השלישייה!

MrHyde1

New member
השלישייה! ../images/Emo106.gif

השלישייה האהובה ביותר חלי, שמש ותמרה או נועה, מיה ודניאלה. הצביעו והשפיעו!

efi s8

New member
נועה, מיה ודניאלה

וזה בעיקר נועה ומיה שהן הכי מצחיקות

lolo59

New member
חלי, שמש ותמרה

אבל יותר בעונה השלישית. בעונה הרביעית הן היו קצת פחות חברות, לדעתי. אבל עדיין, הן יותר עדיפות עליי. אבל גם נועה, מיה ודניאלה הן אחלה!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאמממ צריך לחשוב טוב

דניאלה או תמרה? ברור שתמרה! חלי או נועה? נועה. מיה או שמש? אממ האמת ששתיהן מעצבנות אותי XD. הייתי מכריז על תיקו, אבל בגלל שהשלישייה השנייה עושה פחות רעש אז: נועה, מיה ודניאלה.

אף אחת מהשלישיות ../images/Emo3.gif

אני מתגעגעת לעונה הראשונה והשניה של השיר שלנו ביחוד למיה דגן שאין עליה..

תמרה, נועה וחלי..(=

בתכלס עכשיו שמים לב שהסדרות מאוד דומות, כמעט לכל דמות יש מקבילה: תמרה- דניאלה רני- דני
שירי- איה לילי- לולה
דובה- עזריאל חלי- נועה שמש- מיה קרין- עמליה לחיים, אהובה, אלינור וציון אין מקבילים, בעקבות כך שחיים ואהובה זו עלילה שיכולה להתקיים רק בסדרה עם הקטע של הזמן[המבוגרים והצעירים] ואגב- רני ותמרה הרבה אבל הרבה יותר מתאימים מדני ודניאלה להיות יחד..

MrHyde1

New member
שמש ומיה מקבילות?

אם כבר מיה ואלינור. איזה מכנה משותף יש בין שמש ומיה? יונתן ורינגו גם דומים.

שמש וגם מיה הן החלק השלישי בשלישייה,

אולי פה ניסו לכוון את זה כך שיצא שמיה דומה לשתיהן.. אגב, תמרה החדשה[עונה 4] די דומה למיה, בייחוד עם כל הקטע שהיה עם יונתן/רינגו.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifומאיפה אתה פתאום הגעת??! ../images/Emo2.gif

הייתי בטוח שטבעת באמבטיה או שברחת למדינה זרה XD. דרך אגב, קרין ועמליה זה בול אותו דבר. שתיהן ביצ'יות, שתיהן בטוחות בדרך שלהן לשתיהן יש את הצד הנחמד שיודע לאהוב, שתיהן היו בהיריון ושתיהן פסיכיות XD.

Element 119

New member
קשה לבחור

שתי השלישיות היו טובות רק שב"שיר שלנו" שמש ותמרה היו יותר מדי דומות וזה לא התאים למיתוס האגדי של שלישייה שכך אחד שונה מהאחרים בצורה קיצונית. אבל בשלישיה של "דני הוליווד" מאיה ודניאלה הן הפכים גמורים וזה הוך את השלישייה דניאלה-נועה-מאיה לשלישייה יותר מיוחדת.

למעלה