השלם את המשפט ....

../images/Emo57.gifלחיות את הרגע

(לנסות לא לעשות שום תוכניות ארוכות טווח..כי הקלפים של החיים תמיד נטרפים לי מחדש) שנת 2007 רוצה לחזור לעצמי רוצה לחיות ולמצות את הרגע. את העכשיו. זהו.

נו...זה קל...

1) לקום כל בוקר ולגלות שאני חיה,שלמת איברים ושפויה. 2) להנות מהיום כאילו יש מחר. ואל תתווכחי איתי בכלל !

זהו בדיוק...

אני אהנה היום כאילו יש מחר

הפעם

לא קל לי לזרוק תשובה,משום מה הייתי יכולה להגיד שלהתעורר כל יום בבוקר ולהגיד תודה על כך שאני חיה ובריאה זה מספיק,אבל לא. אדם צריך משמעות בחייו,אם לא,חייו ריקים מתוכן צריך מטרות ויעדים ,כן. אז כן,אני רוצה יותר מכל דבר קצת יותר עבודה פרנסה והגשמה מקצועית... וכסף,כן כסף, זו לא מילה גסה קצת יותר אושר קצת יותר בריאות(ושאפסיק להחליק כל פעם כשיורד גשם
) קצת יותר זמן לעצמי קצת יותר זמן לאוהביי פשוט,קצת יותר מכל מה שהחיים יכולים להציע לי,או אני להם. קצת יותר השנה.

exciterit

New member
משלימה...

קולטת.. מסמנת ויורה...{או כובשת במילים שלי} וכומו שנאמר...תני לזמן לעשות את שלו :}} רק התחלנו.. השאיפה...היא לצמוח {לגובה} וכמה שיותר.

ל י M ו ר

New member
בשנת 2007

אני מקווה להקים משפחה חדשה עם כל מה שמשתמע זמן להתחיל מחדש אחרי חמש שנים.... ואחרי שהגשמתי את כל המטרות האפשריות שהצבתי לעצמי

אוו 2007..מה כמה?...

2007... אשכרה כלכלית יותר.. כסף כסף... ועוד קצת כסף... לסיים את כל תהליך סגירת חובות שהתחלתי שנה קודמת.. זאת המטרה הכי חשובה לי כרגע.. ושלא תחשבו.. את הבריאות אושר ומישהו לנפש ולגוף...ביקשתי בראש השנה.. את המחר..אני מבקשת כל יום....

למעלה