השלם את המשפט ....

רות 2

New member
השלם את המשפט ....

בשנת 2007 סימנתי לעצמי יעדים ומטרות והם............... יאללה זרקו מה יש בראש בלב בנשמה אומרים שכשי כותבים זה יותר חזק מהנאמר....... אומרים שלקרא אחר ..יעדיו ושאיפותיו יכול להאיר לאחר שטרם מצא דרכו .......

את לימודיי...(החלטתי להמשיך)

והדרך עוד ארוכה (כניראה)- אספר לך על זה בסילבסטר 2040
שנה אזרחית טובה לך

רות 2

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

אני מקנאה (קינאת סופרים) בכל מי שיש לו יכולת או יותר נכון.. "התחת" ללמוד אין לי יכולת הריכוז ..גם לזה אולי בשנת 2008? יהיה כל מה שצריך לזה זמן ... כסף... תחת...

מצוטטת

New member
../images/Emo70.gif

לנסות לחיות יותר את ה~היום את ה~עכשיו איך וכמוֹת שהוא בלי יותר מידיי בקשות ל~יותר.... שהטוב של עכשיו שישאר זה לבד כבר וואחד טוב....... לא לוטו לא טוטו רק בריאות שפוייה כל השאר זה בגדר אקסטרא/בונוס אנא אערף , כמה תצליח מצו' ל"עבוד" על הרציו' ש'לה , ימים יגידו..... זו לפחות השאיפה היעד והמטרה כאחד ש'לי:))

maof

New member
ברשותך...../images/Emo13.gif

טבע האדם הוא לנסות עוד קצת ת'קצה
מעוף

רות 2

New member
יש איזה שהי בריחה

בלהגיד אני חיי את היום יום ..... או אולי כך נידמה לי כי המחר תמיד נימצא לפננו ... ואם יש משהו שלא צלח היום אנכנו כבר שופים למחר אחר ... אם יש משהו שלא מומש אתמול אנכנו כבר מנסים להכניס אותו למחר ואם לא מחר אז מחרתיים .. אין כזה דבר שאין כזה דבר ...שניקרא שאיפה

מצוטטת

New member
בריחה?

רק על עצמי יודעת לספר כאמור מרוב שאיפות וחתירה אל עבר יעד עתידי אתה כל כך הרבה פעמים שוכח לחיות את ההווה שאחד מהשניים קורה.... או שתגיע מותש אל ה"מחר" או שבכלל לא בטוח שתגיע.... את מבינה מרוב שלפעמים שבונים תוכניות משרטטים את מפת היעד הבא כשהשאיפה שכשיגיע המחרתיים ננוח ונהנה מ"זר הדפנה" שאנחנו מתכננים , מגיע ההיום וטורף לך הכל...... חושבת אני בורחת , אולי..... אני , שואפת ללמוד לנצל יותר את ה~היום להנות ממנו עכשיו...... לכי תדעי אם יוותר בי הכוח בגמלאות....!

maof

New member
טוב זה הולך ככה...

אמרה לי אישה... 1.הסקת מסקנות 2. גיבוש החלטה 3. מטרות ויעדים סעיף מספר 1 כבר מאחורי
סעיף מספר 2 בשלבים סופים
סעיף מספר 3 אוטוטו
מעוף

רות 2

New member
בטח עבורך ובשבילך

המציאו את השיר ההוא ..... "יושב על הגדר ..רגל פה רגל שם"...

רות 2

New member
אתה מזמן כבר "עפתה, הועפתה ,העפתה"

אבל ....... לא עייפתה

maof

New member
../images/Emo12.gif

להעיף אדם מקבל קונוטציה שלילית כשאדם נוסק כלפי מעלה בכדי לנסות ולראות דברים בצורה אחרת ושונה, ממקום של הערכה וכיבוד הזולת נישמע אחרת. ושואל אותך האם את חושבת שאת מכירה את חיי ? לא הועפתי...ולא העפתי...את הגרושים אני יזמתי, וגרושתי לא עפה היא עדין חלק מחיי כל זמן שהילדים שלנו מחברים בנינו ! מעוף

maof

New member
כנכתב בשיר...

זה בגלל הרוח הנושבת בגבי
מעוף

maof

New member
צ'מעי מותקקקקקקקק...

לאור הנסיבות והחברויות שלי, לאור זה שה...360 בר קיימא בכל בוקר ויום... הכלללללללללללל אבל הכללללללללללל יכול להיות
מעוף

זה לא כמו ../images/Emo23.gif בארץ

רגליים ושכל באמריקה? כאילו בעצם לא ככה אני חיה.?

למעלה