השמש בליבי

• פותח הנושא s.z
  • פורסם בתאריך

s.z

New member
השמש בליבי

את עדיין בתוך עורקיי אך הטלפון דומם את עדיין בליבי אך לליבי אין עונה אהבה אמורה להיות טובה אך למה זה כואב? את רעה כשאת לא אוהבת,את דורסת,את רומסת. אמרת שתבואי אך את כבר לא..... טוב,אל תבואי רק צאי מעורקיי הניחי לליבי קחי את האהבה איתך,בטח שכחת אותה כאן אנני מצליח להילחם בה,אך הפעם אין ברירה הראית לי את המעגל ניסגר אך לא אמרת שהוא ניפתח-ועזבת לקחת לי את התשוקה-משהו כבר לא עובד בלי את ולמי שלא הבין: השמש דפקה על חלוני חדרה אל חדרי,הקיצה אותי משנתי.... היא עדיין לא הלכה היא זרחה ואני איתה התחממה והתחממה ואני... אני עדיין איתה ופיתאום-בין ערביים!!!???!?אצלי?אצלה? לא מקבל שקיעה-ואת?? לא יפה-החזירי את השמש אל ליבי.

leonori

New member
כמה יפה תארת

כמה יפה תארת

ההרגשה כל כך דומה לרבים מאתנו שחשים כך בשלב כלשהו בחיינו עוד צפויות לך חוויות למכביר וראוי שתדע גם אם בדרך אחרת בחרה כל שביניכם קרה לא שכחה...... איתך L

אוסי

New member
ל...s.z

האהבה תמיד טובה אליך ,אך זה תלוי איך אתה מתנהג אליה ואני לא רעה ,לא דורסת ולא רומסת אני כבר לא בעורקיך ויצאתי מליבך לא שכחתי את האהבה אצלך היא אצלי ,אתה פשוט לא מכין אותה ולא יודע להתמודד איתה כן המעגל נסגר ,אני לא לקחתי איתי כלום חוץ מאת עצמי ואתה לא צריך אותי !!!! אתה לא מבין אני לקחתי איתי רק את השמש שלי לך אני לא יודעת אם היתה ???

למעלה