השנה הקשה בחיי

השנה הקשה בחיי

יומולדת, עוד שנה עברה, השנה הכי מגעילה בחיי. עברתי כבר שנים שבהן נפטרו קרובים אליי, שנים של הפסדים כספיים של ההורים, ועוד דברים לא נעימים. אבל השנה הזאת בהחלט היתה השנה הקשה בחיי. חודשיים שאני עם דמעות בעיניים, חודשיים של כאב עצום. הפסדתי את הכל, את החברה הכי טובה שלי, את האמון באנשים, את העבודה שהיתה לי כל כך חשובה, השקעתי את הנשמה בכל אלה, וקיבלתי את הכל לפנים, זה לא סטירה, זה פיצוץ, התרסקות, הכל ביחד. נשארתי עם הכאב, מי שאומר שהכאב הוא בלב טועה, זה מרגיש כאילו הלב כבר לא שם. מרגיש כאילו כל מחשבה מטילה עוד ק"ג למקום ששם היה הלב. כואב לי, אני מאוכזב, לא יודע לאן ואיך להמשיך. מחפש להחליף את המקום הישן בו עבדתי, אבל לא מוצא מקום שיתאים לי. רוצה למלא את האיכפתיות בחזרה, אבל כבר לא איכפת לי מכלום. לוחץ לי בתוך הגוף, כואב לי מאוד, אבל לא יכול לשתף יותר אנשים, איבדתי את החשובים לי ביותר. מרגיש לבד, מרגיש כבד, מרגיש כואב, מרגיש חוסר טעם להמשיך.

אולי אתה בעיתוי של סגירת מעגלים

לפי הנמרולוגיה השנה ה9 מיועדת לסגירת מעגלים ובסופה מתחילה שנה ראשונה של פריצה של מעגל חדש תחשב שנה אישית יום הלידה + חודש הלידה + שנה נוכחית למשל 20 +12+ 2010 = 2+2+1+2+1= 8 למי שחוגג יום הולדת ב20/12/2010 ןמאחר לא יודעת מתי חגגת יום הולדת לא יכולה לחשהב עבורך תחשב לבד ונראה מה יהיה

אז בוא נחשב

21/12/2010= 2+1+1+2+2+1= 9 בינגו אתה מתחיל את השנה של סגירת מעגלים היום אבל את הפרידות התחלת עוד בסוף השנה ה8 שהיא ישום הדברים שנלמדו ב7 שנים אחרונות ב21/12/2011 אתה תתחיל מעגל חיים חדש ויפתחו דלתות שהשנה נסגרו בפניך אז תהיה פריצה חדשה וחזקה קדימה

SleeplessBeauty

New member
אל תתייאש

הכי חשוב זה תמיד למצוא טעם להמשיך, ואם אין - לחפש עוד יותר בכוח, גם אם זה מהסיבה הכי דבילית שיכול להיות. אולי הסטירה, או כמו שכתבת הפיצוץ או ההתרסקות הם סוג של "wake-up-call" שאומרים לך - הנה, בבקשה - קבל דף חלק, הזדמנות חדשה להתחיל מההתחלה, הזדמנות שלא מקבלים כל יום. הרבה אנשים מגיעים למקום שבו הם תקועים בשגרה ולא יודעים איך לצאת ממנה. אולי תנסה לראות בכל מה שקרה הזדמנות - נסגרה הדלת? יש עוד עשרות חלונות פתוחים. אבל אני חוזרת להתחלה - אסור לך להתייאש. אתה חייב למצוא אופטימיות בדברים הכי קטנים, כי אחרת באמת יהיה לך קשה להמשיך.

קשה אבל זה מה שאני מרגיש

הסטירה, פיצוץ, התרסקות, קפץ לי לתוך הפנים, זה לא שהמצב לפני שנה היה אידיאלי, אבל השנה הזאת היתה בהחלט הרבה יותר גרועה. שגרה, אכן היתה, וכן הייתי תקוע, אבל מצאתי את הדרכים שלי לשנות, מה שכואב זה שפשוט לא עזר כל מה שעשיתי, ואני מרגיש הכי מרומה שיש, כל החיים התפוצצו לי בפנים וכל ההשקעה היתה לשווא. בכל מקרה תודה רבה.

בכל מנהרה יש קצה של אור../images/Emo42.gif

אל תתייאש,נראה שחווית ועברת הרבה בשנים האחרונות ודווקא מהמקום הזה של הקושי,תראה כמה היית חזק וכמה עברת ובכל זאת אתה פה ובזכות החוזק הזה תוכל להגיע למקומות רחוקים,יפים ומיוחדים. מהמקום הכי נמוך הזה אפשר רק לעלות למעלה,נצל את זה והתחל את חייך מחדש.

תודה הלוואי והייתי מאמין בזה.

תודה רבה על היחס והתגובה, בתאוריה מה שכתבת הכי נכון, לצערי כל פעם שחשבתי שהגעתי לתחתית גיליתי שאני עדיין לא שם. חבל, כואב, אבל זאת המציאות.

מחשבה יוצרת מציאות

אל תתקבע על הקושי שהיה בעבר , בעתיד יהיה טוב אם אתה תחשוב חיובי ואיך אתה יוצר מציאות טובה עבורך והמחשבות יוצרות מציאות חדשה , כי אתה מתמקד בהלאה ולא במה שעבר עליך בעבר , זה עבר זה מאחריך ומלפנייך העתיד שלך , כמו שתזרע , כך ץקצור הצלחות

אמונה עיוורת

מחשבות חיוביות, אמונה עיוורת שיהיה טוב, זה מה שהנחה אותי בשנים האחרונות, לצערי מכל זה מה שנשאר זה הרגשה של פראייר, נהניתי לתת נהניתי לעשות, ובחודשים האחרונים התברר לי שכל זה היה עוד פחות מלחינם. לא רק שלא העריכו את מה שעשיתי, נתנו לי עוד ועוד ובסוף התכחשו להכל. כזה הייתי וכזה נשארתי, זרעתי את כל הרצו הטוב, העזרה הנתינה וההשקעה, קיבלתי ניצול, השפלה, יחס מעליב והתכחשות.

רננה90

New member
עוד תהיה אופטימי שוב

מי שמאמין לא מוותר, אני יודעת שזה בטח קשה אבל אסור לחך להיות אדיש, אתה מוכרח להאמין שעוד יהיה לך טוב. בשביל להתקדם למקום טוב יותר בחיים צריך להיפרד מהדברים הקשים שעברו עליך (להיפרד מבחינה תודעתית כמובן) ולהמשיך הלאה. האדישות לא תעזור כאן כי בשביל להתקדם חייבים לזוז!

למעלה