השמעתם?

preguica

New member
השמעתם?

מישהו שמע על סרט קפוארה של מסטרה אקורדיון ( אני חושב..)? הסרט באורך של חצי שעה.. דיי ישן.. משנת שמונים ומשהו והוא בפורטוגזית אני סתם שמח שמצאתי סרט קפוארה שהוא לא רק החזק שורד

Bantus

New member
כי החזק שורד כבר יצא מכל חור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני שונאת את השיר שהם שרים בהודות.. איזה אחד מהקבוצה שלנו שמע עליו והתלהב, וכשהוא שר אז שרים אותו.. ואני לא אוהבת את השיר
הוא שיר של הרעים
ואנחנו לא רעים
אבל אני לא זוכרת איך הוא הולך..חחח...איזה צחוקים....

אבל סך הכל אחלה סרט...

...התעוררתי איזה בוקר אחד בחופש הגדול, כמה ימים אחרי שחזרתי מחו"ל, והטלויזיה הייתה פתוחה על יס 1... בדיוק התחיל הסרט הזה... אהבתי דווקא...

forestdevil

New member
אז תקשיבו לי ניניוס!!!

רק החזק שורד עם מארק דקסקוס זה סרט זוועתי עם חרא קאפוארה! רק הג'ינגה שלהם עושה לי בחילה!!! יש בסוף הסרט איזה קפואריסט ברזילאי תותחי בשם (שמו האמיתי) סזאר קרניריו. הבחור הזה משחק גם בעוד סרטים כלוחם קפוארה. "התקווה לנצחון" או באנגלית "the Quest" של ואן דאם, ובסרט "חוק אחד לניצחון" או באנגלית "Shootfighting" (נראה לי שזה הסרט השני בסדרה). בשני הסרטים האלה הוא ממש מדהים! מי שרוצה להנות מעט מקצת "קרם דה לה קרם" של קפוארה על קצה המזלג, שילך לראות את "המרדף" עכשיו בקולנוע, יש שם קטע קצרצר של דקה שתיים, אבל עוצמתי מאווווד! זהו. השדון. (ד"ש לכל התלמידים של קווקה)

Bantus

New member
חרא של סרט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

forestdevil

New member
הקפצה - כי זה חשוב

חשוב!!! חשוב!!! חשוב!!! כל קפואריסט צריך לראות את הסרטים האלה בשביל הגאווה!!

preguica

New member
לא מצאתי

חיפשתי את שניי הסרטים האלה בקאזאה ולא מצאתי אותם..

forestdevil

New member
אז קח בספריית וידאו, גבר!!!!

את התקווה לניצחון יש בטוח! את שוטפייטינג (חוק אחד לניצחון) יהיה יותר קשה להשיג. חפש בגוגל סרטים בהם השתתף בולו יאנג (Bolo Yang) זה יהיה אחד מהם. או באתר הסרטים www.imdb.com תהנה

Bantus

New member
ובשביל הרעיון ש-

הוא יכול להתלהב ולהגיד שהוא יותר טוב ממנו ובסרט זה סתם חרא...

למעלה