השלל שלכם

Logan16

New member
השלל שלכם

כל אחד יסביר איזה שלל השיג היום ביריד spiderman sweet charity hulk vs wolverine inferno 2 wolverine 75 הכל מCNV חוץ מ75

alro

New member
והשלל שלי (שמישהו יגיד אם יש מוטיב)

x-men unlimited 10-11 x-men #1, 53, 55 gen x 29 (לא קורא כבר רק משלים פערים) uncanny x-men 313

Logan16

New member
וולבריין 75 השגתי אבל עדיין לא ביד

קבעתי שם עם איזה מישהו שיבוא מחר ויביא לי אותו הוא סגר איתי על 65 שקל אבל יש לי הרגשה שהוא לא יבוא מישהו יודע כמה זה עולה בwizrd ?

ויאגרה

New member
החוברת הזו...

לא ממש מיוחדת וגם לא שווה את המחיר הכל כך גבוה שלה...הסיבה היחידה למחיר הגבוה (יותר מידי, לדעתי...אני לא הייתי משלם על זה יותר מ-40 ש"ח, וגם זה במקרה הטוב) היא הכריכה המיוחדת (הולוגרמה או משהו כזה). מדובר במה שקרה מיד אחרי הקרב של האקס מן עם מגנטו, במהלכו הוציאו לוולוורין את האדמנטיום מהגוף וגילו שהטפרים הם משהו מולד ולא תוצאה של הניסויים שבוצעו עליו...הסיפור די מעניין, וגם הציורים סבירים, אבל המחיר מוגזם מידי.

assaf222312

New member
נראה לי שראיתי אותה שם...

בדוכן של קומיקום. לא בטוח שהיא הייתה וולברין 175 אבל מה שבטוח שהיה כזאת כריכה מיוחדת וזוהרת. זה עלה 11.5 ש"ח

ויאגרה

New member
מדובר ב...

ולוורין מס´ 75...לא 175. ואני לא חושב שבן אדם שמעוניין להרוויח כסף ימכור חוברת כזו במחיר כל כך נמוך, כשיש ילדים שמוכנים לשלם אפילו יותר מ-100 שקל על החוברת רק כי זה ולוורין ורק כי יש על זה הולוגרמה.

ויאגרה

New member
שלל

מכל מיני מוכרים וחברות, בעיקר כי אצל כל אחד מצאתי משהו אחר. Black Panther מס´ 2,4,7,8,9,10,12,28,29 (משלים הרבה מאוד פערים, והציורים בחלק מהחוברות פשוט מעולים). Avengers מס´ 10 (לפי איך שזה ניראה, אני מתחיל להיזכר למה התחלתי לקרוא את זה מלכתחילה) Captain Marvel מס´ 30 (השלמת פערים) DeadPool מס´ 0 ומס´ 1 (לא טעות או שגיאת כתיב...מס´ 1)

rusty2223

New member
שללי

peter parker:spiderman 45#-#46 peter parker:spiderman 9#,5# ואני שוקל לקנות עוד.. משהו כמו stormwatch

The Crusader

New member
ושלי...

אני קיבלתי וולברין מערן (קומיקום) לא ממש זוכר איזה גליון אבל במגניב וגם קניתי חוברת של ספיידי עם וולברין ווונדיגו (חלק 3 מחמש) וגם קניתי ספר שקוראים לו dynamic figure drawing עם מיליון תנוחות של צייר (שציוריו מוצגים בלובר!) משהו שלכל צייר מתחיל חייב להיות ^_^

green lantern

New member
לוגן- המשקפיים זה משהו קבוע....

והשרוול מאוד נוח... השלל שלי: GL GL 55 ZERO HOURE GL 68 69 UNDERWORLD UNLEASHED GL 81 green lantern 80 page giant 1 GL 107 GL 109 GL 54 קיבלתי מקומיקום פסל של קייל ריינר 545\2500 פוסטר של קייל בחליפה החדשה של האוריג´ן יוניברס FLASH FLASH אלטנטיבי FLASH TIME FLIES FLASH RACE AGAINSET TIME spiderman spidey coming home fire star 1-4 spidey sweet charity spidey and the black cat spidey unlimted שונות league of justice 1 detective vpd חתום the coven 1 (עם תעודה) star wars tales of a jedi´s weapon1

שלל נטול הירוס

הבחור שקראו לו נח ומכר את אוסף הקומיקס האלטרנטיבי שלו. היו לו שם דברים מוזרים ומעניינים בטירוף. השלל שלי מחוויר לעומת זה של אחרים שנברו בקופסאות שלו. בכל מקרה, הוא מכר לי שני מיניס: BEAUTIFUL ARTFORM 6 BEAUTIFUL ARTFORM 8 שניהם מתחילת שנות ה-90. מדובר באיזה קומיקסאי אוסטרלי שמוציא את זה בזירוקס, סיפורי אישיים עם הומור מעוות בסגנון ציור לא נורמלי שהוא מעין שילוב בין פיטר באג להוא שיצר את פריץ החתול (רוברט משהו, כרגע שכחתי את שם המשפחה, הבושה!). ולמי שלא שם לב, היה שם אחד המוכשרים יותר של PLAN B, גיל לביא, וממנו קניתי את הדינמיקה של מערבל בטון.

למעלה