השמועות מספרות

Yakir4179

Well-known member
שמרו על עצמכם ועל הנחיות פיקוד העורף,איזה מבצע מטורף ,אני לבד בממד בדירת יוקרה בעיר הקודש ירושלים ,אחי בא אלי עם הילדים לשפלה לאימי אין לו ממד ומקלט קרוב ,מבעס במצב כזה להיות לבד, נתפלל כולנו ונקרא תהילים ובורא עולם יעזור לנו

יעיש התימני

Well-known member
שמרו על עצמכם ועל הנחיות פיקוד העורף,איזה מבצע מטורף ,אני לבד בממד בדירת יוקרה בעיר הקודש ירושלים ,אחי בא אלי עם הילדים לשפלה לאימי אין לו ממד ומקלט קרוב ,מבעס במצב כזה להיות לבד, נתפלל כולנו ונקרא תהילים ובורא עולם יעזור לנו
למה לא הבאת את אמך לדירת היוקרה בירושלים? לא יפה יקירוש

Yakir4179

Well-known member
למה לא הבאת את אמך לדירת היוקרה בירושלים? לא יפה יקירוש
אימי נשארת בשפלה יש לה תעסוקה עכשיו עם 10 נפשות המכונת כביסה עובדת נון סטופ עד הבוקר,לא קל מתגברים ,אימי לא הטיפוס לשהות בבית של זרים,לי זה יצא לטובה יש מּמד ומקלט ושקט קסום מסביב

יעיש התימני

Well-known member
אימי נשארת בשפלה יש לה תעסוקה עכשיו עם 10 נפשות המכונת כביסה עובדת נון סטופ עד הבוקר,לא קל מתגברים ,אימי לא הטיפוס לשהות בבית של זרים,לי זה יצא לטובה יש מּמד ומקלט ושקט קסום מסביב
לא מגיעה לה מנוחה? למה היא עובדת כמו "חמור"?
יריקוש - תגלה לה קצת את החיים הטובים, מה יש?!

Yakir4179

Well-known member
לא מגיעה לה מנוחה? למה היא עובדת כמו "חמור"?
יריקוש - תגלה לה קצת את החיים הטובים, מה יש?!
לצערנו הכלות של העשור האחרון לא כולן כמובן ,מעדיפות להכניס את כולם למשפוחה ,ובמקום לבשל מתנחלים שבת כן שבת לא אצל הורים , אני כבר שבועיים בקושי ישן וכו ,המזל של המלחמה שהם עדו לי אימי סדר פסח בבית עם הניקיונות

doriangray011

Well-known member
פה ושם מתפרסמת ידיעה חצי מוזרה וחצי מצחיקה. על כאלו שנתקע להם/להן ברקטום או בוגינה. איזה פגז ישן שאיכשהו נפלו עליו ונתקע.
כוננות חירום בחדר הניתוח וחבלן בהיכון.
אבל שיתקע למישהי טיל בליסטי? זה כבר מוגזם. אפילו קטרינה הגדולה היתה אומרת זה יותר מדי. 😂😂😂🤣

לא מתפשרת כלל

Well-known member
פה ושם מתפרסמת ידיעה חצי מוזרה וחצי מצחיקה. על כאלו שנתקע להם/להן ברקטום או בוגינה. איזה פגז ישן שאיכשהו נפלו עליו ונתקע.
כוננות חירום בחדר הניתוח וחבלן בהיכון.
אבל שיתקע למישהי טיל בליסטי? זה כבר מוגזם. אפילו קטרינה הגדולה היתה אומרת זה יותר מדי. 😂😂😂🤣
עם מכונת מין זה לא קורה
רקומרת

למעלה