השנה שלכם: 2013

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
השנה שלכם: 2013

רעיון לפינה חדשה שאני משאיל מ-kikithewitch בפורום מנגה ואנימה.
כל שבוע נעלה שנה חדשה בסדר יורד ונערוך דיון כללי על השנה הזו בקולנוע, בתקווה שנוכל להגיע עד לשנים המוקדמות ממש.
נתחיל מ-2013 כנסיון ראשון.
אלה השאלות שיחזרו בפינה:

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו?

איזה עוד סרטים ממש אהבת?

מהו הסרט הכי רע שראית משנה זו?

איזה עוד סרטים ממש לא אהבת?

איזה סרטים מעניין אותך להשלים?

ניתן להוסיף רשימה של כל הסרטים שראיתם ודיעה כללית על השנה עצמה. :)
דונו.

...

האהוב עליי - מי מפחד מהזאב הרע

עוד סרטים שאהבתי - האשליה, פלאות, לצוד פילים, איירון מן 3, כוננות עם שחר, ג'אנגו, לינקולן, אופטימיות היא שם המשחק, ארגו (4 האחרונים פשוט הופצו בארץ ב-2013)

הסרט הכי רע - Hands Down איש הפלדה

צריך להשלים - הסיפור של מאד, בית ספר למפלצות

GK_FF

New member
גוף מארח

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו?
גוף מארח המדהים.

איזה עוד סרטים ממש אהבת?
הנזל וגרטל היה טוב, בצורה מפתיעה לחלוטין.

בנתיים, הממלכה הסודית (epic)

מת עליה (warm bodies) כמעט זכה להיות הסרט הרע של השנה.

סטוקר, הקרודים, רק אלוהים סולח, ג'ק קוטל הענקים ועוד...

timboy123

New member
1234

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו? חייבים לבחור רק אחד? כי זה נראה לי תחרות מאוד צמודה בין ג'אנגו להזאב. ואולי זה בגלל שרק אתמול ראיתי אותו, אבל נראה לי ש'הזאב' מוביל בקצת.

איזה עוד סרטים ממש אהבת? ג'אנגו, כוננות עם שחר, לצוד פילים, פלאות, טראנס, עלובי החיים (לא בטוח אם בארץ הוא יצא בינואר או בדצמבר).

מהו הסרט הכי רע שראית משנה זו? למרות כל דעותיי על שנה זו, לא היה סרט שראיתי שהוא ממש גרוע בעיני בינתיים. אבל ממה שראיתי, אולי זה ארגו, שממנו הכי פחות נהנתי. או WWZ.

איזה עוד סרטים ממש לא אהבת? גם ככה היה לי די קשה בשאלה הקודמת, אז אני פשוט אדלג על השאלה הזאת.

איזה סרטים מעניין אותך להשלים? איש הפלדה באיזשהו אופן, לינקולן, אהבה, הפרש הבודד, ואוסיף גם סרטים שמעניינים אותי בעתיד-החדש של האחים כהן ואולי משחקי הרעב השני.

GK_FF

New member
כדאי לבחור רק אחד, ולהתייחס לשנה לפי IMDB

כדאי לבחור רק אחד, קח את זה כמו המקבילה שלך לאוסקר (רק שסרט טוב נבחר
)

לגבי עניין השנים והאם להתייחס לפי ימדב או תאריך היציאה בארץ - קח בחשבון שאולי תזכור (ואולי זה יהיה רלוונטי) מתי הסרטים יצאו בארץ בעשור הראשון שנדבר עליו בפינה הזו אבל ככל שנתרחק זה יהיה פחות רלוונטי ולכן אני ממליץ להתייחס כבר מעכשיו לפי השנה שמצויינת בימדב בפינה הזו.

mrpink3

New member
הזאב יותר טוב מכוננות? או מג'אנגו?

נראה לי שהעובדה שמדובר בסרט ישראלי-בעל הוויה שונה-משאר הסרטים הישראלים משפיע יותר על הדעה עליו מאשר האיכות שלו, או התוכן שלו כמו שהוא.

לא, מה שמשפיע הוא העובדה שזה סרט טוב נטו

שהייתי אוהב באותה מידה אם הוא היה סרט אמריקאי. אתה חייב להפסיק לשפוט ככה (וזה לא שאני מדבר בשם טימבוי, במקרה אני גם מכיר אותו אישית ויודע שהדעה שלי ושלו על הסרט די דומה).

timboy123

New member

האמת היא שכבר באתי להגיב לו באותן מילים כמט, אבל אז ראיתי את התגובה שלך.

aשרון

New member
אולי את 2013 כדאי להשאיר לדצמבר....

