל כל הדברים האלה, אבל ממש אין לי מושג מה זה אומר. יכול להיות שזאת אחת הסיבות האחרות, אני דווקא הייתי חושב על השיעמום אבל מי יודע. זה העניין לי אין מושג מה הבעיה בגלל זה אני לא יכול להתחיל לעבוד על הפיתרון. טאז, שד עם בעיות

אושר מ

New member
לספר על עצמך

זה לא אומר שאתה לא סגור. זה אומר שאתה מספר על עצמך. יכול להיותה רבה יכול להיותה כל. זה לא אומר שאתה מכניס אנשים פנימה לתוך זה. אתה יכול לספר להם את זה ממרחק..

אושר מ

New member
ברוך השב.

תן לי לנחש מדוע חזרת
. פעילות רבה היתה לך. המון גימלים.א ני מודה ששברת אתה שיא של מישהו שאני מכירה שקיבל 8 חודשים גימלים. בהרבה אפילו. יש לציין מראש שאני מחבבת אותך. כי אתה אוהב סוסים. אז זה למה אני לא אובייקטיבית. באשר לאיך מוצאים אהבה... לא מחפשים זו התשובה הכי נכונה לדעתי. אבל, במקרה שלך.. אםא ני זוכרת נכון אמרתש אין לךב עיה עם נשים. כמו כן אתה אומר שאתה לא נפתח. כשלא נפתחים אין מצב לקיים קשר ולבנות אחד כזה. אני תוהה האם יש לך בחורות ידידות.כ אלה שאתה כן מסוגל לדבר איתן...? אני חשובתש אתה צריך לנסות לצאת עם מישהי ולא ישר לחשוב איך הלכניס אותה למיטה וכו´, אלא לדבר איתה על הרבה דברים. עלה אהבות שלך (סוסים וצניחה, אגב איפה כדאי לי לעשות צניחה?), על הפציעה (אאוץ´. אבל יופי של נושא), וכו´. תמיד אפשר לפני פגישה לעשות אתה תרגילה רגיל של נשים באשר הן, ופשוט לתכנן מראש על כמה נושאי שיחה
...אבל חשוב שאלו יהיה נושאים שלא רק פותחים אותה בפניך, אלא גם אותך בפניה.

taz512

New member
אני כן פתוח

זה העניין אני מדבר המון, ואני פותח את עצמי, אני מספר על עצמי הכל, אני בן אדם מאוד פתוח וכבר אמרתי את זה. ואנ י מדבר בקלות עם כל אחת כמעט בלי יותר מידי בעיות. ואני מספר על כל מה שאמרת, תקוות אהבות רצונות וכו´ וכו´. ודרך כלל מה שקורה זה שאני מדבר המון המון המון והיא לא מדברת כמעט ורק שואלת שאלות. עד שאני מתחיל לשאול שאלות. נראה לךי שזה כמו שאפי אמרה, אני משתעמם מהר מידי, לא יודע אולי יש לי סף עניין נמוך. אולי זה חוסר יכולת מצידי להתחייב ואז אני ישאר בורח לבחורה שבאה אחרי זה. וואלה אין לי מושג. ובנודע לצניחה, אני ממליץ על המעודון צניחה שלי, מועדון סקאי דייב אילת. אין כמו השחקים. טאז, השד המעופף

אושר מ

New member
אז אתה מאלה שצריכים

את המסתוריות. את הבחורה המסובכת? אני חשובת שפשוט עוד לא יצא לך לפגוש במישהי שדגדגה לך משהו מעבר ללילה אחד. הממם. אולי יש צורך לנקוט בשיטה ההפוכה. לא לשאול שאלות אלא לתת להן בעצמן לדבר (מי היה מאמין שאני אומרת את זה). מה עם להתחיל עם בחוורות בעלות תחומי עניין דומים לשלך? מישהי מעולם הסוסים למשל? ובנוגע לצניחה.. אני אברר ואז אדע לענות לך תשובות ניצחות. קודם תן לעבור אתה קוס צלילה בשלום
.

taz512

New member
לא יודע עם מסובכת אבל...

