השמנה למפגש לונה

רותם39

New member
השמנה למפגש לונה

רצ"ב הזמנה למפגש דורות ההמשך של יוצאי העיירה לונה. אודה לכל מי שמתכוון להשתתף במפגש אם יאשר לי במסר. תודה ולהתראות, רותם39

רותי, אנא סלחי לי על הודעתי זו ../images/Emo9.gif

בתמימותי, חשבתי שתספרי מעט על מה שעומד מאחורי המפגש המיוחד הזה, ובעצם הייתי אמור לצפות שלא כך תעשי (בשל צניעותך הרבה)... מאחורי ההזמנה הנ"ל, מסתתר אירוע ייחודי ומרגש, עליו עומלת רותי רבות בחודשים האחרונים. בעצם, ממש מאז שסיימה לכתוב את הספר אודות העיירה, ספר המתאר לראשונה את חיי היהודים בה לפני השואה. שימו לב לסיפא של הודעה קודמת בנושא, ותוכלו להבין עד כמה האירוע הנ"ל יהיה מרגש. אני לא מתכוון להחמיץ אותו
יישר כח
ארנון

רותם39

New member
אם כבר, אז כבר...

תודה ארנון על הודעתך עם המלים החמות. אני רוצה בהזדמנות זו להודות לך ארנון, על עזרתך לאורך כל הדרך. אתה הוא הכתובת שאתו התייעצתי בכל פרט שקשור בתכנון המפגש: בתוכן, בצד הטכני ובארגון באופן כללי. עזרתך באיתור בני הדור השני והשלישי מתוך הרשימות של שנות החמישים, לא תסולא בפז. כתמורה לעבודתנו המשותפת, ארנון ואני שמחים לארח את הרב בורז מאוניברסיטת דארטמוט, שבוודאי יעשיר ויתרום לכנס בגנאולוגיה ואינטרנט ולערב מפגש דורות ההמשך של יוצאי לונה.

Melitz

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif על היוזמה, העקביות והעבודה הרבה שהשקעת, את וארנון במחקר, הנצחה וארגון דורות ההמשך. אני בטוח שיהיה מפגש מרתק.

ornan

New member
מקווה להגיע ../images/Emo140.gif יישר כח

על עבודתך העקבית והמקצועית. בצניעותך, את מצניעה את העובדה, שאת לוקחת חלק בכנס באוניברסיטת ת"א יומיים קודם.

רותם39

New member
תודה לכל המברכים

ההזמנה פתוחה לחברי הפורום ואשמח אם כמה חברים יוכלו להגיע. ארנה ושרי - אני מקווה שתוכלנה להגיע.

למעלה