מהו הסרט האהוב עליי : עדיין לא החלטתי....

איזה סרטים אהבתי : איש הפלדה, ג'י איי ג'ו 2,

לא אהבתי את : איירון מן 3,

מה מעניין אותי להשלים : מת לחיות 5, מסע בין כוכבים 2, מהיר ועצבני 6, ג'אנגו, כוננות עם שחר..

GK_FF

New member
העדפתי דווקא להתחיל עם חצי שנה לנסיון

ואתה לא יכול להחליט סרט הכי טוב מבין אלה שראית?

BlackUnicorn

New member
אחלה :)

2013 הייתה שנה די חלשה מבחינתי. בכלל, התאכזבתי מהמון סרטים. אני לא בטוחה אם הסטנדרט שלי פשוט עולה עם הזמן, או שהסרטים נהיים גרועים יותר... o_O

לשאלותייך -
הסרט האהוב עליי - איש הפלדה
אהבתי מאוד גם את "ארץ אוז".

הסרט הכי רע שראיתי - מת לחיות 5. רע רע רעעעעעעעעעעע. פשוט מביך.

לא היו סרטים שממש לא אהבתי, אבל גם לא נפלתי משום סרט.

להשלים -
gangster squad
warm bodies
safe haven
jack the giant slayer
evil dead
croods
scary movie 5
oblivion
great gatsby
the purge
hangover 3
epic
after earth
only god forgives
the lone ranger
despicable me 2

כל השאר עוד לא יצאו :)

N o a m V

New member
אז ככה :

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו? Oblivion, הרבה בגלל תצוגת הסרט מבחינה ויזואלית. גם הסאונדטראק היה מצוין.

איזה עוד סרטים ממש אהבת? אוז, הנזל וגרטל שהפתיע לטובה.

מהו הסרט הכי רע שראית משנה זו? תחנת המספרים עם ג'ון קיוזק. רע, מאוד רע.

איזה עוד סרטים ממש לא אהבת? לא התלהבתי מגוף מארח, מת לחיות 5 היה מיותר לגמרי ומביך.

איזה סרטים מעניין אותך להשלים? כל סרטי הקיץ שיצאו אני מאמין שאשלים לאט לאט.

לפי IMDB ראיתי 25 סרטים עד עכשיו מ-2013.

Demon Barber

New member
:2013

25 סרטים ראיתי השנה.
סטוקר, בית רדוף, באטמן: האביר האפל חוזר, חלק 2, ארץ אוז, תופעות לוואי, מאמא, המקום בתוך היער, אבדון, איירון מן 3, איש הפלדה, גטסבי הגדול, גוף מארח, מהיר ועצבני 6,
השיחה, הנזל וגרטל, מת עליה, טראנס, האשליה, 21+, מלחמת העולם Z, רק אלוהים סולח, מוות רצחני, מת לצעוק 5, וולברין יחידת גנגסטרים ומאד.

דעה על השנה? בינתיים - לא משהו.

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו? "מקום בתוך היער" - נפלא! צפיתי בו היום והוא לא עוזב אותי.
,
איזה עוד סרטים ממש אהבת? "תופעות לוואי" מעולה, "מוות רצחני" מהנה ממש, "איש הפלדה" טוב מאוד, "השיחה" - מותחן אפקטיבי, "האשליה" מבדר ו"ארץ אוז" ו"וולברין" מפתיעים לטובה.

מהו הסרט הכי רע שראית משנה זו? גוף מארח. סרט פשוט עצוב.

איזה עוד סרטים ממש לא אהבת? יחידת גנגסטרים, הנזל וגרטל.

איזה סרטים מעניין אותך להשלים? פסיפיק רים, אליסיום, מי מפחד מהזאב הרע, היא, קיק אס 2, צל הימים, דון ג'ון, קארי, רווח וכאב, גרביטציה, American Hustle, לתוך הפלא, יסמין הכחולה, הזאב מוול סטריט, לזמן את הרוע, סוף, העבר, היועץ, 12 שנים של עבדות, בלינג רינג ועוד כלכךךךךךךךךךךךךךךךך הרבה. נסיים את זה פה!

Kiki the Witch

New member
2013

סרט האהוב:
The Host
– האמת שאני לא בוחרת את זה כי זה היה סרט טוב, אבל מתוך מה שראיתי השנה הוא היה הכי פחות רע. זה היה מאוד מגניב לראות סרט מכוון בנות שהוא מד"ב, ואני מקווה שיצאו עוד הרבה כאלה.

