השנה הזאת שהתחילה

השנה הזאת שהתחילה

הביאה איתה רוחות חדשות עשיה קצת אחרת ימים עמוסים ורק מתפללת שתמשיך לה כך עם אותה תנופה נעימה השנה שהתחילה גם הביאה איתה השלמה | ניצת שמאוד נהנת מהפרישה
|

השנה הזאת שהתחילה מדהימה כל כך

קצת עשתה אותי חולה ..אבל זה דבר חולף.. ואמן שרק נעשה ונשמע וננוע קדימה בתנופה ענפה

s h o o s h a

New member
שנה של התחדשות

השנה הזו בהחלט הביאה עמה שינויים התחדשות והתחזקות גדילה וצמיחה הבנה ותובנות שלא היו שם קודם ובדרך - עוד הרבה ללמוד כי איך אמרו כבר לפניי החיים הם בית ספר וכל יום הוא יום לימודים ארוך אלא שעכשיו אני נכונה ומזומנה ללמוד לגמוע מהחיים את שיש להם להציע לי ואם הם לא מציעים, אז לבקש ובפתח סיומו של שבוע ולקראת "יום הדין" כל אחד וחשבון הנפש של עצמו עם עצמו ובדרכו וכפי שכבר איחלתי ואיחלנו ומאחלים אני מוסיפה לכל אחד ואחת מאיתנו רק טוב שיתגשם לכל אחד מה שלבו מייחל לו שיניח את הכעסים בצד לזכור רק את הטוב ולתת לזה ללוות אותנו תמיד גמר חתימה טובה לכולם

כולנו מלאכים עם כנף אחת

וורן בניס, מרצה למנהל עסקים מקליפורניה אמר: כולנו מלאכים עם כנף אחת... אנו אמורים לחבור זה לזה כדי להמריא ולהגיע להישגים. מאחל לכולנו: שנה של חבירה. שנה של זוגיות אמיתית. שנה של הישגים. שנה של הגשמת שאיפות אישיות.
גמר חתימה טובה

Lonely In Blue

New member
השנה הזאת...

"הנה ימים באים ימים טובים ימים רעים הו מה עצוב ומה נעים להתראות הנה האור חוזר ציור של יום חדש גוזר אל מול עיני פרחים שוזר אני רוצה לחיות"
( אהוד מנור )

למעלה