השם הפרטי- בטארוט

noga star

New member
השם הפרטי- בטארוט

כאשר אני קוראת בקלפים אני מתיחסת לשמו הפרטי של האדם דוגמא: נגה = זה חיבור של המות+הכוהנת+הקיסר, זהו דפוס התנהגות חוזר בחיו של הנ"ל, נראה מה יש לכם להוסיף על כך .

אני לא משתמשת בזה ,אבל בדקתי בספרים

שלי ושם נגה זה המיזוג-הקסרית-הכהן הגדול או דליה הקיסר-הלתוי-הנאהבים- הכהן הגדול...אז מה הנכון ????

אורי רז

New member
יש כמה התאמות שונות בין הארקנה

הגדולה לאותיות הא"ב - והבדלים בהתאמות מביאים להבדלים בקלפים שיוצאים לאותו שם. ההתאמה הפופולרית היא של שחר הזהב (שוטה-א', קוסם-ב', ..., יום הדין-ש', העולם-ת'), ונראה שנגה משתמשת כמו משתתפים אחרים בפורום בהתאמה הצרפתית (קוסם-א', כהנת-ב', ..., יום הדין-ר', שוטה-ש', העולם-ת') הנושא נדון בפורום כמה פעמים בשנים האחרונות, ובוודאי תוכלי למצוא את הדיונים הרלוונטיים במנוע החיפוש של הפורום.

אני משתמשת הרבה מאוד בפריסת

השם - מתאימה אותיות לקלפים. עוזר לי באופן אישי בתחילת ייעוץ להבין מי הוא האדם העומד מולי. בנוסף אני גם משתמשת בקלף חיים וקלף שנתי.

קלף שנתי הוא כמו קלף החיים אבל

ממוקד לשנה ספציפית. למשל אני נולדת ב- 5.12.1972 - קלף החיים שלי הוא מספר 9 קלף הנזיר. ואם אני רוצה לדעת מה הקלף המוביל/מנחה אותי לשנה ספציפית אני אעשה את אותו הצמצום אבל על פי שנה נוכחית. למשל 5.12.2004 - נותן לי את קלף מספר 14, קלף המיזוג. כשאחגוג יומולדת קרוב אחשב כבר לפי 5.12.2005 ואקבל את קלף מספר 15, קלף השטן.

kashke

New member
נו, נו, YYY, ככל שאת עונה

בצורה מפורטת יותר אני נדהמת מחדש על כמויות הידע העצומות שלך. בשבילי זה תענוג לקרוא ולהבין שיש לי עוד המון המון המון מה ללמוד... איזה כיף.

למעלה