השמעת שיר באתר

בגלל זה יש השתק.

במילא יש לך קישור ישיר לגלריות

Ben Dor

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה כל כך מציקקק!!!! שונאת את זה... כולך שומע מוזיקה על המחשב וזה פתאום משהו אחר מתנגן ואז צריך שנה לחפש את ההפסק....

דורד

New member
זה יכול להיות מגניב

אבל לא בדרך ששחר הכניס את זה עכשיו אם זה היה איזה סקריפט ג'אווה שכזה... וזה היה מנגן איזה מנגינה מגניבה כזאת מהשניה שנכנסים לאתר והיה אפשר להשקיט אותה או להחליף אותנו נגיד מבין מבחר של איזה 3-5 מנגינות... זה היה יכול להיות מגניב... אבל סתם להכניס קובץ MP3 שלוקח שנה עד שהדפדפן פותח אותו זה ממש סתם מיותר... אם אתם רוצים לשמוע את "שורו הביטו וראו", תורידו אותו באימיול ותשמעו להנאתכם... אבל לא מתאים, לפחות לא איך שזה פועל כרגע.

spraizler

New member
אם יש לך זמן להכין דבר כזה תעשה

וזה לוקח איזה 20 שניות להורדה הראשונית.. כלומר מוריד פעם אחת וזהו כל פעם אחרת שאתה נכנס זה טוען ישר..

דורד

New member
בעיקרון יש לי זמן להכין דבר כזה

אבל אין לי מושג איך מכינים דבר כזה... אני מה- 26/2/07 מתבטל בבית

דורד

New member
אני משנה את דעתי -- מיותר לחלוטין

נכנסתי עכשיו לאתר כדי לבדוק איך זה נשמע וזה מיותר לחלוטין... באמת פשוט מיותר...

spraizler

New member
אני עושה עוד פעם היום...

בשביל כל אלו שלא הספיקו להכנס. היום בשעה 9 עד 9 ועשר דקות אני שוב אשים את השיר.

spraizler

New member
עכשיו השיר מתנגן.. כנסו לאתר לבדוק!

הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif

ביצוע ממש מגניב. אולי עדיף אבל את הביצוע של יוסי יפה 2006

spraizler

New member
ביום שישי הזה, 6/8 מ21:00-24:00 ינוגן השיר

שוב.. או שיר אחר.. יתן הזדמנות אחרונה לכל מי שלא נכנס היום לאתר ולפורום להגיב.. התרעה של יומיים מראש זה מכובד.

ASHY

New member
בטעות כתבתיאת דעתי בשרשור לא נכון,אבל הנה היא

לפי דעתי לא. רוב האנשים גולשים כשמוזיקה (שלהם) מושמעת ברקע וזה תמיד מעצבן לגלוש לאתר כלשהו ופתאום המוזיקה שם משתלטת. וגם אם לא - זה פשוט מוריד (לפחות בעיני) את ערך האתר כאשר מתנגנת מוזיקה. זה כאילו יוצרי האתר החליטו להשוויץ בכמה שורות HTML הם יודעים והוסיפו מוזיקה. גם עם אפשרות השתקה, זה פשוט מעצבן (אותי לפחות) אולי לשים את השירים הנ"ל (כקובץ הורדה) בהיסטוריה של התנועה. אגב, ח"ח על הפינה שם של הסמל של התנועה, מגניב למדי

spraizler

New member
טוב לראות אותך פה

אממ לשאלתך לגבי עתיד האתר.. אנחנו מבררים עם התנועה ועם גורמים אחרים אפשרות לבניית האתר מחדש, או שדרוג או משהו כזה.. כדי שהרמה הטכנית שלו תהיה הרבה יותר גבוהה.. אנחנו נחשוב בקרוב הצוות מה לעשות אבל מן הסתם הצוות יצטרך להתחלף ולגדול.

למעלה