השמאל ותחבולותיו

הזיות

New member
השמאל ותחבולותיו

יצחק רבין שהשמאלנים אוהבים אותו כ"כ הוא פושע מלחמה בזכותו הערבים רוצים היום יותר עוד ועוד ממשיכי דרכו, ואני מדבר על ביילין העוכר ישראל הזה ועל שריד ראש האופוזיציה (ראיתם איזה תפקיד נתנו לו?) הם הרסו לנו את המדינה ופרס האנטישמי המזוהה עם חלקים נרחבים בתוך הרשות הפלשתינאית עוד יותר הרס עם האישיות יפת הנפש שלו ולרוני מילוא אני רוצה להגיד לו כמה מילים: אל תשכח מאיפה באת ומי הביא אותך להיות ראש עיריית ת"א לשעבר הפכת לשמאלן אתה בוגד ושונא ישראל לא נשכח ולא נסלח אז בקיצור שתדעו לכם: רק הימין ינצח וישרוד את מלחמת הקודש למען המדינה ולמען ירושלים רבתי תודה רבה למי שקרא אחרי הכל: "אין לי ארץ אחרת"

אבו-דני

New member
לאט לך ידידי..מר הזיות

--- לא כל השמאלנים חוטאים בשטויות בגלל כוונת זדון רובם ,מה לעשות, בגלל בורות או בגלל תמימות הרת אסון

הבורות של הימין

מבחינת תפסת מרובה לא תפסת - רק הימין יביא אותנו אל עברי פי פחת. אולם לא אלמן ישראל והתבונה תצילנו טרם נסחף לתהום.

Thats

New member
איזו תבונה בדיוק?

זו שהביאה את המחבלים מתוניס ונתנה נשק בידם? למרות שהוזהרו? Thats all folks

היד שגדעה את המשך התהליך

למרות שהאשם העכיקרי הוא הצד השני ובראשו עאראפת, שאינו יודע היכן גבולות המותר והאסור, גם נתניהו שהגיע אחרי רבין לא היה מעונין להמשיך בתהליך וניצל כל אבן על מנת למצוא הסבר מדוע אין להמשיך. התהליך נתקע, חוסר האמון גבר ועאראפת לא התגבר על שגיונותיו וחלומותיו, שאין כל סכוי שיתגשמו לעולם. התבונה היא לכשנגיע כולנו למסקנה שהטרנספר המבורך ( במרחאות ושלא במרחאות) איננו בר בצוע ולבטח המצב בו המיעוט עשוי לשלוט על הרוב "לא יחזיק מים" לאורך ימים. התבונה תגיעה כשנחליט להפסיק את הכיבוש ולחזור לגבולותינו שהיו טרום המלחמה שנכפתה עלינו ב- 1967 עם שנויים קלים.

אבו-דני איני זקוק לקרדיט שלך

באשר להכללות אני נזהר מהן אלא אם הם באות כתגובה ובאותה לשון של הכללות יזומות של אחרים.

הרטוב

New member
דנרוס.

על איזה תבונה אתה מדבר? ובכלל כאחד שמזדהה עם מחנה השמאל "שבתבונתו" הרבה הביא עלינו דם הרס ומלחמת שמד אני חושב שזה יומרני להפיל את התיק על מה שקורה כאן עכשיו על הימין.

הימין היום "משחק" לידים של עאראפת

אינני מפיל תיק על אף אחד. התיק בלעדית שייך לעאראפת. הדרך בו מטופל כיום התיק ע"י הממשלה הימנית איננו ברור - לפחות על פי ההצהרות. אולי במחשכים הנושא מטופל כפי שהייתי חפץ - הכאה קשה של הקמים עלינו לכלותנו ושיחות על הסדר עם כל מי כן כל מי שמוכן לדבר שלום. כמו שכבר נאמר הרבה יד אחת מחזקת בשלח והשניה מושטת לשלום.

הרטוב

New member
אם אתה מתכוון לליכוד כימין

אז התשובה פשוטה מאוד הליכוד היום זה שמאל ומעבר לכך אני הפעם מסכים איתך. אכן זהו תוצאותיו של מעשה התועבה אפשר לומר גילוי העריות במשפחה,הזיווג המטומטם בין הליכוד לעבודה עם שני ראשי ממשלה שכל אחד מושך לכיוון אחר. אתה בטח מכוון לזה שצריך לשבת ולדבר ואני מכוון לזה שצריך להפסיק לדבר ולהתחיל להלחם באמת.

הרטוב

New member
אני לא מקבל את זה שרבין ז"ל

פושע מלחמה משני טעמים. א: לפי המסורת היהודית לא מדברים סרה במת. כי המת לא יכול לענות ומפאת כבודו של המדבר סרה עצמו. ב: אני מאמין כי לוא והמנוח היה חי עראפת לא היה כבר באיזור והרשות הפלשתינית הייתה מפורקת יחד עם השמאל ההזוי והפסיכוטי מכל נישקה. אני מאמין באמונה שלמה שמי שעמד מאחורי רצח רבין היה דווקא השמאל שרצה בכל מחיר למנוע את מה שרבין בימיו האחרונים תכנן לעשות. ביום מן הימים האמת על רצח רבין תתגלה והיא תגרום לזעזוע בציבור. לגבי שאר החלאות שהזכרת פה אני מחזק אל ידיך.

pilovich shahaf

New member
אכן גם אני לא מקבל ואם אלוני המנהל../images/Emo88.gif

...היה מוחק את ההודעה של "הזיות" בהתחלה לפני שאבו-דני הגיב לא הייתי מתרעם הייתי תומך בהחלטתו, אבל מאחר ואלוני החליט להשאיר זאת בכל זאת, אז אולי כדאי שנילמד מיזה, ואפשר לבחור מילים מתאימות יותר ושפרושן תואמות את המסר שאתה רוצה להעביר, זאת דעתי
ולעצם הדיון עצמו, הרשו נא לי להביא קישור ואת ההודעה שכתבתי בנושא, שמחזקת את דבריו של "הרטוב"...:- תאריך ההודעה: 28/02/02 שעת ההודעה: 01:36 מאת: pilovich shahaf נושא: שמעון פרס פרק אותנו מכל נכסינו במיסגרת חלומו "מיזרח תיכון חדש", את כל התעשיה, מפעלים, העביר לשטחים, ירדן ומצריים, וגרם לנו לעם שלו שהוא רודה בו מיום קום המדינה, והביא אותנו עד להיום...לפת לחם
הוא הוא הבן אדם ולא אחר, אחראי על כל מה שקרה, קורה ויקרה למדינה שלנו, אם לא נתעשת, ויפה שעה אחת קודם....
מבחן התוצאה. פ"ש ===========================================סוף הודעתי ולקישור המצ"ב..
וכחומר למחשבה נא הכנסו לקישור הזה, שהוא בהחלט קשור לדיון הזה, ותקנו אותי אם אני טועה...

meetman

New member
הזיות 10

אני רוצה לחזק את רוח הזית כל מילה חקוקה באבן

למעלה