השמיניה הפרק היומי

השמיניה הפרק היומי

פרק: 86 שם פרק: שעת השי"ן עונה: 2 תקציר: המתחים בין חברי השמיניה גדולים: אבי כועס בטירוף על מיקה ואדם אחרי שמגלה על הנשיקה שלהם. רוני כועסת על נטשה כי חושבת שהיא מנסה לגנוב את דניאל. מולי ויאיר מציבים בפני השמיניה אתגר – לפתור חידה מאוד פשוטה. המטרה: לפתור את החידה יותר מהר מיחידות המודיעין האחרות שמנסות להגיע לפתרון. בגלל הכעסים והמתחים, אף אחד לא ממש מתעניין בחידה חוץ מדורי, ובסופו של דבר הם לא מצליחים להגיע לפיתרון. הפגישה הראשונה של דורי עם ניצן מסתיימת במפתיע, כשהכדור של דורי מצפצף. התערוכה של נטשה הופכת לזירת קרב אחרי שניני מקיא, ואבי ומרביץ לאדם. משפטי מחץ: מה?? גמרתם להרוס לי את המקום ואתם עכשיו עומדים לי מול הפרצוף כמו חבורת גלמים..? (דניאל) בטח... תזכור שאני אמרתי שהם יפתרו את זה בארבע דקות, זה שלוש דקות לוויכוחים ודקה לפתרון. (יאיר) היא לא מדברת עלייך, הפרנואידית פה חושבת שאני מתחילה עם דניאל. (נטשה) מישהו בא לנשק אותך, אופס את נזכרת שיש לך חבר, אז מה את עושה? אומרת לא. גאוני, את לא חושבת? (אבי) אתה צריך מישהו לדבר איתו על... על המוות של איה. כולנו צריכים. לא רק אתה. (דדי) תסריט: מצורף להודעה מאמר היוצר: גיורא חמיצר - יוצר "השמינייה": עניין אותי להראות כמה מהר אפשר להפוך מחברים הכי טובים לאויבים. זה משהו שקורה לכולם ובמיוחד בגיל שבו הדמויות שלנו נמצאות. האמת שדי קשה לצפות בשמיניה עסוקה במריבות פנימיות במקום לפתור חידה שביום רגיל היו פותרים בשניה. אני אוהב את ה"סוויץ`" בפרק אל בית דביר כשפתאום מבינים שאת כל ההתרחשות אבנר הראה לדדי בוידאו. והקריסה של ניני מאד מאד מרגשת וכואבת. סיום הפרק הוא אחד מהסיומים האהובים עלי בסדרה כולה… אותי הוא מפחיד כל פעם מחדש – אני פוחד מנחשים פחד מוות. אולי בגלל זה אני משלב אותם בכל דבר שאני עושה (זוכרים את גמרי ששטוס?) שיר סיום: Last night I dreamt that somebody loved me THE SMITHS תמונות: http://www.kidstv.co.il/programmes/shminia3/gallery_in.asp?id_katava=1592 לקוח מאתר ערוץ הילדים

8דושנקה8

New member
אני שמחה לראות שאני לא היחידה שעוד רואה את זה

:) כל מי שרואה את השידורים החוזרים שיגיב! זאת הסדרה היחידה שעצרה את מרתון האי שעשיתי! (אני עדיין עושה...) סך הכול אחד הפרקים היפים... נחמד לראות את השמינייה פעם אחת רבים ולא מצליחים לפתור חידה שבמקרה אחר הם כבר מזמן היו פותרים.... ואיזה מסכן ניני בפרקים האלה : (

../images/Emo127.gif

מודה כל יום לערוץ הילדים שהחליטו להחזיר לשידור נוסף את אהובי "השמיניה"

dar dahan

Member
שאני רואה את הסדר הזאת שוב אז...

אני לכמה זמן שוכח מהאי (אני פשוט מתגעגע לסדר הזאת - האי) וללא ספק השמינייה היא אחת מהסדרות שאני לא אתנגד לצפות בא גם בעוד 10 שנים 0ואני בן 17, זאת אומרת עוד 10 שנים אני יהיה בן 27).

ny22

New member
מנהל
אני כמעט לא רואה, אבל ../images/Emo127.gif

השבוע יצא לי לראות איזה פרק, ואם אצא לי אני עוד אראה. זה מאוד נוסטלגי עבורי. זה מעלה בי זכרונות משמטובים ואני נזכר בתקופה שראיתי השמינייה (וכמה נהניתי מזה).

8דושנקה8

New member
שאלה- רק לי נדמה שהם ערכו את הפרקים קצת אחרת?

או שזה רק בראש שלי ואני סתם לא זוכרת?

למעלה