השמאל עוזר לטרור

השמאל עוזר לטרור

הטרוריסטים עושים ניצול ציני בזכויות האדם, זהו הנשק החדש שלהם, והשמאל דואג "לחמש" אותם כל פעם מחדש. הנשק הזה מופעל באופן סלקטיבי מאד כנגד ישראל, באיזשהו חוזה בלתי כתוב בין השמאל לבין הטרוריסטים הערבים שכולנו יודעים מה מידת שמירת זכויות האדם אצלם,הם מנצלים את אותן זכויות על מנת לעודד מוות. מה עושים? לא מקדמים את טענותיהם. מה עוד? בדרך כלל, כשרוצים להעניש פושע, הפשע קודם צריך להתבצע,ואז מענישים, ככה יוצרים מחיר לביצוע הפשע, אבל מה קורה עם מחבל מתאבד? לחכות לביצוע הפשע? חייבים לשנות אסטרטגיה, האחריות על ביצוע הפשע צריכה להתפרש על מרחב גדול יותר של פרטים, המממנים, המשלחים, המהנדסים וכן הלאה... ישראל מנסה לצמצם את הפגיעה בחפים מפשע ע"י שימוש בפצצות חכמות וכן הלאה, דבר שברור לנו לא היה קורה אם היינו בעמדות הפוכות. אנשים המעוררים באופן ציני את עניין זכויות האדם, באופן עיוור או מכוון, מסרבים להכיר בהבדל בין רצח מכוון של אזרחים לבין הרג מקרי של אזרחים במסגרת המאבק בטרור, בעצם תומכים בטרור. ולא רק, הם גם עוזרים לאנטישמים מכל העולם לקדם את משנתם ובעצם מעוותים את תדמיתה של ישראל ברחבי העולם כולו. תבדקו סקרי דעת קהל בעולם כולו, תסתובבו בקמפוסים ברחבי העולם, כשתשאלו מיהי המדינה שמפירה הכי הרבה זכויות אדם בעולם כולו, תקבלו תשובה נחרצת : ישראל!

הכיבוש רומס זכויות אדם

מדינת ישראל רומסת את זכויות האדם הבסיסיות של שלושה וחצי מליון תושבים שחיים בשטח כבוש. מעבר לקו הירוק אין דמוקרטיה, התושבים הפלסטינים חיים תחת שלטון ממשלה שהם לא בחרו והם לא רוצים לחיות תחת השלטון שלה (והרשות שהם כן בחרו לא יכולה לסדר להם אפילו את הזכות לנסוע מהכפר שלהם לכפר הבא במרחק שני קילומטר, זו החלטה בלעדית של צה"ל (צבא הכיבוש והדיכוי לישראל). אם אתה רוצה תדמית טובה יותר של ישראל בעולם, בבקשה תצא מהשטחים (וזה אגב יסיים גם את פיגועי ההתאבדות, פשוט ברגע שיגמר הכיבוש לשום פלסטיני כבר לא תהיה סיבה לעשות דברים נוראים כאלה - בן אדם לא זורק את החיים שלו סתם כך, רק כשהוא מרגיש שהוא ממילא בזבל ואין לו מה להפסיד).

פיגועים היו גם לפני ה"כיבוש"

הערבים זורקים את החיים שלהם כבר מאה שנה. אז אם אנחנו רוצים תדמית יותר טובה של ישראל, בבקשה תצאו מישראל (וזה אגב יסיים גם את פיגועי ההתאבדות, פשוט ברגע שתיגמר ישראל לשום פלסטיני כבר לא תהיה סיבה לעשות דברים נוראים כאלה - בן אדם לא זורק את החיים שלו סתם כך, רק כשהוא מרגיש שהוא ממילא בזבל ואין לו מה להפסיד). אגב, אל תיתן לעובדות להפריע לדעותיך הפוליטיות.

