השמיניה הפרק היומי

השמיניה הפרק היומי

פרק: 87 שם פרק: קלמזי עונה: 2 תקציר: כתבת מפוזרת באה לראיין את רוחה`לה, ולתאר איך נראה יום בחייה של אשת ראש הממשלה. אדם מספר לאבי שהוא זה שנישק את מיקה, ושאין לאבי על מה לכעוס כי היא אוהבת אותו. אבי ומיקה מתפייסים. אילן מתבאס ממה שדניאל עשה עם השיר שלו. דניאל מספר לנטשה שהמבקרים מחו"ל התרשמו מהציורים שלה, ושהם לא ישכחו כל כך מהר את התערוכה בגלל הבלאגן שהיה שם. ברגע של קרבה קורה בין אילן לרוני משהו מאוד מאוד מפתיע... משפטי מחץ: אני נולדתי נחמדה דרלינג. (רוחה`לה) אופס, אני נוראאא מצטערת. תמיד אומרים לי: סוזי, את מה זה קלמזי! צודקים. (סוזי) ניני זו לא בושה לבקש עזרה. כולנו צריכים לפעמים שמישהו יעזור לנו. ולפעמים הכי טוב זה מישהו מקצועי. (דדי) אני לא בטוח אם באתי לבקש סליחה או להביא לך מכות. אבל מה שלא יהיה, אני יודע שעדיף לא לגרור את זה. אז באתי בשביל שנוכל לסגור עניין. (אדם) בקיצור, אתה יכול לשנוא אותי, אתה יכול להביא לי כאפה, מה שאתה רוצה, אבל אל תכעס על מיקה... היא אוהבת אותך, אני יודע את זה... אוקי? (אדם) זה, סוזי, זה קודש הקודשים שלי... פיסת גן העדן הפרטית שלי... הקקטוסיה! נכון שהם מקסימים...(רוחה`לה) רוני.. אל תבכי.. הוא לא שווה את הדמעות שלך... (אילן) תסריט: http://www.kidstv.co.il/programmes/shminia3/images/87885F.doc מאמר היוצר: גיורא חמיצר - יוצר "השמינייה": הפרק הזה נכתב כבר ונשלח להפקה, כשפתאום תקפה אותי חרטה – משהו בו לא הסתדר לי ונראה לי צפוי ולא מעניין. הסוף שלו במקור היה אמור להיות – נטשה מתנשקת עם דניאל, ורוני בוכה לאילן. ואז החלטתי לשנות אותו – לתת לנטשה לצאת "מלכה" ולדחות את החיזורים של דניאל, ובאותו זמן רוני תעשה את הדבר הכי לא "יפה" ותנשק את אילן. הסצנה שבה רואים את הפרסומת ל"פיקס" היא ללא ספק הסצנה ההזויה ביותר בשמיניה אי פעם. שיר סיום: White Stripes / Hardest Button to Button תמונות: http://www.kidstv.co.il/programmes/shminia3/gallery_in.asp?id_katava=1593 לקוח מאתר ערוץ הילדים

8דושנקה8

New member
זה הפרק של אתמול...

אבל באמת רציתי לשאול מה היה בו :) כי אתמול הייתי בשפיים אז פיספסתי....... היום היה הפרק שהם אצל תמר (הפסיכולוגית)

E l i a l o N

New member
לדעתי זה מיותר../images/Emo70.gif

את כל העסק הזה אפשר למצוא גם באתר השמינייה בעה"י. חוץ מזה- זה פורום האי, ופינת "הפרק היומי" בשמינייה נעשתה כבר, מי שרוצה ילך לארכיון! זה סתם מוסיף בלאגן לדעתי
ועוד כשמספר התגובות כל כך מועט, אז זה בכלל מיותר.

Rioter

New member
מספר התגובות בכל מקרה מועט, כמו שאמרת.

אז מה מפריע לך אם כמה גולשים בפורום מוצאים עניין עם נושא אחר, כדי להוציא אותו מהתרדמת ששוררת כאן?

למעלה