השלש השלישי

ardata

New member
השלש השלישי

העם מחולק לשלשה שלישים :השליש הראשון- הם האליטות שהשטלטו על הקופה הציבורית וסידרו לעצמם משכורות שערוריות. השליש השני הם מקבלי הקצבאות. להם אומר השליש הראשון :שבו בבית אנו נערוך לביבי רצח אופי עד שהוא ישלח לכם את הצק אל תצאו לעבודה. בראש המסיתים עומדת השדרנית השמאלנית שלי יחימוביץ. השליש השלישי כולל את המגזר העיסקי שמשלם מס הכנסה אמיתי על שכורות ושרותים שהוא מיצר. השליש השלישי דומה למעמד השלישי שחולל את המהפכה הצרפתית.

עמרי ר

New member
ובנוסף

ה"שליש השלישי" עליו אתה מדבר זוכה משום מה לגנאי בחברה הישראלית ובתקשורת. האנשים שמניעים את הכלכלה, שסוחבים על גבם את כל מקבלי הקיצבאות למיניהם, שמשלמים מיסים מפה ועד מטולה וחזרה - עליהם לא מדברים, ואם מדברים אז וודאי לא בחיוב. בחברה הקלוקלת שלנו מהללים את אלו שלא עושים, שלא רוצים, שאוהבים לצעוק במקום לייצר ולתרום. אני מאוד מקווה שהמהפך שמוביל נתניהו ישנה, בין השאר, גם את תפיסת העולם המנוונת הזאת.

ראליסט

New member
מאיפה הוצאת את המסקנות

המופרעות הללו? אני עובד בהייטק.לאיזה שליש אני שייך??? בטח לא למקבלי הקצבאות. בטח לא להסתדרות. ואני חושב שביבי מביא עלינו אסון חברתי וכלכלי,בקפיטליזם הרגיניסטי שלו.(תאמין לי שיש עוד רבים כמוני). תפסיק לערוך חלוקות סתמיות,שמבוססות על הדמיון שלך!

למעלה