Ragamala

New member
אולי אתה צריך לחשוב קצת על פירוש

הצמד "פיגוע טרור" לפני שאתה עונה. האם מלחמה בין שני צבאות נחשב בעינך לפיגוע טרור? אז אתה בטח מגדיר את כיבוש אמריקה הצפונית כפיגוע טרור אחד אחרי השני כיוון שבאו לבנים וקרעו לאינדיאנים את הצורה. אולי גם כיבוש הארץ ע"י יהושוע היה פיגוע טרור? נפגעו הרבה אזרחים ומה עם עשרת המכות על מצריים? מכת בכורות זה לא פיגוע? אזרחים חפים מפשע נהרגו למען שחרור עם. זה לא מה שהפלשתינאים עושים?? אה, לא זה לא. כי אנחנו עשינו את זה בשליחות האל, נכון?

masorti

New member
תיקון קטן...

היה הבדל פצפון בין הפעילות ה"צבאית" בזמן יציאת מצרים לבין מעשי הפלשתינים היום.... במקרה של בני ישראל היה מדובר על שחרור עם מעבדות ויציאה מאותה ארץ. בני ישראל לא חמדו גרגיר אדמה ממצרים גופה, ולא שאפו לזרוק אף מצרי לנילוס או לים. במקרה הפלשתיני, מטרת הפלשתינים היא חיסול מדינת ישראל והשלכת כל היהודים לים ו/או לארצות מוצאם. הכול כתוב במפורש באמנה הפלשתינית. לגבי יתר דבריך... הגדרת מעשה כטרור או כלחימה לגיטימית היא הרבה פעמים תוצאה של נקודת מבט. אלא שאני בפירוש רואה את עצמי כשייך לצד מסוים בסכסוך, ולכן הנרטיב הישראלי הוא הנכון מבחינתי. אין לי בעייה שהפלשתינים יכנו את המחבלים בשם לוחמי חופש, ובמקביל אני אעשה הכול כדי לשבור אותם צבאית.

פיגוע טרור

לדוגמא, הוא הטבח שנעשה ביהודי חברון ב-1929, תוכל להזכיר לי מה היו הסיבות לטבח? מאיפה הגיעו יהודי חברון?

masorti

New member
חבל שהעובדות יקלקלו לך, אבל...

א. מרבית הפלשתינים חיים היום בשלטון עצמי ללא כל התערבות ישראלית. ב. אהוד ברק הציע לערפאת מדינה עצמאית ב- 99% מהשטחים כולל הר הבית, וערפאת סרב ודרש מימוש מלא של זכות השיבה.

Ragamala

New member
שקרים שקרים

א. הפלשתינאים אינם חיים היום בשלטון עצמי אלא תחת משטר צבאי. ההוכחה לכך היא חוסר יכולת תנועה בתוך השטחים עצמם. שילטון עצמי פירושו שהשילטון יכול להגיע ממקום אחד למשנהו ללא בעיה. תסע על כביש 5 לכיוון אריאל ותסביר לי איך אמבולנס, משאית זבל, דחפור, או אפילו מכוניתו של ראש המועצה יכולים לעבור את הסלעים הענקיים שצה"ל והמתנחלים הניחו בכניסה (על הכביש היחיד) של כל כך הרבה כפרים???? אתה לוקח נקודה קטנה מאוד - נגיד חוואראה - וטוען שבתוך הכפר יש שלטון עצמי. יופי טופי נראה אותך חי יום אחד בשקט כשאתה צריך ללכת ברגע לכפר השכן לבקר את דודתך כי הכבישים חסומים ואין זכות נסיעה לפלשתינאים בכבישים שאינם חסומים

ערב רב

New member
החסימות של הצבא הן זמניות והונחו רק

באינתיפאדה הנוכחית עקב צרכי הההגנה מהטרור. מבחינה חוקית המצב הקיים הוא קווי ה-28 בספטמבר 2000 שאכן מעניקים לרובה המוחלט של האוכלוסיה הערבית ביש"ע שלטון עצמי (כולל מעבר חופשי, לרבות המעבר הבטוח). מיותר לציין שעד כמה שהחסימות הללו מקשות הן אינן משנות את השלטון העצמי של ערביי יש"ע שנמשך כב-12 השנים האחרונות בכל תחומי החיים - החינוך, הבריאות, התשתיות, השיטור וכו'..

