השמירה עם אתלטיקו

sok777

New member
השמירה עם אתלטיקו

שכל אחד ישים כאן תמונות של המכירות, ההבאות, הסגל הסופי, הטקטיקה ושידבר על תוצאות, ועל כל המפעלים. אחרי שכולם שמים, או ממחר [באיזה שעה שתרצו], אפשר להמשיך לשחק! לקחתי אחריות כי אף אחד לא עודה עם זה כלום.. אז קדימה.. תמונות והסברים, עכשיו! אני אוסיף בערב נראה לי..

nir2107

New member
אין לי כוח לשים תמונות

אבל הנה הסיפור בכללי: ההבאה המשמעותית היחידה היא אתוני ואנדן בורה. ג'ון מויה יצטרף בקיץ. אני משחק עם 4-4-2 התקפי. פתחתי את העונה בצורה קטסטרופלית עם הפסד 3:0 בבית לחטאפה, שאחרי חמישה מחזורים נמצאת במקום הראשון. משחק אחרי זה כבר נראיתי יותר טוב, אבל הפסדתי 3:2 בסוסיאדד. במשחק השלישי ארחתי את ברצלונה, ולתדהמתי ניצחתי 3:2 מצמד של טורס ושער של קז'מן. ואז הגיעה המכה - טורס נפצע לשבועיים. אריזמנדי החליף אותו, אבל לא עשה עבודה טובה והגיעו 2 0:0 ברצף, בחוץ מול קאדיז ובטיס. עכשיו טורס חזר ונקווה שבמשחק מול סראגוסה הוא יחזור למסלול. ההרכב שלי: לאו פרנקו ואנדן בורה פראה פבלו אנתוניו לופז מקסי רודריגז לוסן איבאגאזה פטרוב קז'מן טורס

אני תיכננתי לעשות היום או מחר בערב.

ומשהו יותר מפורט משעשית, חכה קתצ, בכלמקרה ביום שבת אפשר להתחיל עוד פעם. מה שבטוח, שהפעם לא נסיים את שלושת החודשים כ"כ מהר כי עכשיו זה התקופה של עומס המשחקים.

fm2005

New member
התוצאות

שני המשחקים הראשונים בחוץ הלכו נהדר טורס היה מדהים ( הוא המנוע האמיתי של הקבוצה) ושתי התוצאות הפתיעו אפילו אותי. ואז בא המשחק מול מלאגה בבית מול הקהל הביתי ונראה לי שהשחקנים נכנסו קצת ללחץ ,התוצאה בסופו של דבר אפס אפס שיקפה את הלחץ. אחרי זה עוד משחק ביתי מול אתלטיק ושוב תיקו מרגיז.והנה נוסעים לבטיס ונצחון טוב של 2:0 מחזיר את הבטחון לקבוצה לפני המשחק הביתי הקשה מול ברצלונה ,כרגע אני מקום שני בטבלה אחרי ריאל ואני מקווה שאני אתחיל להוציא תוצאות טובות גם בבית.

ran81993

New member
דחוף תכניס את פטרוב חלוץ

פטרוב הוא סקורר ענק הוא מכניס אפילו יותר מטורס אתה חייב לשים את פטרוב חלוץ ובקשר שמאלי את galletti או את מקסי רודריגז בשמאל ו galletti בימין או בשמאל את קזמן אם הוא יכול לשחק שם. בקיצור דחוף את פטרוב לעמדת החלוץ

ipod insulin

New member
רק אצלי קז'מן אפס?

אני מחר יעלה תמונות אבל בקצרה: קניתי את פאסנן,סזאר דלגאדו ודניאל ניקולאה ומכרתי את שני המגנים הימניים ששכחתי את השם וגם את גלאטי. אני משחק 3-4-1-2 .. משחק שני ניצחתי את בארסה בקאמפ נואו 9-2 ... עפתי בגביע אחרי שעליתי עם מילואים והגעתי לרבע גמר מול מלאגה ובליגה אני מקוןם ראשון עם יתרון 13.

sok777

New member
פשששששששששש

תותח.. אתה בטוח שאתה בלי אדיטור
? אתה בטוח שזה לא FM 2005? נשמע תיאור בדיוק מתאים אליו חח.. 9-2.. פפש יפה.

ipod insulin

New member
אין לי סיבה לרמות..

אני תכף אעלה תמונות. פשוט באותו משחק טורס החליט להתפוצץ והביא רביעיה.

sok777

New member
באמת? ואו.. ממש יפה!

לא אמרתי רגע שרימית :-| אצלי טורס לא משהו.

BarcaBoy2

New member
אני לצערי פרשתי כי..

גם לא היה לי הרבה זמן וגם השמירה נדפקה לי אחרי מחזור ה-1 בליגה.. דווקה הלך מה זה טוב גם ניצחתי 3-0 במחזור הראשון את ויאריאל.. במשחקי ההכנה בכלל הבאתי חופשי שישיות ושמיניות אין חבל שהשמירה נדפקה..

fm2005

New member
אף אחד אחר לא מעדכן?

אני היחיד ששמתי תמונות איפה אתם אנשים?

ipod insulin

New member
טוב הנה קצת תמונות

העברות קניות בסכומים די מופרזים יחסית אבל לא היו לי עצבים להתווכח ולהתמקח עם קבוצות.

למעלה