אני צריך את העניין את המסתוריות. ויכול להיות שבאמת לא פגשתי את הבחורה הנכונה. אני הנסה את זה. מבטיח פגישה הבאה אני כמו דג אילם, טוב לא בדיוק אבל בערך. ולהתחיל עם בחורות בעלות תחומי עניין דומים יכול להיות נחמד למרות שכבר יצאתי עם מספר רוכבות סוסים. ואת אומרת צלילה? סבבה נשמע מגניב גם אני צללתי שתי צלילות הדרכה היה מגניב. ואת אומרת שאת הולכת לצנוח בעתיד. ואת אומרת לצאת עם בחורות בעלות אותם תחומי עניין. מה את עושה שבוע הבא? טאז השד והשטויות

אושר מ

New member
הרבה שטויות יש לך.

. לצלול. שנים שאני חולמת כבר לעשות קורס צלילה. אז אני אעשה את זה. אני פשוט הכנתי רשימה של דברים לעשות לפני הגיוס (על אחד מהם אתה יכול לקרוא כרגע בפורום שלך..). לצנוח בעתיד. שוב זה קשור למסגרת של הרשימה של הדברים לפני גיוס. שאני בניגוד לרוב האנשים שמרכיבים רשימות כאלה, באמת עושה אותם! אה וכתבתי לך גם שם. אנסה לא הנסה. ארכוש לא הרכוש בשר. ובכותרת זה אם ולא עם
. בעתיד יש אותיות אית"ן. גוף ראשון עתיד א´ בהתחלה. (עדי איךא ני?) ודג אילם זה לא טוב
. ואגב, אם אני לא טועה, אתה למדת במחזור עם בן דוד רחוק שלי... או מחזור מתחתיו.

taz512

New member
לקחת על עצמך משימה?

ללמד את טאז לכתוב כמו שצריך? רבים וטובים ניסו ונכשלו, אבל את מוזמנת לנסות, אני מקרה אבוד. בנוגע לשאר הדברים, כל הכבוד, אני בעד כל אחד ואחד מהם. במיוחד צניחה, אבל גם צלילה זה פצצה בטירוף. ואני רוצה עידכון מהטיול סוסים כי כבר רשמתי לך תגובה בפורום שלי. ואיפה בדיוק למדתי עם בן דודה שלך? מי הוא? מאיפה הוא? את מכירה אותי? את עוקבת אחרי? אני מתקשר למשטרה! הצילו!!!! התקף פסיכוזה קל
טאז, שד פסיכי

אושר מ

New member
ראיתי שאתה גר בעיר בה הוא גר

ואני פשוט לא זוכרת אם הוא בן 20 או בן 21 עכשיו... אני כבר אלך לקרוא מה כתבת על הסוסים. הצלילה באה לפני הצניחה. מה גם שצניחה זה יקר. צריך לחסוך כסף. וללמד לכתוב? חלילה וחס. רק להתרגז כל פעם שאתה לא כותב נכון
.

taz512

New member
אז תתחילי לחסוך

ואני גר בתל מונד רק שלוש שנים ולפני שעברתי לפה למדתי בפינימיה בפרדס חנה. ככה שהסיכוי שאני מכיר אותו קלוש עד לא קיים. ובנוגע לצניחה יעלה תתחילי לחסוך וככה ניפגש ב12,000 רגל ונקפוץ לכיוון הקרקע, ואז ניופל במהירות מומצעת של 200 קמ"ש. יהיה אדיר
ואת מוזמנת להתרגז כמה שבא לך, אני נותן לך אישור מטכ"לי להתרגז כמה שאת רוצה. טאז, השד והנפילות

adidas^

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifאושר, כולי התרגשות ../images/Emo7.gif

איך הצלחתי לחנך אותך כל כך טוב, אה?!?!

למעלה