השם תעזור לי

nt777

New member
השם תעזור לי

בבקשה אבא שבשמים אני רוצה להקים בית נאמן על אדני התורה נמאס לי מהשידוכים האלו רוצה להקים את הבית שלי ולעלות על המסלול להתחזק יותר להתפלל על רוחניות ולא על זיווג להתקרב אליך לחיות בקדושה בבקשה אבא תזכה אותי להקים בית נאמן לשמך אני מתחנן אליך אני יודע שאתה רואה את ההודעה הזו סליחה שאני כותב את זה פה פשוט מאוד קשה לי אני לא רוצה לומר שאני מיואש כי אין יאוש אני רוצה להוריד נשמות לעולם לזכות להכניס את בני בבריתו של אברהם אבינו לקיים את המצווה הראשונה בבקשה אבא בראש השנה התפללתי שעד פסח אני יהיה בליל הסדר ואני יהיה לצד אישתי נכון להיום זה קצת אבוד אבל לא אבדה תקוותי בטחתי ואני בוטח ואני אבטח בך אבא יקר שלי אני אוהב אותך ואני לא יודע כמה חטאתי לפניך בגלגול הקודם או בגלגול הזה למרות הכל עשה איתי חסד חינם למען שמך והרי נאמר בתהילים לב נשבר ונדכא אלוקים לא תבזה אנא זכה אותי להיכנס לחופה בתוך כל שאר הרווקים והרווקות בעמך ישראל בבקשה אבא בבקשה תן לי לזכות גם אני הנשמה שלי לא מוצאת מנוחה היא מחפשת את החלק החסר שלה אני מחכה בכיליון עיניים בבקשה קיים בי את הפסור קול מבשר מבשר טוב ואומר שאזכה להודות ולבשר לחברים שזהו התארסתי ואני בדרך לחתונה קשה לי קשה לי קשה לי

קליט

New member
~ אמן !

אני משתתף בצערך, זה אכן קשה ומר, בזמנינו כולנו מחפשים את ה 1 , אז יש יותר להשקיע ולהשקיע ולהשקיע, קוה אל ה` חזק ואמץ לבך !

נהניתי לקרוא!

למרות שמדובר בתפילה דיי עצובה, זה נכנס לי ללב.
כל הכבוד על השיתוף..

למעלה