Ragamala

New member
חסימות הן חסימות

ה"לגיטימיות" שלהן אינה משנה את העובדה שיש צבא ששולט על תנועת אזרחים והוא לא הצבא הפלשתינאי. ודבר נוסף, על הנייר יש הרבה דברים נחמדים. בשטח העולם קצת שונה. כשמתנחלים, בתמיכת ושמירת צה"ל, חוסמים עם בולדרים ענקיים כבישים, זאת לא בהוראה מפורשת של הממשלה אבל בעידודה. אתה מעדיף לפתוח ספר ולהתפלפל על מה שכתוב. אני מזמין אותך לצאת לשטח ולראות מה יש, לא מה כתוב. למשל, תופתע לגלות שהגדר אותה הגדיר בין הדין בהאג כלא חוקית, וממשלת ישראל הסכימה להפסיק את בנייתה, הגדר הזאת בתהליכי בניה ברגעים אלו ממש וזאת בניגוד לנייר שממנו אתה קורא. שיטור? בריאות? אתה בכלל מאופס על המציאות הפלשתינאית? צא לסיבוב קטן ברכב מוגן רק לשם התרשמות ותחזור אלי עם תשובות אמיתיות ולא מה שכתוב בעיתון

ערב רב

New member
אני מכיר את יש"ע הרבה יותר טוב ממך

תהיה בטוח בכך, אתה המדבר על "יהירות" גבוהה גבוהה. ביקרתי לא אחת בבתי-חולים ערביים בערבים ביש"ע, וראיתי לא פעם ולא פעמיים את שוטרי הרש"פ, אז אנא ממך, נסה להצמד לטיעונים ולא למתקפות אישיות מגוחכות. אמנם חוות הדעת של בית הדין בהאג קבעה שחומת-האפרטהייד איננה חוקית אבל ממשלת ישראל לא רק שלא התחייבה להפסיק לבנותה - היא הצהירה מיד אח"כ שהיא תמשיך לבנותה ותציית אך ורק לפסיקות של בג"ץ. יחד עם זאת, שוב פנית אל האדם הלא נכון. אני מכיר היטב את עניין חומת-האפרטהייד ואני יכול להבטיח לך שגם היום הבניה אכן נמשכת, אבל רק לאורך הקו-הירוק. בכל מקום בו התואי המתוכנן אמור היה לחרוג באופן משמעותי מהקו הירוק (הבקעה, אריאל, גבעת-זאב, מעלה-אדומים, גוש-עציון דרום הר-חברון וכו'..) החומה נבנתה בפועל על הקו הירוק ולכל היותר "דילגה" על הקטע בו הייתה אמורה להכנס לעומק השטח. כך שבשורה התחתונה, בנית חומת-האפרטהייד נמשכת, בעצלתיים, אך ורק לאורך הקו-הירוק, שזהו כמובן ניצחון בנוק-אאוט לשמאל הקיצוני שמקדם מאוד נסיגה חד-צדדית לתואי החומה ואת טיהורם האתני של רבע-מיליון יהודים מיש"ע. לגבי החסימות, שוב - הן זמניות, רוב הקיימות קיימות פחות מ-5 שנים ורבות מאלו שהתקיימו בעבר כבר הוסרו. ודוק, המשפט הבינ"ל מתיר לכח הצבאי מרחב תמרון גדול מאוד כשמדובר בצרכים צבאיים מובהקים, כמלחמה בטרור.

masorti

New member
אני מזכיר לך שמרבית הפלשתינים...

חיים ברצועת עזה ו/או בערים הגדולות ביו"ש. רצועת עזה (פרט לגוש קטיף) כידוע לך נתונה כיום לשלטון פלשתיני מלא, וגם בחלק מהערים ביו"ש המצב כזה. אז בחיי היום-יום מדובר על שלטון עצמי. אני מניח שלדעתך הר-הצופים היה בשלטון צבאי ירדני עד 1967 משום שהגישה הישראלית אליו היתה מוגבלת. הרי הסברת לי שהפלשתינים נתונים בשלטון צבאי ישראלי משום שקשה להם לבקר את הדודות בכפר השכן.

Ragamala

New member
אם אתה בוחר להתייחס לדבריי

בצורה נמוכה זאת בחירתך אבל אל תטעה, את הפירוש העלוב לדברי אתה יצרת ולכן הדיון שלך כרגע הוא לא איתי אלא עם עצמך תהנה

למעלה