השמעת שיר באתר

spraizler

New member
השמעת שיר באתר

אני רוצה להתייעץ איתכם. יש אפשרות לנגן שיר/מנגינה בכל פעם שנכנסים לאתר. רציתי לשאול כמה שאלות, ותענו בבקשה: 1) האם צריך להיות שיר/מנגינה שתנוגן? ואם כן איזה לדעתכם. אם לא למה? 2) אם אתם חושבים שצריך להיות שיר/מנגינה, האם צריך לשים אותו רק בדף הבית ככה שרק שנמצאים בדף הבית השיר יתנגן או גם בפינות השונות? ואם יש לכם עוד דברים להגיד יהיה נחמד. אני היום בשעה 17:00 אשים לכ10 דקות את השיר "שורו הביטו וראו" בדף הבית.. כדי שתוכלו להתרשם.

דורד

New member
אני בעד בתנאי

שתהיה אפשרות השתקה... לדעתי תצטרך להוסיך נגיד בפינה השמאלית העליונה כפתור השתק/הפעל (בכל עמודי האתר), שיהיה ניתן להשתיק או להפעיל את המנגינה... כי לעתים זה ממש מעצבן

spraizler

New member
אז תעני על מה ששאלתי...

אני רוצה לדעת כדי לדעת אם לשים או לא

lady tay

New member
"חולצה כחולה"/ "שורו, הביטו וראו"

חשוב שתהיה אפשרות השתקה.

שרוך א-דום!

חולצה כחולה! והיא עולה והיא גדולה לה לה בזרם שאינו נגמר.. איתה צעדנו ונצעדדדדדדדדד אל המחר! יכול להיות נחמד. רק בעמוד הראשי, ועם אפשרות השתקה.

spraizler

New member
אבל את מודעת לזה שהשיר הזה הוא של הנועל?

של להקת הנועל... בערך השיר שהם הכי מזוהים איתו אחרי האנטרנציונל .. זה יהיה קצת בעיה נראה לי לא?

אבל אתה יודע שלא נפרדנו מהנוע"ל, כן?

רק שהיה ברור לך. תהליך ההפרדה הופסק והוקפא לכמה שנים.

דורד

New member
האא??

אם כך היה, היו ממשיכים לקרוא לתנועה "חטיבת בני המושבים" ולא היו מקפידים להשמיט את ה"חטיבה". המסע לפולין היה יוצא לפועל, ובני המושבים היו קבוצה במשלחת של הנוע"ל ועוד כל מיני דברים.. למה אתה סתם אומר שטויות? ומי אתה בכלל?

אתה יודע מה, תתקשר לתנועה ותשאל

אם אתה לא מאמין. (תשאל בפירוש אם אנחנו עדיין חלק מהנוער העובד והלומד) אם כך ידידי דורד - למה כשהיינו תנועה לא יצאנו עם הנוע"ל לפולין?

דורד

New member
יכול להיות שזה רק הפיוז העצבני שלי

אבל החוסר מודעות שלך למצב בו נמצאת התנועה עולה לי על העצבים.. אז אני כבר שם לב שזו עצבנות חסרת סיבה הגיונית ולכן אני עוצר את עצמי מלהתפרץ על מה שאתה אומר... אז ככה: נכון, עד שנת 2008 אנחנו נקבל כסף מהנוער העובד והלומד. כי ההחלטה על ההתפלגות הגיעה אחרי סיכום שנת התקציב 2007. אבל תנועת בני המושבים הינה תנועה בפני עצמה באופן רשמי ועומדת ישירות מול משרד החינוך, ולא חלק מהנוע"ל כמו שהיה עד ינואר השנה. תנועת בני המושבים כבר לא תלויים בנוער העובד והלומד. ורק מקבלים את השכר של גרעין עודד דרך הנוע"ל וגם זה ייפסק, כמו שאמרתי, בשנת 2008 (לא זכור לי אם בינואר 2008 או בינואר 2009, עם תום שנת התקציב 2008). ודווקא הנוע"ל התנגדו לפילוג, כיוון שהם יותר תלויים בבני המושבים, כלומר בגרעין עודד --> כי גרעין עודד הוא שנת השירות, כביכול, של הנוע"ל. ואחרי שיסתיים הפילוג בעוד שנה, לנוע"ל לא תהיה שנת שירות. כי הגרעינים שלהם לא נחשבים לשנת שירות אלא למסלול נח"ל.

spraizler

New member
לא מדויק

אין בינתיים פילוג. ההחלטה הוקפאה עד ל2008 למפקד תנועות הנוער שאז יוחלט מה לעשות. אבל כן השגנו כמה דברים כמו תקציבים יותר גדולים, התנהלות מול משרד החינוך, ייצוג עצמי בכל מני דברים..

spraizler

New member
כן אני יודע אבל כמו שאמרנו כמה פעמים

אנחנו הנועל רק על הנייר.. לא נשים שיר שאנחנו לא מזדהים איתו

אז במה זה שונה מפעם?

על הנייר = כסף ומה אנחנו לא בדיוק מזדהים בשיר? וחוצמזה - אנחנו (לפחות אני) שרתי לא את השיר של הנוע"ל. אלא את השיר הרגיל - "חולצה כחולה.. והיא עולה והיא עולה על כל העדיים" לא זכור לי בשום מפעל של התנועה ששרים את השיר של הנוע"ל (לא שיש משהו רע בזה.. כן, ההכחשה נוראית)

spraizler

New member
שאמרת שנפרדנו

הרי אנחנו כבר פרודים בכל דבר חוץ מעל הנייר, ועכשיו גם התקציב גדל ככה שעוד דבר הלך והתערער. ואתה צודק פשוט השיר חולצה כחולה זה לא המשפט הזה שאתה שר.. יש עוד המשך שאותו לא שרים

למעלה