השמועות אומרות ש...

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
אוי בבקשה אל תהפכו את הפורום לפורום TV ישראלי

דברו על זה באוף או משהו. אם יתחילו להגיע לכאן אנשים מבחוץ שידברו על הזבל הישראלי הזה אני בורחת מכאן><

כנראה שהשופטים הולכים להיות-

שלומי שבת, אביב גפן, שרית חדד ורמי קליינשטיין

is00

New member
קשה לי להאמין שיהיו 2 מאמנים מאותו הז'אנר.

שלומי שבת כנראה סגור, ואם זה נכון, קשה לי מאוד להאמין שגם יביאו את שרית חדד. אם כן... זה בהחלט יהיה מגוחך. לגבי אביב גפן ורמי קליינשטיין... גם זה נשמע לי טיפשי, כי הז'אנרים שלהם מאוד דומים וזה יצמצם משמעותית את הכישרון והז'אנרים שייקבלו במה במהלך התוכנית. אני מקווה שזה לא נכון. בכל מקרה נחכה ונראה.

תראה, הם פנו בהתחלה להרבה אומנים

אבל הרבה לא הסכימו או שנוצרו מחלוקות על השכר. וגם אל תשכח שקשת הולכת להעלות כוכב נולד לילדים וגם הם מנסים להשיג שופטים (לפי מה שהבנתי קרן פלס הולכת לסגור איתם) ככה שזה לא פשוט, וגם אם הז'אנרים של הרביעייה שציינתי דומים, צריך לפעמים להתפשר....

כל מי שרשת פנתה אליו, קשת פנתה אליו אח"כ

והציע לו יותר כסף שיהיה שופט אצלה.. פשוט מגוחך... מקווה שהזמרים יבחרו באיכות ולא בכסף... למרות שכמו שזה נראה, בשניהם לא תהיה איכות

is00

New member
אני חייב לשאול... מאיפה את יודעת את כל זה?

לגבי מה שכתבת בלונדי211... עם כל הכבוד אני בטוח שהתוכניות של קשת ל"כוכב נולד לילדים" לא מערבים מספר בלתי נגמר של אמנים לשולחן השופטים שלהם, אז אין מצב שהם יכולים לפנות לכל אחד ש"רשת" פונה אליו, כדי "לחטוף" אותו מהם. ולגבי המחלוקות עם האמנים שהם ניגשו אליהם... הייתי שמח לדעת מה המחלוקות האלה.

ראשית הרבה מהדברים האלה התפרסמו בעיתון

בעיקר על קרן פלס. היה כתבה על זה שמי שפנו אליו בשביל THE VOICE, כוכב נולד פנו אליהם והציעו להם יותר... כך שרק צריך לחפש ברשת. ודבר שני, לא כל דבר אתה צריך לדעת

is00

New member
אני מעדיף לאכול דג, ואני שונא דגים. |../images/Emo5.gif

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifגם אני קראתי את השמות האלה

האמת שקצת הופתעתי, בזמנו זכור לי שדובר רק על אביב גפן מבין 4 השמות האלה, מעניין אם זה באמת יהיה הם בסופו של דבר.

וראיתי ששאלו פה על האודישנים של THE VOICE

לא זוכרת כבר מי שאל אז מי שעבר את הסינון הראשוני ואהבו את השיר שהוא שלח וכבר זומן לאודישן, נדרש לשיר שיר אחד באקפלה ושיר שני עם ליווי, ניתן לשיר גם באנגלית וגם בעברית ואין דרישה לשיר קצבי ושקט. עד כמה שידוע לי אף אחד עדיין לא קיבל תוצאות לשלב הבא, כלומר אמרו לאנשים שבערך חודש אחרי האודישן הזה הם יקבלו תשובות, יש עוד הרבה שבכלל לא זומנו לשלב הזה, כך שהתשובות מתאחרות, אני לא מכירה אנשים שקיבלו תשובות בינתיים לשלב נוסף. עדכונים נוספים בהמשך

למעלה