השלמת בגרויות...

פוטיק

New member
השלמת בגרויות...

שלום, אני בקרוב חייל משוחרר ורציתי לשאול אותכם מה אתם ממליצים ממכוני הבגרות בארץ... עשיתי סקר שוק קטן ובנתיים "מישלב" הכי השתלם מבחינת מחיר.. אבל אני ישמח להמלצות נוספות, ועוד דבר.. מה אתם אומרים על מכינות ?! שווה !? כי בעיקרון אני מתכנן לבגרויות של הקיץ הקרוב לעשות במכון פרטי ולסמסטר הבא לעשות במכינה (בתקווה לקבל את המלגה של משרב"ט)... בתודה מראש !!

get well

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

לצערי לא יכולה לעזור כי את הבגרויות שלי עשיתי בתיכון...

יוטו2

New member
אני לא אהבתי את השטיפת

מוח של משלב , או במדוייק יותר - קצת נרתעתי מ"אתהע צריך להחליט עוד שעתיים אם כן או לא " , שאלתי גם אני - ענו לי שמומלץ לעשות את הקורס במכינה שתרצה ללמוד בה אח"כ .

פוטיק

New member
גם אני חושב שחבל על הפיקדון..

אני ממש לא רוצה לבזבז יותר מחצי מהפיקדון על בגרויות.. בזבוז.. אני מעדיף ללמוד לבד או מקסימום להירשם למכינה בסמסטר הבא.. אז אולי תמליצו לי על ספרים טובים לבגרויות. ואיך הולכת הפרוצדורה.. איפה נרשמים, משלמים וכל זה.. אני בטוח שמידע כזה יתרום לטאגליינס של הפורום..
מראש !!

תמיררר

New member
זה ממש לא מסובך

אם אתה רוצה להיבחן אתה צריך ללכת לבית הספר שלך חודשיים לפני הבגרות ולשלם להם (אני חושב ש30 שקל לכל יחידה), ואז אתה בא להיבחן שם. אתה צריך לקנות את הספרים של אותו מקצוע אבל עדיף לחכות שיוצא המיקוד של משרד החינוך ואז לקנות את הספרים של המיקוד (יש מלא - רכס, אנקורי, יואל גבע, לא חסר..) וללמוד. אם אתה לא רוצה להיבחן בבית ספר שלך אתה צריך להירשם לשלוחה האקסטרנית של משרד החינוך והם ישלחו לך שוברים לשלם בדואר לפני הבחינות, ויפנו אותך לבית ספר קרוב לבית. אתה יכול גם להירשם למכינות לבגרות, ומשרד הבטחון מממן עד 100 אחוז מהמלגה, תלוי במצב הכלכלי שלך.

Jan22

New member
לבד לבד לבד לבד לבד !

תלבד לבד ! תקנה את הספרים הדרושים של כל מקצוע ותלמד לבד . תאמין לי שזה אפשרי . לא שווה להשקיע 20K על שום בית ספר פרטי . חבורה של פרזיטים. בוקר טוב אנשים . היכונו ללילה לבן!

למעלה