רוב הזמן נח
Well-known member
זה מה שיוסיף להם מנדטים 
השמלאנים חושבים שעינו צנגאוקר מייצגת את כל משפחות החטופים ולכן בטוחים שכל המשפחות של החטופים המורחבות של החטופים ושורדי השבי ושורדי השבי עצמם הם בכיס של השמאל.זה מה שיוסיף להם מנדטים![]()
אני כבר רשמתי בעבר מה אני חושב עליה. מי שרוצה שיחפש בפורום. אני לא אחזור על הדברים שובהשמלאנים חושבים שעינו צנגאוקר מייצגת את כל משפחות החטופים ולכן בטוחים שכל המשפחות של החטופים המורחבות של החטופים ושורדי השבי ושורדי השבי עצמם הם בכיס של השמאל.
האם גם החטופים ירבחו ויסעדו?השמאלנים עכשיו נגד חגיגת המימונה
החטופים ובכלל כל 07.10 זה כתוצאה של התנהלות מופקרת ורעה של השמאלנים.האם גם החטופים ירבחו ויסעדו?
נניח שזה נכון, האם זה סיבה לשכוח את החטופים?החטופים ובכלל כל 07.10 זה כתוצאה של התנהלות מופקרת ורעה של השמאלנים.
ויש כאלה שרוצים עכשיו להפסיק את המלחמה בשביל לחזור להתנהלות הזאת.
מי שיקר לך ששכחו? אתה מקשיב לתעמולה שמאלנית כנראה.נניח שזה נכון, האם זה סיבה לשכוח את החטופים?
לא, גברתי הנכבדה,מי שיקר לך ששכחו? אתה מקשיב לתעמולה שמאלנית כנראה.
השכל אומר שמדינה לא יכולה להיכנע לארגון טרור רק בגלל שחטף לה אזרחים.לא, גברתי הנכבדה,
מה שצריך הוא לדעת שחטפו משפחות מבתיהם, אזרחים כמוני וכמוך, אין צורך לשמוע תעמולות אלא רק להפעיל שכל ישר, מה שכנראה אין לך.
בסדר, לא כתבתי כלום על המשך המלחמה, אלא רק שהשכל אומר שמדינה לא יכולה להיכנע לארגון טרור רק בגלל שחטף לה אזרחים.
ולכן המלחמה צריכה להימשך.
כל האזרחים בישראל חזרו לשגרה וחגגו מאז את כל מה שהיה על סדר היום שלהם. כולל כאלה מהמערכת שעפו וטיילו להם בעולם.בסדר, לא כתבתי כלום על המשך המלחמה, אלא רק ש
"יש 59 חטופים שנמקים, אתה לא תשב ותיטחן מופלטות".
למה כנראה?לא, גברתי הנכבדה,
מה שצריך הוא לדעת שחטפו משפחות מבתיהם, אזרחים כמוני וכמוך, אין צורך לשמוע תעמולות אלא רק להפעיל שכל ישר, מה שכנראה אין לך.
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך באמת נראה לך שיש מישהו בישראל ש"שכח את החטופים"?נניח שזה נכון, האם זה סיבה לשכוח את החטופים?
אתה והפרזיטים שלך, לך תאכל מופלטה עם דבש, חייך דבש.לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך באמת נראה לך שיש מישהו בישראל ש"שכח את החטופים"?
במילים אחרות, אין לך מענה לשאלתי. אשרייך שהרגשת צורך להנפיק בכל זאת את התגובה הפתטית הזאת רק כדי להעיד על כך. לעניין ספירת העומר (שקשור לדיון כשלג דאשתקד), ספירתו תתקיים בדיוק כמו כל שנה וכמו אלפי השנים האחרונות, בין אם שוב יהיו תינוקות שירגישו צורך ללמד את הציבור על התרחקותם מדתם באמצעות המצאת 'טעויות' כביכול בספירה (גם אם יזדקקו לשם לכך לפורום אחר הפעם) ובין אם לאו.אתה והפרזיטים שלך, לך תאכל מופלטה עם דבש, חייך דבש.
כבר למדת לספור ולא תיטעה השנה בספירה כמו אנאלפבית מצוי?
אינפנטיל דה סקונדבמילים אחרות, אין לך מענה לשאלתי. אשרייך שהרגשת צורך להנפיק בכל זאת את התגובה הפתטית הזאת רק כדי להעיד על כך. לעניין ספירת העומר (שקשור לדיון כשלג דאשתקד), ספירתו תתקיים בדיוק כמו כל שנה וכמו אלפי השנים האחרונות, בין אם שוב יהיו תינוקות שירגישו צורך ללמד את הציבור על התרחקותם מדתם באמצעות המצאת 'טעויות' כביכול בספירה (גם אם יזדקקו לשם לכך לפורום אחר הפעם) ובין אם לאו.
