השם חיה-לאה לא מעט פעמים אני מוצא את שתי השמות הללו מחוברים האם יש למישהו מושג למה ?
A ari היחיד New member 16/2/06 #1 השם חיה-לאה לא מעט פעמים אני מוצא את שתי השמות הללו מחוברים האם יש למישהו מושג למה ?
D deebeebee New member 16/2/06 #2 אפשרות אחת חוץ מהעובדה שיתכן שמדובר בסתם צירוף מקרים, השמות חיים וחיה צורפו לשמות אחרים לתינוקות "בסיכון גבוה", כלומר, תינוקות שחלו.
אפשרות אחת חוץ מהעובדה שיתכן שמדובר בסתם צירוף מקרים, השמות חיים וחיה צורפו לשמות אחרים לתינוקות "בסיכון גבוה", כלומר, תינוקות שחלו.
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 16/2/06 #3 או לאנשים במצב בריאותי קשה, כסגולה לחיים ארוכים. לאם-סבי הוסף השם חיה (השם המקורי: יוכבד), כאשר חלתה. ארנון
או לאנשים במצב בריאותי קשה, כסגולה לחיים ארוכים. לאם-סבי הוסף השם חיה (השם המקורי: יוכבד), כאשר חלתה. ארנון
ש שמעון ק New member 16/2/06 #4 חיה לאה אין לי מושג למה, אבל נכון הוא ששמות אלו מופיעים מחוברים לא מעט פעמים. זה היה שמה של סבתה של אשתי.בקטע מתוך ספר באידיש שתרגמתי עבור אחד החברים (ראה בעמוד הבא)גם מופיע השם הזה.
חיה לאה אין לי מושג למה, אבל נכון הוא ששמות אלו מופיעים מחוברים לא מעט פעמים. זה היה שמה של סבתה של אשתי.בקטע מתוך ספר באידיש שתרגמתי עבור אחד החברים (ראה בעמוד הבא)גם מופיע השם הזה.