השמועות אומרות ש...

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
השמועות אומרות ש...

שלומי שבת הצטרף לגירסא הישראלית של "הקול". עד כמה זה נכון, אני לא יודע. אבל זה הופיע ב- E! ישראל,אז..., ייתכן וזה נכון. אני מניח שזה אומר שיש לנו מאמן ראשון בתוכנית. מישהו שמע/קרא עידכונים אחרים בעניין?

כן, זה נכון... בכלל זה הולך להיות תת רמה

הם הופכים את זה ל'כוכב נולד 2' כמו שכתבתי בפייסבוק שלי. התחילו לעשות אודישנים בכל מיני ערים כמו עכשיו באשדוד. הרי כל הקטע של THE VOICE היא שהזמינו לאודישנים רק מי שבאמת יודע לשיר ולא פתחו את זה לכולם כמו בכוכב נולד וזה מה שהולך להיות, הם בטח יעשו פרקי אודישנים שיצחקו על כל מי שלא יודע לשיר, יעבירו אנשים שלא יודעים לשיר בשביל הבדיחה, אני כבר רואה את זה ומזדעזעת, איך בישראל אף פעם אי אפשר להשאיר פורמט טוב כמו שהוא ותמיד הם חייבים להרוס הכל. בגלל זה אני אף פעם לא צופה בריאלטי ישראלי

is00

New member
קשה לי להאמין שיהיו שינויים גדולים מדי.

ברור לי שיהיו שינויים, אבל אם הם יתחילו ללכת לכיוון של "כוכב נולד", אני בטוח שקשת תעשה להם צרות עם זה. בכל מקרה, למיטב זיכרוני גם ב- TV היו אודישנים מקדימים בערים שונות בארה"ב(והראו חלק מהם במהירות בפרקי האודישנים של TV1) שבסופם נבחרו 48 מתמודדים סופיים שהגיעו לשלב האודישנים האחרון - מול הגב של המאמנים, ככה שהאודשינים בארץ לא כל כך שונים מאלה של חו"ל. אגב, דילן נראה לי שאת יכולה להיות בטוחה שברגע שהתוכנית תעלה בארץ, "תפוז" ייפתחו לה פורום משלה, ככה שאנחנו לא נצטרך לסבול את זה, אבל בכל זאת... לא מסקרן אותכם מי יהיו 4 המאמנים בגירסא הישראלית עד אז? אותי זה מעניין. בעיקר אחרי שקראתי איפשהו שייתכן וגם שלמה ארצי ייצטרף לרביעיית המאמנים(מה שלטמי תהיה טעות). אני מבטיח שאני לא מתכנן לכתוב על הגירסא הישראלית בפורום הנוכחי, אבל אני כן אשמח לראות עידכונים גם פה כשייבחרו המאמנים. בכל מקרה, להבא אני מבטיח להכניס בהודעות מסוג זה את סימן ה-

אין סיכוי בעולם ששלמה ארצי יקח את זה על עצמו

הוא יודע שזה יהיה תת רמה והוא לא הולך לחבר את עצמו לזה. ולא היו בחו"ל אודישנים פתוחים, פנו רק לזמרים, למורים למוזיקה, לבתי ספר למוזיקה, כך היתה העונה הראשונה ולא יודעת על איזה פרק אודישנים אתה מדבר. אני ראיתי את כל העונה, כולל הפרק המקדים ולא ראיתי דבר כזה... בכל מקרה גם אם היה דבר כזה, ברגע שמזמינים רק אנשים שיודעים לשיר זה אחרת מאשר את כולם ועושים מהם צחוק ושכוכב נולד ינסו לפתוח את הפה.. נזמין את אמריקן איידול שיתבעו אותם על גניבת הפורמט

is00

New member
וטוב שכך.

לגבי האודישנים ב- TV1 היו כמה שניות של קטעי וידאו מאודישנים ומהתורים של המבחנים המקדימים בפרק הראשון. אני לא יכול להגיד לך איפה בדיוק, אבל היו לפחות 2 דקות של קטעי וידאו מהם. לגבי הנבחנים בארץ... אין לי מושג אם האודישנים בארץ פתוחים לכולם או רק לזמרים והמלצות של מורים לפיתוח קול או בתי ספר למוזיקה, אז אין לי תשובה על זה. בכל מקרה אני רוצה להאמין שבארץ גם יתחילו מהאודישנים מול המאמנים ולא יימרחו כמה שבועות על קטעים מהאודישנים הראשונים, כמו ב"כוכב נולד" ו"AI" רק בשביל "הצחוקים".

זה לא היה של אודישנים פתוחים לקהל הרחב

אלא של אנשים שהוזמנו - אנשים שיודעים לשיר!!! ובקשר לאודישנים בארץ, זאת לא היתה שאלה, האודישנים בארץ נפתחו לקהל הרחב, יש באשדוד השבוע אודישנים לכל מי שרוצה... ממש סיבוב כוכב נולד.. כמו שאמרתי, זה כנראה יהיה ככה בכל מיני מקומות בארץ. אז לא הבנתי על מה ענית...

is00

New member
אז איך ג'ושוע הנד הגיע לשם?

בכל מקרה אם זה אודישנים פתוחים, אז... נקווה שהצופים לא ייצטרכו לסבול אותם כשהתוכנית תעלה והם יתחילו ישר מהאודישנים על המקום בקבוצה של המאמן. ולגבי הנושא שעניתי עליו... הנושא היה שלמה ארצי ואח"כ התייחסתי למה שכתבת על האודישנים בארה"ב ש... אני לא חושב שאת יכולה להיות בטוחה לחלוטין שהיחידים שהגיעו אליהם היו רק אנשים עם רקע בשירה מאחוריהם או עם המלצות, כפי שאת טוענת, אלא אם יש לך הוכחות לזה.