בחזרה לענייננו, שום תגובה יהירה ומתנשאת חסרת רלוונטיות ופתטית, לא תעלים את התשובה השלילית לשאלה שנשאלת. גם לא אם מהבנה לכך העדפת כלל לא לענות.
נו נו, מתעקשת להמשיך להראות את רמתך?אינפנטיל דה סקונד
על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
אינפנטיל דה סקונדנו נו, מתעקשת להמשיך להראות את רמתך?
תצטרכי לסלוח לי, אבל אני לא בקטע של להתעלל בגופות. יכול רק להביע רחמים, אך לא אפעל באופן יזום כדי להגביר את העצב שבתמונה שאת מציגה.
נראה שמיצינו. הרבה הצלחה בלעורר רחמים אצל אחרים.
שנה אחרי שנה, אותו טיעון, אותה הכפשה, אותו צורך פבלובי שלך ושל עוד כמה להעלות את אותו טיעון שחוק, אך ורק כדי להוכיח שאני כביכול לא יודע לספור. שוין, חשוב לך להראות קבל עם ועולם שגם בשנה שחלפה מאז תום הפסח שעבר ועד שנה זו לא הצלחת להתגבר ולהתבגר? זה באמת מה שיסייע לך להירדם הלילה? כאמור מעלה (או שמא היה זה בשרשור אחר, לך תזכור), אין לי אלא לרחם.אינפנטיל דה סקונד
לספור כבר למדת?
הרבה טעויות של אנאלפביתיותכמו למשל חוסר הבחנה בין שבועות לימים כשם שמבדילים בין עשרות לאחדות ועוד ...
אצלי מערכת החיפוש בסדר, מצאתי לך דוגמה, שתוארה היטב בתגובה #7 שלי "תחליט 6 שבועות או 48 ימים?חסר לימודי ליבה
" כמענה לתגובתו (#1) "נוסיף 1 על שני המספרים של ספירת ליל אמש, שהייתה 48 ימים ושישה שבועות."
![]()
תזכורת: הערב (שישי) יש לספור כך:
נוסיף 1 על שני המספרים של ספירת ליל אמש, שהייתה 48 ימים ושישה שבועות. מזכיר למעוניינים, כל הפעולות למען החג יכולות להתבצע רק מלאחר צאת הכוכבים של מוצש"ק ולא קודם לכן. זה נכון גם מבחינת האיסור לבצע בשבת פעולות לטובת החג ובמקרה הזה, מאחר ומדובר בשבועות, הן מבחינת הצורך שיעברו שבעה שבועות מלאים...www.tapuz.co.il
ברור, כי טרם למדת לספור למרות שלטענתך עבר הרבה זמן מאז שהערתי לך על טעותךשנה אחרי שנה, אותו טיעון, אותה הכפשה, אותו צורך פבלובי שלך ושל עוד כמה להעלות את אותו טיעון שחוק, אך ורק כדי להוכיח שאני כביכול לא יודע לספור. שוין, חשוב לך להראות קבל עם ועולם שגם בשנה שחלפה מאז תום הפסח שעבר ועד שנה זו לא הצלחת להתגבר ולהתבגר? זה באמת מה שיסייע לך להירדם הלילה? כאמור מעלה (או שמא היה זה בשרשור אחר, לך תזכור), אין לי אלא לרחם.
בכל מקרה, לא איגרר אחרי הפרובוקציות הזולות והתעקשותך (או של חברייך לקבוצת האומללים) לנסות להוכיח כביכול את טעותי (כפי שאתם חווים זאת, מתוך בורותכם בשיטת ספירת העומר הנהוג על-ידי עם ישראל מאז ומעולם). כאמור, אם זה מה שאת זקוקה לו כדי להירדם הלילה, לא אני הכתובת למנוע זאת מבעדך (או את השימוש בכינויי הגנאי החביבים עלייך). בוודאי לא אם כל מה שאת עושה לשם כך, זה צחוק מעצמך וגילוי ערוותך בכל הנוגע לדת הורייך ברבים.
מיצינו את תת-השרשור הזה. המשך הנאה מרובה בהפצת השקר שלך ואם לא ייתפס השנה, בטוחני שתנסי שוב בשנה הבאה. בריאות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.