השלמת הכנסה199

השלמת הכנסה199

אחרי עוד דיון בבית המשפט במשפט הגירושין המחורבן שלו, הוא היה חייב להרגע. הכלבה הזאת, שפעם עוד קרא לה אשתו, בעזרתם ובעצתם האדיבה של עורכי דין תאבי בצע, ניסתה לסחוט ממנו כמה רק יכלה. הוא מצא את עצמו חוזר שתוי למשרד, שם השקיע את מרב זמנו בשנים האחרונות בהתעשרות בלתי נתפסת. הוא הדליק את המחשב, ובלי לחשוב יותר מדי מצא איזה סרט פורנו לצפות בו. אחרי שתי דקות של צפיה, משהו לכד את תשומת לבו. לא, זו לא היתה העלילה הבנאלית או הדיאלוגים קלישאתיים. זו היתה כוכבת הסרט הבלונדינית בת העשרים-ומשהו שהיתה מוכרת לו מאיפשהו. אחרי כמה דקות של חשיבה מאומצת (זה לא היה קל עם כמות האלכוהול שהיתה לו בדם), הוא נזכר. זאת היתה אחת המזכירות הזוטרות (היו הרבה כאלה) בחברה שלו.

למחרת בבוקר, הוא הגיע למשרד, וחלף על פניה. כן, זאת היתה היא, ללא ספק. "תוכלי לבוא איתי" הוא ספק שאל, ספק פקד עליה, והיא צייתה כמובן. הם נכנסו למשרד רחב הידיים שלו, והוא סגר אחריה את הדלת. "שבי", הוא אמר, והתיישב בעצמו מולה על כורסת המנהלים שלו. היא היתה לחוצה למדי, בטוחה שהיא עומדת להיות מפוטרת, כששאל אותה "הכל בסדר איתך, אממ...?" והיא השלימה את שמה "רקפת" שהוא בברור לא זכר. "כן, בטח. למה?", ענתה בשאלה. "פשוט, נתקלתי בך, ב... עבודה אחרת שלך. המשכורת שלך נמוכה מדי?". רקפת קצת החוירה, אך התעשתה מהר, וענתה "זה לא שהמשכורת נמוכה, פשוט יש לי טעם קצת יקר, אתה יודע... חולשה למותגים וכאלה". ואז הוסיפה "ובזמן האחרון אבא שלי כבר לא מוכן לממן לי דברים כאלה". היה אפשר להבין למה היא מתכוונת מהסתכלות קצרה עליה. הנעליים, החצאית, החולצה, האיפור, התכשיטים - הכל שידר יוקר מטורף מעל ומעבר למה שאפשר לקנות עם משכורת של מזכירה, או אפילו מנהלת, למען האמת. הוא חייך בהבנה. "ואני מבין שהעבודה הנוספת שלך נותנת לך השלמת הכנסה?". רקפת הנהנה. "אם כך, יש לי הצעה בשבילך". רקפת הסתקרנה. "אני זקוק לעוזרת אישית מיוחדת. אני בלחץ מטורף בגלל הגירושין שלי. אמנם הדרישות של התפקיד הן קצת, איך לומר, לא שגרתיות, אבל המשכורת אמורה לפצות על כך". מבלי להתבלבל, רקפת שאלה ישירות "כמה?", והוא שרבט מספר על פתק שהעביר אליה. עיניה קצת נפערו כשקלטה את שש הספרות שכתב. "ומה כוללות הדרישות הלא-שגרתיות?" המשיכה לשאול. "ובכן, קודם כל, נדרשת זמינות עשרים וארבע - שבע. שנית, תהיי חייבת להקפיד על הופעה מסוימת. אה, שכחתי לומר, נוסף על המשכורת, יש כיסוי הוצאות מלא בתחום הזה. ושלישית, ננסח זאת בעדינות, יש בחורות שהיו נעלבות מחלק מהדברים שהתפקיד דורש. אבל כמו שאמרתי, אני בלחץ מטורף, ואני פשוט חייב את זה. את מבינה?" רקפת הבינה מיד במה מדובר, תכל'ס זה להיות הזונה הפרטית שלו. והוא בגיל שהוא היה יכול להיות אבא שלה. אבל במה זה בעצם יותר גרוע מלעבוד כשחקנית פורנו? והמשכורת הרבה יותר גבוהה, וגם כיסוי ההוצאות קסם לה. "אם זה נשמע לך מעניין, אפשר לעשות לך עכשיו ראיון קבלה". הוא פתח את אחד הארונות, שלף משם כמה שקיות קניות, "אחזור בעוד עשר דקות" אמר, ויצא מהחדר.

