השם ישמו"ר

תפוח123

New member
מו"ר בספטמבר

שלום לכולם, אני שואלת בשם חברתי שאיזה עצבים יש לה אלוהים ישמור יש לה סכם שהוא גבולי מעל ה 714 , והיא לא קיבלה זמיון למו"ר כנראה שהיא תהיה בסבב ב' , ונודע לה כי סבב ב' יהיה בספטמבר שאלותיי איפה מתקיים מבחן מו"ר? למה כל כך רחוק, הראשון ביוני והשני בספטמבר הרי הציונים של סבב א יהיו בעוד מקס' חודש? האם הסיכוי להתקבל בסבב ב' גבוה כמו סבב א'?הושעת הקבלה כנראה תהיה בחודש אוק' איך תכנון המעונות והתשלום וכול זה ?????????. בבקשה תענו לי תודה "תולעת תפוח"

ירידת חתך הקבלה (זימון למו"ר) באת"א

החתך ירד ל-713.54, בהצלחה לכל המוזמנים החדשים.

yossiil

New member
בקשר לאת"א

בשנה העברה מה היה חתך הזימון ההתחלתי למור וכמה ירד ?

לנשום עמוק, להירגע...

כמה תשובות: מבחני מו"ר מתקיימים במרכז לסימולציות רפואיות שבתל השומר. מועד ספטמבר נועד בעיקר לבעלי רקע אקדמי ולבוגרי מכינות, שהציונים שלהם מגיעים מאוחר יותר. הציונים של בעלי הרקע האקדמי מגיעים באמצע אוגוסט ולכן מבחני מו"ר הם בספטמבר. אין שום קשר לסבב הראשון. בקשר לסיכוי להתקבל אין לי מושג, אני מניחה שהוא פחות או יותר אותו דבר. אני יודעת שהציון של מו"ר מחושב באופן יחסי לאנשים שהיו במבחנים באותו יום, אז כנראה שהסיכוי הוא לא זהה, אבל אני מניחה שהוא פחות או יותר אותו דבר. באופן כללי, הסיכוי להתקבל עם סכם גבולי הוא מן הסתם נמוך יותר, כי כדי להתקבל צריך ממש "להפציץ" במבחני מו"ר כדי שהסכם יעלה ויעבור את סף הקבלה. בקשר לתכנון המעונות, אני לא יודעת בדיוק. אני רק יודעת שכל שנה יש אנשים שמתקבלים ממש קרוב לתחילת הלימודים או אפילו אחרי והם מסתדרים איכשהו. אני יודעת שהשנה מישהו שאיתי בביולוגיה הצליח להשיג מעונות אפילו כמה שבועות אחרי תחילת השנה. אז כנראה שזו לא תהיה בעיה גדולה מדי. את המקדמה של שכר הלימוד נדרשים לשלם רק אחרי שמקבלים הודעת קבלה רשמית בדואר, אז זו לא אמורה להיות בעיה. ברגע שמגיע שובר התשלום, פשוט הולכים לשלם בדואר/בנק וזהו, נחשבים לסטודנטים לכל דבר.

kontsy

New member
תשובה

שנה שעברה הסופי היה 714.9 והשנה הוא כרגע עומד על 713.54

yossiil

New member
תודה על העידכון אבל ...

מה היה חתך הזימון ההתחלתי(הראשון שהתחילו לרדת ממנו)???

721.9 אם אינני טועה,

אבל לדעתי לא צפויה ירידה כזו השנה, כנראה יש ביכולתם להזמין יותר אנשים השנה בשל שיתוף הפעולה עם הטכניון ולכן מלכתחילה הסכם מתחיל מנמוך.

יש קשר לשנה הבאה????

מצטערת שקצת נטשתי... איבדתי את עצמי בפורום המופץ וגם יש לחץ 6 בגרויות בחודשיים זה לא פאן): יש לי שאלה חשובה.. אני שמה לב שיש צניחה רציינית בסכמים כמעט בכל האוניברסיטאות.. רציתי לדעת מה זה אומר על שנה הבאה? האם יש סיכוי שכתוצאה מכך שנה הבאה תהיה קפיצה מטורפת? אם אין סיבה מיוחדת לשינוי בשנה הבאה? או האם יש סבירו שימשיכו עם המגמה של להוריד את הסכמים? פשוט 713-714 באת"א לא לעתודאית זה בסט לחלוטין.. מתאים לי כזה סכם לשנה הבאה:)

קאיוש

New member
עוד שאלה

הסכם שלי בערך משהו.714 . עד כמה זה מוריד את הסיכויים שלי? ממתי להתחיל להתייאש?

להתייאש../images/Emo35.gif אף פעם../images/Emo70.gif

אמנם 714 זה גבולי, אבל זה לא אומר שאין לך סיכוי. תעשי את הכי טוב שאת יכולה במו"ר ויהיה בסדר.

רעם69

New member
שלום חברים

אני יודע שיש בחוברת הסברה על המו"ר את הדוגמה עם יונתן ומשטרת ההגירה. מישהו יכול לתת לי דוגמאות נוספות של שאלות שהיו הן בשאלון שיפוט והחלטה והן בשאלון הביוגרפי? תודה

רעם69

New member
עזרה בבקשה

יש לי בקרוב את מבחני מו"ר והייתי רוצה לדעת על סיטואציות שנותנים מבשאלון שיפוט והחלטה מלבד המקרה של יונתן ומשטרת ההגירה.בנוסף אשמח לדעת שאלות ששואלים בשאלון הביוגרפי.. תודה מראש

dorin276

New member
מו"ר - מחר זה מתחיל

אז מחר רבים מאיתנו כאן בפורום משכימים מוקדם ושמים פעמינו אל תל השומר... בימים עברו חשבתי שמהותו של תל השומר זה הבקו"ם וריח האקליפטוסים
אז בהצלחה לכולם
, לנבחני הבוקר ולנבחני הצהרים, ובוודאי נתראה שם בשאלונים, בתחנות הקבוצתיות או במסדרונות.

למעלה