השלמת בגרויות.

השלמת בגרויות.

למישהו מכם יש מושג מה הפרוצדורה העומדת בפני בחור ישיבה שרוצה להשלים בגרויות למרות שמעולם לא למד את המקצועות הללו? וכן,כמה זמן לוקח בערך להשלים בגרות מלאה?

דרדאדוס

New member
כתבתי לך הודעה די ארוכה אבל הייתה

איזה תקלה בתפוז עכשיו אין לי כח לכתוב הכל מחדש. מצטער.

אפשרי

יש ברחוב בן גוריון בבני ברק (ובעוד מקומות) שלוחה מסוימת של משרד החינוך שם אפשר לרכוש ספר שמכיל את חומר הלימודים הבסיסי ללימוד עצמי ומדי פעם מתקימות שם בחינות

מקפיא

New member
אתנ מדבר על המכון החרדי להכשרה מקצועית...

אחד הדברים שהם עושים שם זה השלמת בגרויות החל מאפס... אתה לומד מהתחלה.... יש לי כמה חברים שעשו את זה....

toxic2004

New member
פרטים עבור המכון בעירך:

שלוחת בני ברק: מנהל השלוחה - הרב שרגא גינזברגר מנהלת פדגוגית "מגן" לנשים - גב' ברכה גוטרמן כתובת - רח' בן נון 2, בני ברק טל' - 6189124-03 פקס - 6192037-03

מקפיא

New member
פרטים ישנים עד כמה שידוע לי....

הרב שרגא גינסברגר לא מנהל שם כבר 5 שנים... המנהל היום הוא ברק עמר...

toxic2004

New member
ברק עמר נכון נכון.

איש מיוחד

sarati

New member
לא יודעת לגבי בחורי ישיבה

אבל יש לך 2 אופציות, לדעתי. יש את מכון לב, מקום דתי (ברובע היהודי, ירושלים) שבטח בנוי לחבר'ה כמוך, ובטח יש מסלולי ערב. ולעתי גם יש להם מלגות ויש מצב שתהיה זכאי. ויש את האוניברסיטה הפתוחה, זה די זול יחסית. אתה מקבל ספרי לימוד וחומר, מגיע פעם בשבועיים / שלושה (תלוי ברמה ההתחלתית שלך) למפגש לימוד. זה נמצא ליד הרצליה / רעננה. מתאים רק למי שיש לו את הסבלנות ללמוד לבד. לדעתי מי ששוקד על גמרא יומם וליל בהחלט מתאים לזה... בהצלחה!! רעיון מבורך! (לי אין בגרות, פשוט כי התחתנתי בשישית... הלוואי שהיה לי את היוזמה להשלים...)

sarati

New member
אם תרצה טלפונים

וברורים נוספים, אשמח לעזור. אני עם מחשב, ככה שיותר פשוט לי לעשות google...

למעלה