השמטת מוגברים

Double U

New member
כנראה זה בגלל הצרפתית../images/Emo3.gif

אבל למה חובה אצלכם צרפתית?

B a m b o o k

New member
אצלנו זה רק מוגבר אחד...

ומי שממש רוצה יכולה להגביר ספרות בי"ב...

NoFaRi1

New member
אני באמת לא רואה בזה שום היגיון

ומצד שני גם לא רואה היגיון אצל מי שלוקח 3, אבל בלי קשר אתה צודק P:

תמיר1991

New member
זה באמת נראה לי פתטי, תכל'ס.

מזל שהממוצע בגרות מעניין לי את התחת בגלל התואר. אני עושה מוגברים בשביל העניין והידע הכללי. תמיר.

noyy

New member
../images/Emo28.gifממה שאני יודעת

זה כדי להקל על התלמיד בגלל שדיי קשה להגביר 3. ככה שיש לך מקצוע אחד בתור "גיבוי", שאם לא הלך לך במקצוע אחר אז מחליפים לך אותו, או משהו :$ הגיוני דווקא. מה שלא הגיוני זה למה להגביר 3
!

אבל הרי אפילו

אם אני מגביר למשל צרפתית, ערבית ופיזיקה ואני מסיים עם 75 בפיזיקה, זה עדיין 100 עם הבונוס...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאבל אם תוציא ציונים גבוהיםיותר

בערבית וצרפתית (ציונים של 90+ נניח), ברמה של 5 יחידות תקבל גם עליהם בונוס ואז פיזיקה עם ציון של 75 סתם יוריד לך מהממוצע (למרות שהוא אולי יחשב כ100, שד"א אני בספק, ערבית וצרפתית יחשבו לך יותר).

אבל ברמת תעודת הבגרות זה משפר

כי נגיד וקיבלתי 90+ בערבית וצרפתית ו-75 בפיזיקה, אז נגיד יש לי 110, 110 ו-100. ונגיד באזרחות קיבלתי 85, בלשון 95, בהיסטוריה 90 וכו' וכו' - ה-100 עדיין מאוד משפר את הממוצע.

תמיר1991

New member
בדיוק,

מה גם שלרוב במקצועות מוגברים לא מדובר על 75 [כלומר, 100] - אלא על 90+, כלומר, 115+... מגבירים, לרוב, מה שטובים בו. תמיר.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא מאוד, אבל כן

כי יח' החובה לא כ"כ משפיעות על הממוצע, ממש מעט. מה שיותר משפיע זה 4/5 יח' במתמטיקה, 4/5 יח' באנגלית, 5 בצרפתית ו5 בערבית. יחידה באזרחות, עוד 2 בהיסטוריה ועוד 2 בלשון לא כ"כ יורגשו אני לא יודעת, זו השיטה של האונברסיטה לחישוב ממוצעים ואני דווקא כן מוצאת בה הגיון, היא באה לעזרת התלמיד. מה שגם יש בתי ספר שבלתי אפשרי להגביר בהם 3 מקצועות וזה דיי יקשה על אותם הילדים להתקבל לכל מיני מקומות עם "מתחרים" כמוך
זה גם עומס ממש רציני להגביר 3, תחשוב טוב לפני שאתה מחליט על מגמה מסויימת כי אתה הולך לבלות שם עוד שנתיים, ולא נראה שיצא לך תגמול גדול מזה. בכל מקרה בהצלחה

למעלה