השמצות של URS

UnprodigalSon

New member
השמצות של URS

שלום לכולם, הנושא שרציתי להעלות לדיון הוא, כמו ש"רומזת" הכותרת של ההודעה, היא ההשמצה החוזרת ונשנית של Under Rug Swept. אני מסכים עם הדעה הרווחת שזה לא הדיסק הכי טוב שלה, גם לא השני הכי טוב שלה, ואני אישית בכלל בדעה שאי אפשר להגדיר ה"דיסק הכי גרוע שלה", כי אין לה דיסקים גרועים - הכל זה בהשוואה פנימית. (אני חושב שכולם יסכימו שURS יותר טוב מכל דיסק שהוא של בריטני ספירס, לדוגמא) הדיסק הזה די אנדר-רייטד, איך אומרים אצלנו, ויש הרבה שירים שהתפספסו בגלל איזושהי דעה קדומה על הדיסק. פרק לאולי Narcissus שלא מוצלח כ"כ, וSo Unsexy, כנ"ל, הדיסק איכותי למדי ויש בו כמה פנינים של ממש, כשהמועדפים עליי אישית הם: Flinch, That Particular Time, You Owe Me Nothing In Return ו Utopia. אל תשכחו שגם בפעם היחידה פרט לJLP אלאניס הצליחה לשם שינוי לבחור סינגלים טובים, ולא שירים כמו Out Is Through או Unsent (שאין לי בעייה איתו, אבל כסינגל, אף אחד חוץ מהגרופים לא יודע אפילו על קיומו). אני קורא לכולם לתמוך ולהראות קצת סימפטיה לדיסק הזה - ולהפסיק את ההסתה הזאת!!! זה עוד יגמר בשפיכות דמים מיותרת!!! (סליחה על ההגזמות, פשוט הודעה ראשונה, אז אני מתרגש)

BaBa LiVe

New member
אחלה אלבום! ../images/Emo13.gif

באמת מה רוצים ממנו? לדעתי, היא הצילה אותו עם הנדס קלין המושלם, עם פרש'ס לא כ"כ הסכמתי... אבל הנדס קלין נתן זריקה עצומה לאלבום, שבעקרון מאוד איכותי, כל השירים שהזכרת, סו אנסקסי באמת קצת מעיק... גם הסבב הופעות שקידם באמת את האלבום, היה ממש מצוין, אלאיס הייתה במיטבה, אני חושב שסו קולד קאוס, כאלבום הוא יותר טוב מURS אבל היא לא גרמה לו להשמע, להראות, למכור יותר טוב עם סינגלים גרועים וסבב הופעות ג'אגד- ג'אנקי 2004

ערן1987

New member
זה דווקא דיסק טוב

אני לא ממש מת על YOMNIR,יש באלבום שירים טובים יותר.. ואני חושב גם ש-So Unsexy הוא אחד מהטובים באלבום,אם לא הטוב ביותר וזה יישמע מוזר לחלקכם,אבל לדעתי הוא טוב יותר מ-SFIJ,שאותו אני מעכל יותר משמיעה לשמיעה

gggrrr

New member
../images/Emo186.gif

כבודו של sfij במקומו מונח נא לתת כבוד כן וגם "על טעם ועל ריח..."וכל השיט הזה

AlanisJunkie

New member
דווקא השיירים שהזכרת כלא מוצלחים

לדעתי הם היותר מוצלחים באלבום. חוץ מזה שאת משווה דיסק של אלאניס לדיסק של בריטני ספירס, וזה לא קנה מידה. תשווי את אלאניס לטורי איימוס, סוזאן ווגה וכו'. כי להשוות את אלאניס לבריטני זה לא אומר לי כלום.:) רוצה לומר, וקצת בציניות (אני גם קצת רעב אז תתחשבו) - שאם ארצה להשוות בין שני סוגי במבה, נגיד "פרפר" וזו של אסם (התינוק) - יהיה זה בסדר, כי שני הסוגים עם העילית של הבמבה. אבל אם אבוא ואומר "במבה של אוסם הכי טובה! תראו את זו של החברה הזו שמייצרת "במבה מיקי מאוס" ואז תבינו כמה הבמבה של אוסם טובה!". מבינה? :)

