רק להבהיר כמה דברים
אין לי בעיה שתדבר על התוכנית כאן, זכור לי שגם במהלך העונה של כוכב נולד היו מידי פעם כאלה שהחליטו לרשום את דעתם באוף. זה לא היה אחרי כל פרק וזה באמת רק בפעמים שממש בא לפרוק והפורום שם נראה לא הכי סימפטי. גם לי יש נטיה לחפור על מיליון דברים שלא קשורים לפורום כאן, ככה שאני לא בעמדה לשפוט. ואם באמת הולך להיות לתוכנית פורום משלה וכאן רק חבר'ה מהפורום שלנו שרוצים לפרוק יגיבו זה בסדר בעיניי
פשוט חששתי שבמקרה שתפוז לא יפתחו פורום לסדרה, אנשים ימצאו את דרכם לכאן במקום לפורום כוכב נולד או תוכניות ריאלטי או כל פורום אחר שיותר רלוונטי. אגב בקשר לשאלתך אם לא מענין אותנו ענין המאמנים. אז אענה רק בשמי ואומר שממש לא
אני לא מכירה אמנים ישראליים בכלל (מעבר לשם ז"א) כדי לציין ארבעה מז'אנרים שונים שארצה לראות בתוכנית או יוכל להיות מענין לראותם בתוכנית. בכלל, כשכתבת ששלומי שבת הוא מאותו ז'אנר של שרית חדד הופתעתי
את שרית חדד לצערי אני מכירה
(כאילו מכירה איזה שיר וחצי אבל זה די והותר) ושלומי שבת אממ, זה לא זה ששר רק בגלל הרוח?
זה נחשב מזרחי
טוב זה רק מראה כמה אכפת לי מהמוזיקה והאמנים בארץ >< בכל אופן אתה באמת שלא צריך להתנצל ולפתוח שרשור פיצוי בשבילי. אם השרשורים לגביי TV הישראלי לא היו לגיטימים אני מניחה שקרן או חנה היו מעירות על זה. אני בנתיים אסבול בשקט