השמצה לשמה?....

השמצה לשמה?....

דבר ראשון אף אחד לא מת והפך אותי לאחראית.ודבר שני אין שום קשר לזה שאני חושבת שליידי מקבת' לא טובים. בסופו של דבר,הכל עניין של טעם,את זה אני יודעת,אבל נסחפתם קצת עם כל הקטע של ליידי מקבת'. אתם פשוט מתחייסים אליה כלהקה גדולה שעושים איזהשהו מוזיקה מיוחדת וחדשה. הם סתם חיקוי ישראלי לאליס אין צ'יינס. אני לא משמיצה כלום רק חושבת שאתם מחשיבים את ליידי מקבת' לקצת יותר ממה שהם באמת.

DrunkGoat

New member
אני מסכים...

אבל כמובן זה עניין של טעם, מי שאוהב אותם שיבושם לו.

Down in a hole

New member
WOWOWOW SHIT ../images/Emo156.gif../images/Emo67.gif../images/Emo123.gif

WAIT A FUCKING SECOND SIS'........... LADY MACBETH ARENT JUST ANOTHE RCOVER BAND FOR ALICE IN CHAINS. A.I.C IS MY FAVOURITE BAND IN THE WHOLE WORLD, AND LADY DONNOT TRY TO IMMITATE THEM. JADE THE SOLIST LOOKS LIKE HIM (YES, ITS TRUE, SO WHAT!? AT LEAST I GET TO SEE A FIGURE WHICH RESEMBLES LAYNE!) AND ALL THE BAND GREW ON AIC MUSIC AND ARE INSPIRED BY THEM. I LOVE LADY MACBETH, I ENJOY EVERY CONCERT, I HAVE THE BEST TIME, THEY KNOW HOW TO ROCK, THEIR LYRICS ARE INCREDIBLE-AMAZING-TOTALLY WONDERFUL, AND THEIR MUSIC IS G-R-E-A-T. ALL OF THIS IS MY M--Y--- M--Y IDEA, MY OPINION, BUT THAT DOESNT MEAN U OR SOMEONE ELSE CAN JUST GO AROUND AND SAY THAT THEY ARENT WORT ANYTHING..... BECAUSE PERSONALLY, I KNOW SOME OLD SEATTLE GRUNGE BANDS WHICH WRTH NOTHIN' ACTUALLY BUT I WON'T GO AROUND AND SAY IT OUT LOOUD JUST TO PISS UP THE PEOPLE WHO LOVE THEM. SO PLEASE RESPECT THE BAND, ITS ACHIEVEMENTS, AND ITS FANS! THANKS

Jezebel Woman

New member
מריה! לא לכתוב ב- caps lock

אחות שלי, זה עושה כאב ראש כשאת צועקת ככה...
למרות שאני מבינה את הרצון העז לתמוך במה שאת אוהבת ומעריכה, קשה מאוד לקרוא ככה כשהכל ב- caps lock. תעשי טובה, טוב? יאללה תמשיכי להנות מליידי ומהחיים. יעל

Jezebel Woman

New member
הי. הערה קטנה של סדר.

הנדריקסית, היית צריכה לענות על ההודעה הזו ב"הוסף תגובה" של ההודעה שאליה הגבת ולא ביצירת הודעה חדשה. כי ככה מאבדים את הרצף ויהיו כאלה שלא יבינו על מה את מגיבה. דברים מהסוג הזה יוצרים בלבול ומקשים עלינו הקוראים התמימים.
בסדר? יעל

למעלה