השלל מהספריה

slightly

New member
השלל מהספריה

הצטידתי לכיפורים. "על העיוורון", "אהבה בימי כולרה", "הבושם" ו "המשחק של אנדר" על-פי המלצתה של Boojie .ויש לי גם את "האמן ומרגריטה". בחירה קשה במה להתחיל

slightly

New member
בעיקרון...2

אבל אין בעיה לקחת גם 3. בגלל החגים (בחול המועד הספריה סגורה), אפשר לקחת יותר. אני מנויה בספריה שכונתית קטנה, ידידותית וגמישה. מי שקורא הרבה ומחזיר בזמן, הספרנית כמעט ולא מגבילה במספר הספרים.

ביאנה

New member
סלייטלי

איזה כיף לך! אני מה זה אוהבת לקחת ספרים חדשים!!!!! אז בקשר לספרים: על העיוורון- לא הייתי קוראת כי זה של סארמאגו אבל בחירה שלך אהבה בימי כולרה- ספר פשוט מדהים ביופיו, תהיי סבלנית איתו בהתחלה כי הוא קצת מעצבן בהתחלה אבל אח"כ הוא פשוט מדהים!!!!! הבושם והאמן ומרגריטה לא קראתי אבל ממליצים עליהם אז הם בטח טובים את הספר הרביעי לא קראתי שתהיה לך קריאה נעימה ופוריה!!! נ.ב. אשמח לדון איתך על אהבה בימי כולרה כשתסיימי ביאנה

הצנצנת

New member
המשחק של אנדר

מצוין, כדאי לך להתחיל אותו, לדעתי. ואח"כ את הבושם - גם כן ספר מצוין.

slightly

New member
אז ככה

את על העיוורון תכננתי לקרוא הרבה לפני ההתבטאויות של סאראמאגו (שבעיני לא גרועות בהרבה מהתבטאויות של אישים מקומיים אלו ואחרים), ותכניותי לא השתנו בעקבותן. אקרא את הספר ואתיחס אליו לגופו. הוא לא דן בסכסוך הישראלי-פלסטיני, כך שאני לא מוצאת את זה רלוונטי. את אהבה בימי כולרה לקחתי כי אני אוהבת את מארקס. בקשר להמלצות - תלוי מי הממליץ. מתוך חברי הפורום אני כבר דיי יודעת טעמו של מי דומה לשלי ומי בכלל לא בכיוון שלי. את המשחק של אנדר לקחתי לפי המלצתה של בוז´י. היא אמרה שמי שלא מכיר מד"ב כדאי שיתחיל ממנו. אם לומר את האמת, לא ´התעלפתי´ אחרי שקראתי את הכריכה האחורית (בנסיבות אחרות לא הייתי מתקרבת לספר) אבל אתן לזה צ´אנס.

s u z a n a

New member
אהבה בימי כולרה....

לא קל להיכנס אליו מיד אבל הוא עושה את זה בסוף

למעלה