השמים שלום,

MAYA20

New member
השמים שלום,

הגעתם למערכת ניתוב שיחות. אם ידועה לכם מספר השלוחה אנא הקישו מספר עכשיו <דינג דונג> השירות ניתן לבעלי טלפון עם חיוג צלילים בלבד, אם אין ברשותכם מכשיר טלפון בעל חיוג צלילים אנא גשו למשרדינו בין בשעות 9 ל9 ושלושים שניות בימי שישי ה13 בחודש. אם מתתם אנא הקישו אחת. אם אתם גוססים אנא הקישו שתיים. אם אתם חיים אנא גשו למשרדינו ונשמח לטפל בבעיתכם זו. 2) ברוכים הבאים ללא נודע. אנו גאים לבשרכם על שיפור שירותינו לגוססים. אם ברצונכם לדעת את היום השעה והשניה בה תמותו נא להקיש 1 אם ברצונכם להתחננן על חיכם נא להקיש 2. אם ברצונכם לדעת לאן תגיעו נא להקיש 3. אם ברצונכם סתם לדבר עם מישהו, נא להתקשר למוקד 144 של בזק. 1)יום שני 2 לפנות בוקר ושלושים ותשע שניות. 2)גמרתם? יופי? כי אתם הולכים למות ובניגוד למחשבה המקובלת אלוהים לא אוהב בכיינים. 3) אם הקשתם לא קודם 2 אתם הולכים לגיהנום אחרת אתם הולכים להיות אחת משבעים ושתיים הבתולות. לדעתי עדיף גיהנום. חה חה חה חה <צחוק מרושע> 1) אתם מתים. ברוכים הבאים לעולם המתים. אם ידועה לכם מספר השלוחה המבוקשת נא הקישו מספרה עכשיו. אם ברצונכם לשוב לחיים נא להקיש 1 אם ברצונכם לקלל את החיים נא להקיש 2 אם ברצונכם לחזור כרוחות רפאים נא להקיש 3 אם ברצונכם להתלונן על התנאים בגיהנום נא להקיש 4 אם ברצונכם להזכיר את העובדה שאלוהים שכח לתת את הדרשה היומית אנא עברו לגיהנום. אם ברצונכם סתם לדבר אם מישהו נא לחיג למוקד 144 של בזק ולהזכיר את העובדה שאתם כבר מתים. הם רגילים לדבר אם אנשים שאומרים להם את זה. 1)חה חה חה <צחוק מרושע> 2)קללו ככל רצונכם אבל קחו בחשבון שהחיים עושים את זה יותר טוב <עין ערך המוקדניות של 144> 3)אם ברצונכם להיות רוח טובה נא הקישו 1 אם ברצונכם להיות רוח רעה נא הקישו 2 2) אמרנו לכם כבר שאי אפשר לחזור לחיים נודניקים. 1)אנא אמרו שלוש פעמים טוסיק והתביישו לכם. כעת הנכם רוחות טובות תהנו משירותכם במוקד 144 של בזק. 4)ברצונכם להתלונן על התנאים בגיהנום. כן, כן כן, באמת?? כן, כן, כן, אתה צוחק?? כן, כן כן והוא אמר לך כך??? כן, כן, כן. נטפל בבעיתך ברגע שנסיים עם התור במשרד הפנים.

MAYA20

New member
הלו שמים??? כן, זו חווה.

כן שמים רק רציתי להגיד שאני מאוד כועסת על אלוהים שלכם ורק שתדעו שזה פשוט חוצפה מה שהולך פה. אני לא אהסס לקרוא לעורך דין. פשוט אין דין ואין דיין. שידעו להם שאני יודעת עליהם על נחש ואלוהים ואני יודעת שהרומן בינהם היא בעצם הסיבה שגירשו אותנו מגן עדן. לא יאמן. אותכם לועד בית . אותכם לועד בית.

MAYA20

New member
הלו שמים???

זו זרובבלה. רק רציתי להגיד שאני מקווה שההורים שלי סובלים שם. ואם אפשר אני אשמח אם אם הם יוולדו מחדש ולהם יקראו זרובבלה.

אלוהים אדירים שלום...

פניתי למחלקת שירות הלקוחות שלך במספר שאלות, אך היחס שקיבלתי היה מחפיר ומעליב. במיוחד ארצה לציין לגנאי את המוקדן הרב ע.י. (השם המלא שמור במערכת ניתוב השיחות), לטיפולך. אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי להפנות את שאלותי ישירות אליך, בתקווה שתמצא קצת זמן, בין המלחמות, הרעב, ומשחקי הברידג' לענות עליהן. 1. חוטים. איפשהו אצלך נמצא מלאך, או שרף, או כרוב או משהו, שכבר שנים נהנה מאותה הבדיחה הגרועה על חשבונינו. הוא מסבך חוטים. כן, כן, ילדותי, אני יודע, אבל בכל פעם שאני משאיר חוט - לא משנה איזה - לרגע לבד, הוא מסתבך ומתפתל. אותו הלץ (אני קורא לי חטריאל) לא מבחין בהבדל בין חוטי תפירה, חוטי חשמל, או חוטים של אזניות. אבקש לטפל במחדל במידית. 2. האם אתה נשוי? במידה ולא, תרשי לי להציע בחורה באמת נהדרת, דתיה אך לא מדי, נראית מצוין ובעלת תואר בחינוך. היא לא הייתה בשירות לאומי אבל הסתובבה כל שירותה הצבאי בחצאית... אם אתה מעוניין, אתה יודע איך לתפוש אותי... 3. אתה מוכן בבקשה להסביר לי דבר אחד? כוסברה? כוסברה? מה זה לעזאזל כוסברה??? בתודה מראש, גדי

grwa

New member
../images/Emo6.gifהי ניצול ציני

קראתי אץ תגובותיך ואף שנראה שיש הרבה נסתר על הגלוי רציתי להחמיא לך ולומר שנראה שאתה בחור מבריק (מענין מה גילך) ולא נורא לכתוב חיפוש במקום כיפוש או ליטוש במקום טישטוש או יתוש במקום עיטוש. בפרט אם לא הרבית לקרוא ספרות עברית בילדותך אל תדאג תדביק את הקצב וכל החיים לפניך. מגילה הדוסית שאלוקים שלה הוא חייכן

עכשיו אני כבר ממש נבוך...

תביני, אני גדלתי בבית דתי לאומי... התחנכתי על ברכי מיטב הסופרים העבריים כמו אגתה כריסטי וסטפן קינג...

ידו בכל

New member
שבת שלום מאיה ../images/Emo13.gif

ההודעות שלך הצחיקו אותי

לילית3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתם קרועים!!

הרגתם אותי מצחוק. אלוהים, תעשה שיהיו עוד אנשים כמו MAYA20 בבקשה ותסדר לה חיבור לפורום גם מהגהינום אחרת יהיה פה משעמם

ע-נ-ק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מטורף לחלוטין! תודה MAYA20!!

למעלה