עוד סרטים ראיתי:
Beautiful Creatures
– סרט פנטזיה מכוון בנות. התחיל מעניין אבל ככל שהמשיך נעשה ממש שטחי ומטופש. חושבת לנסות את הספר.
Hansel & Gretel: Witch Hunters – רע. סתם סרט הוליוודי סטנדרטי בלי שום דבר מיוחד.
Man of Steel – מאכזב. היו כאן רעיונות ורגעים מעניינים אבל יותר מדי שטויות ודמויות ממש שטחיות שמנעו ממנו להיות סרט טוב.
Oz the Great and Powerful – היה מעניין עד החצי ומשם נעשה צפוי, מטופש וילדותי.

סרטים שמעניין אותי להשלים:
Byzantium
– לא יודעת אם באמת אראה את זה מתישהו, אבל קראתי על זה ביקורות טובות, והרעיון הכללי של הסרט נשמע מעניין.
Despicable Me 2 – הסרט הראשון היה מספיק מעניין בשביל לנסות גם את זה.
Epic – אני עוקבת אחרי סרטי האנימציה שיוצרים האולפנים הגדולים.
Iron Man 3 – הסרט הראשון והשני היו מספיק מעניינים בשביל לנסות גם את זה.
Pacific Rim – עד סרט שלא ממש בטוחה שאשלים מתישהו, אבל מעניין אותי לראות את הגרסה של האמריקניים לז'אנר ה-Giant Robot.
Star Trek Into Darkness – הסרט הראשון היה מספיק מעניין בשביל לנסות גם את זה.
Stoker – הבמאי מעניין קצת, ואני אוהבת את ניקול קידמן.
The Croods – אני עוקבת אחרי סרטי האנימציה שיוצרים האולפנים הגדולים.
The Wolverine – האמת שלא ראיתי את הסרט הקודם, וגם זה לא נראה ממש מעניין, אבל זה כן מבוסס על סיפור מהקומיקס אז יש מצב שאנסה.
Warm Bodies – משתדלת לראות את כל סרט המד"ב/פנטזיה מכווני בנות שיוצאים.

סרטים שמעניין אותי ולראות ועדיין לא יצאו:
Blue Jasmine
– החדש של וודי אלן.
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 – הסרט הראשון היה מספיק מעניין בשביל לנסות גם את זה.
Ender's Game – קראתי את הספר אז מעניין לראות את העיבוד.
Frozen – החדש של דיסני!!
The Hunger Games: Catching Fire – הסרט הראשון היה מספיק מעניין בשביל לנסות גם את זה.
The Mortal Instruments: City of Bones – משתדלת לראות את כל סרט המד"ב/פנטזיה מכווני בנות שיוצאים.
Thor: The Dark World – האמת שהסרט הראשון היה רע, אבל עדיין מעניין אותי אם יהיה שיפור בשני, כי לרוב הסרטים של Marvel כן מעניינים. חוץ מזה אני עוקבת אחרי ה- Marvel Cinematic Universe.

דעה על השנה בכלליות
בינתיים לא משהו, ואני בספק שיהיה יותר מדי סרטים טובים מאלה שאני מתכננת לראות.

2013 לבינתיים..

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו? האשליה
Now You See Me

MOVIE 43

The Way Way
Don Jon

Black Stain

New member
על הפנים בינתיים

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו? ג'אנגו

איזה עוד סרטים ממש אהבת? the heat

מהו הסרט הכי רע שראית משנה זו? the devil you know.. אלוהים אדירים, אפילו לאוייבים שלי אני לא אמליץ עליו לעולם

איזה עוד סרטים ממש לא אהבת? warm bodies. spring breakers

איזה סרטים מעניין אותך להשלים? קיק אס 2, משחקי הרעב התקלחות, אנחנו המילרים, סופרמן איש הפלדה, the to do list, now you see me, american hustle, Serena, המשחק של אנדר, Monsters university, טראנס

יאלה

לפי imdb ראיתי רק 10 סרטים השנה...
1.אהוב - מממ...בית ספר למפלצות.
2.מה עוד - נגיד שאבדון של טום קרוז וגנוב על המינימיונים לא היו רעים.
3.מת לחיות החדש.
4. יחידת הגנגסטרים ועומד אחרון של שוורצנגר היו מאד בינוניים.
5. מלחמת העולם Z, אליסיום וולברין

אניי

מהו הסרט האהוב עלייך משנה זו? תופעות לוואי

איזה עוד סרטים ממש אהבת? גטסבי הגדול, הסיפור של מאד

מהו הסרט הכי רע שראית משנה זו? לא ממש אהבתי את האשלייה אבל הוא לא היה רע הוא פשוט היה לא משהו לדעתי יחסית לתגובות אליו..

איזה סרטים מעניין אותך להשלים? הפרש הבודד

למעלה