השנה הכי כיפית...

Alexis14

New member
השנה הכי כיפית...

מהי לדעתכם השנה הכי כיפית בצופים? לא איזה שנה הייתה לכם הכי כיפית, אלא בכלל! *כדאי ´להמליץ´ רק על שנים שעברתם, ושמעתם סיפורים מאנשים על חוויות שעברו בגיל הזה, לדוגמה- כיתה ח´ הבטחה, כיתה ה´/ד´ הכל חדש והם הכי קטנים, כיתה י"ב שמיניסטים כולם מכבדים אותם והכל, י´ שנה ראשונה בשכב"ג וכו´...

שנת חמשוש - ברור!!!

זו ה-שנה... אנחנו עדיין חניכים, אבל כבר מרגישים בשכב"ג, מתחילים להיסתובב עם החבר´ה של השכב"ג, מתחילים לשם לב אלינו, ליתפוס מאיתנו, להיתייחס אלינו יפה, להשקיע בנו - כי אנחנו אלא שנרים את השבט בשנה הבאה... ועם כל זה אתה עדיין חניך -יכול להבריז מפעולות, לעשות שטויות וכאלו... אין, אין על שנת חמשוש... אי אפשר להסביר את זה..
נועה.

המממ

אי לא יודעת מה להגיד לך על שנת חמשוש כי אני רק בתחילתה אבל איך שהיא התחילה אז היא לא משהו! סתם חרא... אני חושבת שח´! כל הקטע של ההבטחה אבל שוב אני לא יכולה להגיד לך ששנת חמשוש לא...אבל ממה ששמעתי שאנשים אומרים שנת חמשוש זאת באמת ה-שנה

בנתיים....

כיתה ז´! צוות טוב- מה טוב? חייה ! צוות משהו בנזונהההה! הגדוד התנהג כמו בניאדם....חח והיה שווההההה לא יודעת למה- איןסיבה מיוחדתתתתתת פשוט היה מושלםםםם גם הייתי באחווה מעולההההההההההה אחוות פיצוציית מאירוב ובניו על האש שולטים לנצחח!!!!! כיתה ח´- היה נחמד..לא יותר הצוות היה טוב- אחד אחד- אבל בתור צוות הם לא היו משהו....

גם לדעתי

השנה הכי כיפית זה הקורס... כמו שנועה אמרה אתה באמצע- לא חניך אבל גם לא שכב"גיסט. יש לך את הפריוילגיות של חניך (לאחר, לבוא בלי חאקי, לא לבוא) ואין לך את הלחץ של השכב"ג (ישיבות צוות, ימי עבודה, הגשת מערכים וכו´). אם זאת (חחחחחחח), יש גם חסרונות בשנת הקורס (*לפחות כך זה היה אצלנו*)- השכב"ג מתייחס אליך בזלזול, במחנ"ק יש את ה... זובור (מותר לדבר על זה ליד חניכים
), מסנג´רים אותך לכל מיני דברים וכו´...

למעלה