אני לא חושבת אני בטוחה.

האודישנים בשנה שעברה היו סגורים, הגיעו רק דרך מורים לפיתוח קול וכו'... אני לא אחזור על כל מה שכבר כתבתי... אם אני אצטרך להביא הוכחות לבית המשפט אני אביא, פה אני אסתפק בזה

is00

New member
טוב, השאלה מה עם העונה החדשה.

גם בה האודישנים סגורים או שהפעם הם פתוחים לקהל הרחב. ממה שקראתי עליהם באתר התוכנית, נראה שהם פתוחים לקהל הרחב. מצד שני... אף פעם לא אמרתי שהאנגלית שלי כל כך טובה, ככה שייתכן ואני טועה.

בעונה החדשה הם פתוחים...

חבל, אבל הם יהיו פתוחים ואני מקווה שזה לא אומר שמצפים לנו פרקי אודישנים מזעזעים בגלל זה

LeAnnDylan

Well-known member
רק להבהיר כמה דברים

אין לי בעיה שתדבר על התוכנית כאן, זכור לי שגם במהלך העונה של כוכב נולד היו מידי פעם כאלה שהחליטו לרשום את דעתם באוף. זה לא היה אחרי כל פרק וזה באמת רק בפעמים שממש בא לפרוק והפורום שם נראה לא הכי סימפטי. גם לי יש נטיה לחפור על מיליון דברים שלא קשורים לפורום כאן, ככה שאני לא בעמדה לשפוט. ואם באמת הולך להיות לתוכנית פורום משלה וכאן רק חבר'ה מהפורום שלנו שרוצים לפרוק יגיבו זה בסדר בעיניי
פשוט חששתי שבמקרה שתפוז לא יפתחו פורום לסדרה, אנשים ימצאו את דרכם לכאן במקום לפורום כוכב נולד או תוכניות ריאלטי או כל פורום אחר שיותר רלוונטי. אגב בקשר לשאלתך אם לא מענין אותנו ענין המאמנים. אז אענה רק בשמי ואומר שממש לא
אני לא מכירה אמנים ישראליים בכלל (מעבר לשם ז"א) כדי לציין ארבעה מז'אנרים שונים שארצה לראות בתוכנית או יוכל להיות מענין לראותם בתוכנית. בכלל, כשכתבת ששלומי שבת הוא מאותו ז'אנר של שרית חדד הופתעתי
את שרית חדד לצערי אני מכירה
(כאילו מכירה איזה שיר וחצי אבל זה די והותר) ושלומי שבת אממ, זה לא זה ששר רק בגלל הרוח?
זה נחשב מזרחי
טוב זה רק מראה כמה אכפת לי מהמוזיקה והאמנים בארץ >< בכל אופן אתה באמת שלא צריך להתנצל ולפתוח שרשור פיצוי בשבילי. אם השרשורים לגביי TV הישראלי לא היו לגיטימים אני מניחה שקרן או חנה היו מעירות על זה. אני בנתיים אסבול בשקט

is00

New member
הובהר. ../images/Emo13.gif

בכל מקרה הזכרת את שלומי שבת... הייתי מגדיר את הז'אנר שלו כפופ- מזרחית עם קצת יותר נטייה לפופ, אבל עדיין מזרחית, כמו שרית חדד. אגב הוא אכן שר את "רק בגלל הרוח". בכל מקרה, כמו ש- TV האמריקאית קיבלה נציגות של מאמנים ל- 4 הז'אנרים המרכזיים במוסיקה שם - הפופ של כריסטינה, הרוק של אדם, הקאונטרי של בלייק והמוזיקה השחורה של סי-לו, אני מצפה שככה גם יהיה בגירסא הישראלית, אם כבר - פופ, רוק, מזרחית ומוזיקה שחורה, כי זאת מהות התוכנית, אבל פה בישראל... אי אפשר לדעת.

X יו יו S

New member
זה דווקא היה נחמד אם ידברו על סדרה גם פה

כי בטח בפורום המקורי יהיה עומס וזה לא כיף בכלל לראות איך העדפת של אנשים פה בעברית במיוחד שלך ואת כבר מבאסת אותי

LeAnnDylan

Well-known member
מההיכרות הקצרה שלך איתי

מתי פעם שמעת אותי אומרת שאני אוהבת או צופה במשהו ישראלי?

X יו יו S

New member
בלי הפסקה

אני זוכרת שהזכרת את דץ ודצה
בכל אופן לא יודעת למה היה נדמה לי שאת כן תראי את גרסה הישראלית וחשבתי שאת לא רואה נגיד כוכב נולד בגלל שזה כבר מיצה את עצמו בעיניך

LeAnnDylan

Well-known member
כפרות!!

דץ ודצה זה מילדות
בכלל אני אוהבת כוכבי ילדים (כאלה מוכשרים לא יצורים כמו יובל המבולבל
) עוזי חיטמן בעיניי מדהים ויעל אבקסיס
ודפנה דקל גם מקסימה. וגם רינת שבהתחלה לא סבלתי די נהדרת בעיניי. ולגביי כוכב נולד אף פעם לא שרדתי פרק שלם של זה כדי שזה "ימצה את זה בעיני" ואת כל הפרקים שניסיתי לראות במרוכז אני יכולה למנות על יד אחת וישארו לי אצבעות.

X יו יו S

New member
זה ממש מבאס

את יודעת איזה דברים מחרידים הם לבשו שם ממש פשע לא לכתוב על זה

למעלה