רקפת פתחה את השקיות והוציאה את תכולתן. היו שם בייבי דול בצבע ורוד-ברבי, ביריות שחורות, ונעלי עקב תואמות. חוץ מזה, היו שם כמה תכשיטים שמצאו חן בעיניה - עגילי יהלום וצמיד לרגל, וגם ערכת איפור. היא פשטה את בגדי המשרד שלה, ולבשה את בגדי העבודה החדשים שלה. האמת, היא הרגישה סקסית להחריד.

הוא חזר לחדר כמובטח, הביט בה וחייך "אני מבין שהחלטת להתראיין". רקפת חייכה בחזרה, ומשכה אותו בחזרה לכורסה שלו. הוא התישב ואמר "בוא נראה מה את שווה". היא ירדה על ברכיה, שחררה את החגורה שלו, ופתחה את הרוכסן. להפתעתה, או שבעצם לא כל כך, הוא לא לבש תחתונים. הזין שלו כבר היה חצי זקור, והיא אחזה בו בידה הימנית, והחלה ללטף אותו. הוא הביט בפרנץ' המוקפד שעל ציפורניה בזמן שהעבירה אותן לאורך הזין, שהלך והתארך. רקפת הרימה את מבטה במה שנדמה כהערצה, לפני שנגשה למלאכת המציצה. היא פערה את פיה כדי לקלוט את הזין שהיא גדלה במו ידה והחלה ללקק. למרות שהיה נדמה שזה בלתי אפשרי, הזין שלו עוד המשיך לגדול בתוך פיה, בזמן שלשונה החליקה עליו. עיניה נעצמו בריכוז, והוא נאנח בזמן שהסתכל על הצללית השחורה-אפורה שעל עפעפיה. רקפת הגבירה את הקצב במיומנות, אבל לפתע, כשכבר הרגישה שהוא קרוב, הוא עצר בעדה. "אני גם צריך לבחון את הכוס שלך, מתוקה", אמר בחיוך.

הוא אחז בידיה, ועזר לה לקום במין מחווה ג'נטלמנית. הוא הניח את כף ידו על התחת העסיסי שלה, צובט אותו מעט, ומוביל אותה לעבר חלון המשרד, מתענג על נקישת העקבים הדקיקים על רצפת הפרקט. המולת העיר נגלתה לעיניהם, אבל ממרומי הקומה ה-40 ומשהו, הם היו רואים ואינם נראים. הוא אחז את מותניה בידו הימנית ובידו השניה הסיט את מעט הבד שכיסה את הכוס שלה. ידיה נצמדו לשמשת החלון, העקבים הגביהו את גופה הגבוה ממילא כך שהערוות שלהם נפגשו, ובתנועה חדה, הוא החדיר את הזין שלו לתוכה, שהחליק לתוכה בקלות בזכות הרטיבות שקצת הפתיעה אותה. היא לא תארה לעצמה שכל הסיפור הזה יהיה כל כך מענג גם בשבילה. מהזין שלו, שכבר היא דרוך בזכות המציצה המסורה שלה, תוך זמן לא ארוך פרץ זרם חם וקצוב. רקפת עוד יותר הופתעה כשמצאה את עצמה גומרת יחד איתו.

"אז התקבלתי?" שאלה רקפת בחיוך. הוא ליטף את שערה החלק והנהן.

למעלה