השם ששווה לכם לזכור>>>>>>>

השם ששווה לכם לזכור>>>>>>>

חיים טרבלסי נולד בבאר שבע שדרן הרדיו הנחשק בדריו דרום יוצא לדרך משלו , לאחר שעבד עם אלון דה לוקו ועוד אומנים מהשורה הראשונה פורץ אלינו לתודעה כסולן ועובד על אלבום משלו את רוב החומר חיים כותב בעצמו. בין האומנים שיקחו חלק אפשר למצוא את זמרת המועדונים קים שהקליטו דואט העונה לשם "פטה מורגנה" העומד בראש ההפקה הוא לא אחר מאשר חגי מיזרחי השם החם בתעשיית ראפ חגי מיזרחי ,עבד עם שירי מימון ,סבלימינל ,מיכל אמדורסקי ועוד.. ובקרוב תצא סנונית ראשונה מהאלבום השיר ניקרא "דילמה" מילים ולחן של חיים טרבלסי שווה לזכור את השם חיים טרבלסי כי זה הדבר שהולך לשגע את הבנות ואת הבנים על רחבות הריקודים ואת תחנות הרדיו

אז זהו שאני לא חיים

אנחנו עושים לו יחצנות חיים קצת עסוק בדברים אחרים בשביל לעשות לעצמו יחצנות זה שהשם בצד זה שמו לא אומר שזה הוא כותב אפילו בטקסט נכתב עליו ולא שהוא מספר על עצמו אנחנו מיחצנים עבורו תחת שמו שתיהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומתוקה

fireman

New member
רזניק.....תחזיק אותי

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Reznik

New member
אם אתה נחנק תתקשר למד"א אני לא

אחזיק אותך

מוצארט

New member
אז תמסור לחיים

שיחזיר לי את הספר של רם אורן שהוא לקח לי כשהיינו בצבא ביחד. אני מחכה כבר כמה שנים...

נוכל ../images/Emo6.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

אני לא חולקת את רם אורן עם אף אחד חחחח רק אנשים מיוחדים

twigy

New member
נכון

כמו לדוגמא שהשירשור הזה נשאר למעלה או לדוגמא שאני מגיב על זה בחמש בבוקר

Reign Of Chaos

New member
וואו!

אמנים מהשורה הראשונה כמו זמרת המועדונים קים!!(?) השם הלוהט חגי מיזרחי(?!) שהוא הכי תותח בתעשיית הראפ כי הוא עובד עם שירי מימון ומיכל אמדורסקי כי הן פשוט ראפריות תותחיות! אל יתהלל חוגר כפושט.

זהו נידפקתם?

רשום חגי מיזרחי עבד לא רשום עובד אבל לקבל פירגון מאנשים ממורמרים מעבר למסך מחשב זה בעיה תמשיכו לחשוב שאתם צודקים ואתם אלוהים ואתם ואתם ואתם...

למעלה