UnprodigalSon

New member
הבהרות

א. מה שהתכוונתי זה שאי אפשר להצמיד את המילים "הכי גרוע" לדיסק של אלאניס, כי כל דיסק, גם הכי פחות מושקע שהיא אי פעם תעשה, נגיד, "שירים של אלאניס בשירותים" - יהיה יותר מוצלח מכל דיסק של מישהו אחר, שלצורך ההגזמה לקחתי כדוגמא את בריטני ספירס. כל הצהרה של "הדיסק הכי גרוע" - לא הופך את הדיסק לגרוע באופן כללי, אלא כפחות טוב בהשוואה לשאר הדיסקים שלה. ב. כמו שהשם שלי מרמז : UnprodigalSon, אני בן. לא בת. בן. וקוראים לי שי, שלמרות שלאחרונה זה לא ממש נכון, זה שם של בנים.

Kill Bernard

New member
לא יודעת, הוא הכי פחות טוב.

יש בו שירים מצויינים, אבל איכשהו יוצא שרק בפעמים מעטות בהרבה יחסית לאחרים ממש מתחשק לי לשמוע את כולו ברצף. אולי באמת אם היא הייתה מצרפת אליו כמה מהשירים שנכנסו אח"כ לFOS זה היה מאזן אותו יותר. ואת השיר הכי טוב באלבום בכלל לא הזכרתם - Surrendering הוא אחד השירים היותר טובים של אלאניס.

אני חולה על הדיסק!!

בטח ובטח שיותר מ סקק. אולי זה השיער
לא יודע אבל לדעתי הוא הרבה יותר טוב. surrunding אחד המעולים כנ"ל hands clean (כמה שאני חרשתי עליו). אבל בדיסק הזה נמנה אחד שהשירים שאני הכי לא אוהב של אלאניס (שכמובן אני אוהב אותו - אבל הכי פחות. זה לא שאני שונא אותו, הרי שזה בלתי אפשרי אצל אלאניס) וזה 21 things . אבל בסה"כ דיסק מעולה שחרשתי עליו לא פחות מג'אנקי .

BaBa LiVe

New member
נצל"ש קטנטן...יש להורדה כמה דברים

חדשים באתר אנפרודיגל אלאניס.. אתם יודעים... אלאניס הופיעה אתמול אצל לטרמן ושרה את ניז אוף מיי ביז...אקוסטי...נשמע..עוד לא החלטתי...מחר נוכל לראות את זה... וגם יש שם עוד הופעה אקוסטית ברדיו, ממש שווה להוריד את אבריטינג היא בהתחלה שרה assbowl וכולם מתחילים להתפוצץ מצחוק (כולל אותה), צחוקים דאחקות ואח"כ היא ממשיכה לשיר... זהו

Rוית

New member
ההופעה אצל הווארד סטרן

שווה להורדה.. כל הראיון שאומנם רובו מלווה בהומור ("אז את אומרת שההורים שלך הכריחו אותך לעבוד כילדה והתעללו בך בכך?!") אבל יש עובדות רציניות שמגיחות מעל פני השטח לפעמים.. מה גם שהיא שרה שם את HOF ואת אירוניק ואת אבריטינג (אכן עם ASSBOWL אבל יש לזה הסבר) בלייב וממש טוב!! ניז אוף מי ביז האקוסטי גם יפה מאוד, אהבתי את הפריטות על הגיטרות, אם מקשיבים טוב שומעים את זה בצורה ממש יפה ונקייה.. בכל מקרה, אלאניס בהופעות חיות
.. דיברנו על זה לפני כמה שירשורים לא?

