השמינייה

shminia com

New member
יופי.

בשביל זה לפתוח הודעה חדשה? וואי כמה הודעות חדשות ליום אחד? ואני לא כועסת עלייך אישית אבל אנחנו לא הפורום בערוץ הילדים שם כל ילד ני כותב אני מת על זה ומת על ההוא או פשוט :אני מת אז חלאס.. ושוב זה לא אישית נגדך

R o n 2 5 6

New member
בואנה איזה רעים הפכנו להיות

זאת פעם ראשונה שהיא כותבת בפורום... נכון זה מרגיז אבל אם הם חדשים אפשר להסביר להם במקום להגיד להם את זה...(למרות שלא חטפת קריזה עליה או צעקת עליה או משהו כזה,היית בסדר)

shminia com

New member
בסדר לא התרגזתי עליה אלא באופן כללי

ראיתם כמה אנשים חדשים נכנסו היום? ושוב זה לא בואפן אישי.

R o n 2 5 6

New member
את לא אשמה

אני יודע שלא התרגזת. אממ,כן הרבה חדשים אז צריך לקבל את כולם בברכה

shminia com

New member
ואני יודעת שאתה יודע

("אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאנ'לא יודעת כלום אבל מישהו דרך עליי וקשה לי קצת לקום".. יש כמוהם מליונים ארוזים בחבילות ונשלחים לפורום ..של ערוץ הילדים)

chen010189

New member
נו באמת הם לא מפגרים

קצת להפעיל את המח אנחנו לא פורום ערוץ הילדים פה קצת סדר
על היום הראשון שהצטרפתי לתפוז ידעתי לא לפתוח הודעה חדשה בשביל להכריז על משהו קטן

R o n 2 5 6

New member
אז כח הכבוד לך../images/Emo45.gif

אז חלק לא יודעים. אז חפיף,לפעם הבאה הם למדו

גם אני, אבל עדיין../images/Emo118.gif

אני משום מה גם על היום הראשון שרשרתי נכון והכל.. אבל לא כולם מסתדרים עם זה

chen010189

New member
אבל זה מעצבן זה כל יום ככה

כל יום בא מישהו "נכון שהילי כוסית?" "נכון שדון מושלמת????" בסדר, לא צריך להיות גאון גדול בתור תפוזניק בשביל להבין שלא על כל מילה פותחים הודעה חדשה אפשר להבין שאנחנו לא הפורום הרשמי בערוץ הילדים ששם כל הודעה מסתכמת ב2 מילים ורבע

shminia com

New member
אני כשהגעתי לפורום קראתי את התקנון

ובכלל פחדתי לפתוח הודעה חדשה שאני לא אעבור על איזה חוק..בגלל שחשבתי שיחסמו אותי ורציתי להשאר כאן אז רק הגבתי ולאט לאט הבנתי מה הולך פה.. אולי צריך להכין מונחון לחדשים כמו: נצל"ש- ניצול שירשור כשאין צורך לפתוח הודעה חדשה נצלשו שירשור אחר שכבר נפתח אאל"ט- אם אני לא טועה _____(הכנס כאן את הקיצור של ביקי לערוץ הילדים)__-ערוץ הילדים האתר הרשמי-אתר ערוץ הילדים ספויילרים- הודעה על עתיק הסדרה. וכו'..

למעלה