השלם את החסר...

השלם את החסר...

אז יש לי כמה שאלות בעקבות המרתון שערכתי בספ"ש על Ultimate X-man... לא ברור לי איך אמה פרוסט הקימה בסוף את האקדמיה שלה? הרי הנשיא לא הסכים שיהיו מוטנטים עם כוכות מגנטיים באקדמיה. אחרי שהיא עזבה את אקסבייר עם אח של סקוט אנחנו פוגשים אותה כשהביה"ס שהיא הקימה כבר מלא בסטודנטים כשיש לה כבר כמה שעברו קורסים שהכשירו אותם להיות דוברים בקהילה... גם לא ברור לי איך Ultimate Northstar הצטרף אליהם... הרבה פערים... עזרה מישהו? מישהי?

Artoo Detoo

New member
לפי מה שאני יודע

נורת'סטאר היה שם כל הזמן, כלומר, לא הסבירו איך הוא הצטרף אליהם. ואם אני לא טועה פולאריס מוחזקת בכלא של הטריסקליון בגלל שהרגה מישהו עם הכוחות שלה. תסלחו לי אם אני טועה, אני פשוט לא ממש זוכר.

El ad

New member
הוא לא היה שם כל הזמן,

הרי בפעם הראשונה שרואים אותו (נראה לי שאלו היו נייטקרולר ואיינג'ל שאיתרו אותו) אז הוא אפילו לא ידע שהוא מוטאנט.

נכון!

נכון... וזה מה שלא ברור... ובקשר לפולאריס היא כבר לא בכלא ולמעשה הייתה בכלא תקופה קצרה מאוד מה שעדיין לא מסביר איך פרוסט שכנעה את הנשיא לתמוך במוטנט עם כוחות מגנטיים!

spidey 82

New member
בפעם האחרונה שז'אן פול נראה, הוא

היה בבי"ח לאחר שסיניסטר ירה בו. כנראה אמה הגיעה אליו לאחר שהחלים והזמינה אותו להצטרף לאקדמיה שלה. לא בטוח שהנשיא מעורב בהקמת האקדמיה. כמו שאקסאווייר הוא מוסד פרטי, יתכן שגם אמה פועלת כך. אלכס סאמרס הוא התלמיד הכי בולט של אמה ואני מניח שבזכותו לורנה התקבלה לביה"ס.

spidey 82

New member
כשהוא הופיע לראשונה המוסד של אמה

לא היה קיים אפילו. היא הקימה אותו לאחר עזיבת אחוזת אקסאווייר עם אלכס, באותו גליון בו ז'אן פול הופיע לראשונה.

Artoo Detoo

New member
אני לא מתכוון לא אותו אחד כמובן

אני מתכוון לזה שאם אני לא טועה היה גם ז'אן פול בבאטמן

spidey 82

New member
אתה מתכוון לאזארל שהחליף אותו

לאחר שביין שבר את גבו של ברוס? כן, אני חושב שז'אן פול זה שמו האמיתי. אבל יש הרבה צרפתים/קנדים/בלגים/קפטן פיקארד שמתהדרים בשם הזה. נורת'סטאר הוא אחד מהם (קנדי דובר צרפתית, לעומת וולברין שהוא קנדי דובר רדנקית).

El ad

New member
רדנקית שמשום מה הופכת לאוסטרלית

בסדרות מצויירות מהאייטיז - כמו למשל ספיידרמן וחבריו, או פרק הפיילוט החמוד Pryde Of The X-Men של סדרת האקסמן הראשונה והכושלת.

El ad

New member
אבל קפטן פיקארד הוא גם פרופ' X !

אז בעצם מה שאתה אומר זה שנותר'סטאר הוא שיבוט של אקסוויאר?

spidey 82

New member
לא, לנורת'סטאר יש רומן

עם קפטן פיקארד, שהוא אישיות נוספת של אקסאווייר. אקסאווייר לא מודע לרומן ביניהם ולכן לא מבין למה הוא כל הזמן מתעורר עם תחת כואב אחרי ליל ירח מלא.

Evil Beast

New member
זה מזכיר לי סיפור שלא קשור בשיט

סולן להקה בשם HIM, חשד שאנס אותו גבר בעזרת סם אונס. כי הוא זוכר שהוא הלך לבר, שתה משהו, ומאז הוא לא זכר כלום, אך קם בבוקר עם בעיית טחורים רצינית.

spidey 82

New member
כן, אבל הוא כבר רגיל לזה ומודע

למה שהתרחש בלילה הקודם. צ'אק לא.

El ad

New member
הכוונה היא שאולי צ'אק לעולם לא יידע

כי הוא לא זה משניהם שמתעורר עם ישבן משומש, וזה שנורת'סטאר יודע לא עוזר לו בכלום. אבל לעומת זאת, יש לצ'אק תקווה, כי מתישהו בעתיד כאשר נורת'סטאר ימרה את פיו הוא ינסה לשלוט על המוח שלו (כמו שהוא עושה לכולם כשהם לא משרתים אותו) ואז הוא עשוי/עלול לגלות.

spidey 82

New member
שיט!

צודק. ניסיתי להצחיק ויצאתי אידיוט... בכל אופן, ז'אן לוק, ז'אן פול. הם כולם צרפתים ארורים בסופו של דבר.

DDN

New member
הדבר היותר מצחיק הוא בריטי שמשחק

צרפתי. . ..

למעלה