השלמת הכנסה?

JESUS12

New member
השלמת הכנסה?

ראיתם את הכתבה בנענע? נראה שמוקי רוצה לכבוש גם את הילדים בטלויזיה.. רק תוציא כבר ת'דיסק! יומטוב.

The Macker Girl

New member
למה לא לשרשר לכתבה ב"מעריב"?

בכל מקרה... עד כמה שאני יודעת... בקרוב סינגל...

פיטפיט

New member
מוקי צילם ...

את הקליפ הראשון שבטח ישוחרר עוד חודש(עריכה לוקחת קצת זמן)... והדיסק של מוקי יוצא עוד איזה 3 חודשים יחד עם הדי וי די של כל הקופה!!!

מותק !!

את רצינית !? נשבעת לך שאני הולכת לישון בוכיה בלילות מרוב געגועים וציפיה לדיסק ולדיוידי ! אפילו אחותי כבר לחוצה עליו !

פיטפיט

New member
צליל...

שקט!! אל תגלי... מסתבר שלא הייתי אמורה לגלות את זה וקצת כעסו עלי!
אני לומדת לאט לאט לסנן דברים..

The Macker Girl

New member
לא, כי היה לי מגן באזרחות היום

ועפרה טסה ללונדון היום... היא חוזרת בלילה שבין חמישי לשישי. אני מבטיחה למסור כשהיא תחזור!

The Macker Girl

New member
נצל"ש!

בגלל ששרשור האירועים נבלע איפשהו בתחתית העמוד, אני אספר לכם כאן על יום הסטודנט בחיפה, שייערך בחוף הסטודנטים, בתאריכים 20-21 לחודש. מופיעים: תיסלם (!), היהודים, שוטי הנבואה, טיפקס, ירמי קפלן ומעין איחוד של כוורת (המופע נקרא "גידי גוב וחברים"). קיצר, צריך להיות לא רע בכלל. אני מנחשת שאתם לא סטודנטים, אז פשוט תצטיידו ב-20 ש"ח. תבלו

The Macker Girl

New member
קונים רק שם...

לסטודנטים הכניסה חופשית, ונספחים משלמים בכניסה 20 ש"ח

בהביבו

New member
אם הגיל שלי לא היה

מפריע הייתי הולך.. אני ברמת העקרון יכול גם להיכנס "דרך פרוטקציה" קטנה, אבל שוב... הגיל.
גם את אגב צלילה לא יכולה להיכנס, אה ? באסה

פיטפיט

New member
למה זה לא מקפיץ אותו?!?!?!

זה חשוב מאוד!... כי אם זה מעל 18 אני לא יוכל לבוא ואז כל האשליות יתנפצו!:(

בהביבו

New member
לא.

18 זה עוד היה טוב בישבילי. 21 + או 23 + לא זוכר בידיוק. בכל מקרה, רוב הגולשים בפורום הזה לא יכולים "רישמית" להיכנס.

The Macker Girl

New member
אתה לגמרי טועה

האירוע נקרא אמנם "יום הסטודנט", אבל הוא לא לשטודנטים בלבד. הקטע הוא שסטודנטים יראו הרבה הופעות בחינם, אבל כל מי שרוצה, בכל הגילאים, יכול להיכנס, תמורת סכום סמלי של 20 ש"ח.

בהביבו

New member
יקירתי...

תרשי לי לכתוב, אבל אני חושב הפעם שאת טועה. אני לא מעוניין להיכנס לוויכוחים, כי הריי ברור שאחד מאיתנו צודק. וזה לא מצדיק את זה. אבל ממקוריו שמאבטח את האירוע, גילאי כניסה שלנו (את יודעת... 20- 23-) לא יוכלו להיכנס. בכל זאת, אשמח לדעת שאני טועה בזה, וכן אוכל לבוא.

למעלה