השם של הספר החמישי

רחלי!

New member
השם של הספר החמישי

JK רולינג אמרה אתמול למגזין Today שכנראה (אבל לא 100%) שהשם של הספר החמישי יהיה Harry Potter and the Order of the Phoenix,כלומר הארי פוטר וההזמנה\הסדר של עוף החול. חוץ מזה בחרו כבר את השחקנים של ניק כמעט בלי ראש ושל מאלפוי, לראשון קוראים ג,ון קליז ולשני קוראים תומס פלטון (והוא לא בלונדיני!), צירפתי את התמונות שלהם. את התמונות האלה לא תראו בהוגוורטס אקספרס, אגב.

יפעת28

New member
הצעה לתרגום מדוייק יותר

ORDER במשמעות ``מסדר`` כמו שיש את ``מסדר מרלין`` , כלומר, כנראה מדובר באיזשהו ארגון של קוסמים מכוחות הטוב, אשר מתאגדים כדי להילחם בוולדמורט ובאנשיו. כנראה שהספר החמישי יוקדש לזה ברובו...

js42

New member
מסדר עוף-החול X4

שמחתי לגלות שהבנת זאת כמוני... מה לגבי הקשר בין המסדר האמור (בהנחה שאכן זה מסדר) לבין הפיניקס הספציפי של דמבלדור, שנוצותיו אוחדו לקראת סוף הספר הרביעי? אוף, נראה לי שאצטרך לקרוא את כל אבירי השולחן העגול מחדש כהכנה. :) אגב, מומלץ לכולם.

יפעת28

New member
גם אני תהיתי

אם פוקס קשור לזה. אגב התפלאתי לראות שבמקור כתוב FAWKS ולא FOX. האם יש לאיות הראשון משמעות? אבירי השולחן העגול? סליחה על הבורות, מי כתב? באיזה מדור אפשר למצוא בספריה? זה בעברית??? אשמח לתשובה מהירה, כי היום אני קופצת לספריה :)

js42

New member
תשובה מהירה

מיתולוגיה בריטית. (המלך ארתור, סר לנסלוט וכו`) תשאלי בספריה עלול להיות במדור ילדים תהני :)

יפעת28

New member
תודה תודה

הספר לא נמצא שם כרגע. המחבר שמו גרין. תארתי לעצמי שמדובר במלך ארתור וכו` אבל חשבתי שיש ספר עב כרס ל``גדולים`` שלא ידעתי על קיומו. באמת הוא נמצא באגף הנוער. נחכה עד שישוב מקריאה, כנראה שיש עוד חבר`ה שהגיעו לאותה מסקנה כמוך... בכל אופן, שוב תודה על התשובה המהירה :)

למעלה