לא מתפשרת כלל
Well-known member
שבקרוב הולך לנחות כאן טיל בליסטי
לא נאמר שמאז חורבן בית המקדש הנבואה תינתן לשוטים?שבקרוב הולך לנחות כאן טיל בליסטי
בינתיים הרבה כטב"}מים מעופפים לכאן.שבקרוב הולך לנחות כאן טיל בליסטי
מת על סוכנות ביון לוהטותשבקרוב הולך לנחות כאן טיל בליסטי
המצב הביטחוני מתוח ביותר,מטוסי קרב כל היום ממריאים כאןאיפה בדיוק?
את לא רק שומעת, גם רואה..המצב הביטחוני מתוח ביותר,מטוסי קרב כל היום ממריאים כאן
למה לא הבאת את אמך לדירת היוקרה בירושלים? לא יפה יקירוששמרו על עצמכם ועל הנחיות פיקוד העורף,איזה מבצע מטורף ,אני לבד בממד בדירת יוקרה בעיר הקודש ירושלים ,אחי בא אלי עם הילדים לשפלה לאימי אין לו ממד ומקלט קרוב ,מבעס במצב כזה להיות לבד, נתפלל כולנו ונקרא תהילים ובורא עולם יעזור לנו
אימי נשארת בשפלה יש לה תעסוקה עכשיו עם 10 נפשות המכונת כביסה עובדת נון סטופ עד הבוקר,לא קל מתגברים ,אימי לא הטיפוס לשהות בבית של זרים,לי זה יצא לטובה יש מּמד ומקלט ושקט קסום מסביבלמה לא הבאת את אמך לדירת היוקרה בירושלים? לא יפה יקירוש
לא מגיעה לה מנוחה? למה היא עובדת כמו "חמור"?אימי נשארת בשפלה יש לה תעסוקה עכשיו עם 10 נפשות המכונת כביסה עובדת נון סטופ עד הבוקר,לא קל מתגברים ,אימי לא הטיפוס לשהות בבית של זרים,לי זה יצא לטובה יש מּמד ומקלט ושקט קסום מסביב
לצערנו הכלות של העשור האחרון לא כולן כמובן ,מעדיפות להכניס את כולם למשפוחה ,ובמקום לבשל מתנחלים שבת כן שבת לא אצל הורים , אני כבר שבועיים בקושי ישן וכו ,המזל של המלחמה שהם עדו לי אימי סדר פסח בבית עם הניקיונותלא מגיעה לה מנוחה? למה היא עובדת כמו "חמור"?
יריקוש - תגלה לה קצת את החיים הטובים, מה יש?!
עם מכונת מין זה לא קורהפה ושם מתפרסמת ידיעה חצי מוזרה וחצי מצחיקה. על כאלו שנתקע להם/להן ברקטום או בוגינה. איזה פגז ישן שאיכשהו נפלו עליו ונתקע.
כוננות חירום בחדר הניתוח וחבלן בהיכון.
אבל שיתקע למישהי טיל בליסטי? זה כבר מוגזם. אפילו קטרינה הגדולה היתה אומרת זה יותר מדי.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.