Rוית

New member
feast on scraps

הדיוידי שכולל דיסק EP של בייסיידים של SCC (וגירסה אקוסטית לאגביטינג. אבל מי סופר)

Rוית

New member
אכן. דיסק לא מוערך..

השאלה ע"י מי לא מוערך? ע"י מעריצים מושבעים שלה? לא נראה לי שלא מעריכים, פשוט.. לא אוהבים כמו את האחרים. ע"י קהל הציבור בכלליות? WELL, זאת כבר יחצנות לא כ"כ טובה שלה ובחירת סינגלים בשיטה שהיא יודעת הכי טוב - השיטה של "מה לכל הרוחות חשבת שבחרת את הסינגל הזה?!".. אין ספק שזה די נראה לעין שיחסית לדיסקים האחרים שלה הוא הכי פחות מוצלח (ואכן, יחסית לדיסקים אחרים שלה ולא לאמנים אחרים שפחות אהודים עלינו פה
) אבל סה"כ, אם באמת מנסים שניה לשמוע אותו כדיסק של אמנית ולא כדיסק של אלאניס שמצפים לו מאז הדיסק האחרון שלה, באמת שהוא דיסק טוב..

Ivy Riddle

New member
אני חושבת

שזה דיסק מעולה! אני גם לא מבינה למה מגדירים אותו בתור גרוע ולא להשוות את בריטני לאלניס!

gggrrr

New member
כל מה שיש לי להגיד זה flinch

מבחינתי זה שיר שמצדיק דיסק בכל אופן אפילו אם שאר השירים באלבום יהיו אריק שרון שר משירי להקת הנח"ל הייתי קונה

URS יכל להיות הכי טוב של אלאניס

עם השירים הנכונים מאותה תקופה והפקה יסודית.... Bent for you - היתה חייבת לפתוח את האלבום עם השיר הזה. זה שיר חזק עם קצב טוב ומזרחי אסיאתי כזה... היה יותר סבבה לפתוח אלבום עם הנשימה שלפני השירה מאשר הגיטרות של 21.. Unprodigal daugher - במקום בסוף לשיר שני פיזמונים, היתה צריכה לעשות איזה סולו גיטרה חזק ואז הכנס רק עם פזמון אחד וזהו.. ולוותר על ה- 700 קולות רקע שיש בפזמון. A man - לא לגעת.. Purgatorying - דווקא לשיר הזה היתה צריכה להוסיף קולות רקע בקטנה, כמו גרסה אלטרנטיבית והזויה ל- UR. החליל יכל להתאים רצח לשיר הזה, ולדעתי היתה צריכה לעשות סולו ווקאלי בין הבתים כמו שיש בהופעות. Sorry to myself - אני אוהב ת'שיר הזה... Hands clean Sister blister - כמו ב- UD, בלי קולות רקע של רובוט בפזמון. Symptoms - השיר הכי טוב שלה בתקופה הזאת. שיר מדהים ובין הטובים שלה, מה עבר עליה שהיא החליטה לא להכניס ת'שיר באלבום. fear of bliss - ככה שהרוק יהיה לכל האלבום, ולא רק בהתחלה כמו שהיא עשתה. Surrendering - היתה צריכה לוותר על איזה בית ולהשים במקום איזה קטע מפוחית... Offer - עוד שיר יפה מהתקופה Utopia - לזרוק את הגיטרות האקוסטיות ולהשים פסנתר וקצת גיטרה חשמלית, לעשות שיר קלאסה נגיד כמו wind of change.. that particular time - חייב שינוי ב- 100 בכל ההפקה הגרועה שיש לשיר הזה. לחן שונה בדחיפות, הבכיינות הדביקה הזאת למשהו טיפה יותר מלנכולי. אלישיה קייז, עם כל ההלם להשוואה, הלחינה בפסנתר לחנים שיכלו להתאים בצורה יפה לשיר. still - עוד החלטה מוזרה, למה להתעלם מהשיר הזה??? hands clean acoustic - שיר טוב לסגור אחרי אלבום רוק אלטרנטיבי שכזה...

למעלה