השלמת ציוד....

gudat

New member
השלמת ציוד....

אני רוצה לנסות לצייר במכחול (ולא ברויאל אייסינג). איזה מכחולים כדאי לקנות והיכן? האם יש טושים בחנויות של הציוד לעוגות? באיזה סוג עפרון אין עופרת? ראיתי שאפשר להשתמש בברנדי- האם זה לא מפריע שיש לו צבע משל עצמו? האם להשתמש בנוזל אחר- והיכן אפשר לקנות? ובכלל, האם יש עוד משהו שכדאי לקנות (לציור, לא לפיסול). תודה!

תשובות...

1. מכחולים - בחנויות לדברי אומנות. כדאי לקנות מס. 0 וגם כמה שטוחים. 2. עיפרון - B6, למרות שהיה על זה דיון ארוך בפורום, וגם אם יש לך עיפרון רגיל, אני חושבת שכולנו אכלנו לא מעט עפרונות בחיינו... 3. טושים - בחנויות מתמחות. 4. ברנדי - יש לו צבע ענבר מקסים, אבל לא - הוא לא משפיע על הצבע. 5. את צריכה גם נייר פרגמנט - להעביר את הציור ורצוי גם פלטה לצבעים. זהו (אני חושבת), תהני! מיכל

gudat

New member
תודה רבה, ועוד שאלה

לגבי הברנדי- אמנם שאלה קצת דבילית, אבל איך אתן מוזגות כמות כ"כ קטנה לשקעים של פלטת הצבעים? הבקבוק שלנו די גדול...

שאלה לא דבילית בכלל...

אני שופכת מעט לכוס ואז ממלאה מזרק (אפשר לקנות בבית מרקחת) ואיתו אני מזליפה לשקעוריות. אם יש לך (אל למשפחה/חברים) תינוקות הם בטח משתמשים בגליכל או גליגם , לבקבוקים מצורף מזרק עם סרגל טיפות מאוד נוח. מיכל

lutti

New member
גם לי יש שאלה בענין הצבעים

יש צבעי ג'ל - 6 צבעים, אבל אין לי לבן. אז איך משיגים צבעים בהירים כמו ורוד, תכלת וכו'?

גאיליי

New member
ב- 12 צבעים יש את הגוונים האלו....

מצטערת שלא יכולה לעזור מעבר.

צבעים בהירים משיגים על ידי מהילה

בבאלכוהול - ככל שכמות הברנדי גדולה, הצבע יצא בהיר יותר. לבן - ניתן להשיג רק בחו"ל, אני קניתי אבקה בצבע לבן (מר קייק) אבל עדיין לא השתמשתי בה בציור. בהצלחה!

Lela

New member
צבעים בהירים...

צבע לבן באבקה מהול בטיפה מים או אלכוהול מבהיר יופי את הצבעים.

shtuzit

New member
צריך רק לקחת בחשבון שהאבקה נותנת

גוון אטום לצבע.הוא מאבד את השקיפות שלו וולא רק מעוצמתו.הוא פשוט נראה אחר ולא תמיד זה משתלב יפה עם הצבעים הרגילים.

למעלה