השלישיה נפגשה ו.......

zivsb

New member
השלישיה נפגשה ו........./images/Emo124.gif

ראש העיר , הסגן הכבד, הסגן מהמרפסת נפגשו,בפגישה הוצע לסגן מהמרפסת לפרוש, אחרת יודח הסגן סרב לפרוש!!!! היו עוד חילופי דברים גרון עמוק לא מעז להעלותם על הכתב

zivsb

New member
הסגן מהמרפסת../images/Emo66.gif יש כיסוי?????

יש כיסוי למה שנאמר,נלחש,באוזניים שונות? יש לך הוכחות? יש לך את העוצמה הדרושה לתרגם מילים למעשים? בני השיח שלך לא מאמינים!!!

din 1

New member
לדעתי,מה שהיה הוא מה שיהייה!

קשה יהייה לבצע שינויים פרסונלים במערכת סבוכה זו שבכל פינה ממתין אדם כזה או אחר אשר הובטח לו תפקיד, פרט לתפקיד ראש העיר (על זה בשלב הנוכחי ישנה הסכמה)הכל נייד,ועל הכל מוכנים לדון!!

din 1

New member
על הכבד חלילה! הוא יוציא את העינים

של מי שיעז לדבר עליו או על תפקידו, על תפקיד המ"מ יש קונצנסוס מלא ,אבל היחס ,אלוהים היחס חייב להשתנות ,איזו שפה איזה תרבות דיבור ,בושה למערכת!!!

r68

New member
ועוד איזה קליל הייתם רואים אותו

רוקד ולא הייתם מאמינים כל הכבוד לבחור

noigl

New member
din1

לא יפה לדבר ככה על חברים!!!!!!!! מה קרה הפוליטיקה גמרה את החברות??????.!!!!

din 1

New member
נוי גל מה כבר עשיתי,על מי מהחברים

על מי מהחברים דיברתי ,אצלי חבר נשאר חבר עד הסוף אפילו שהוא במחנה השני . הפוליטיקה אצלי היה תמיד , תמיד בעדיפות שניה או שלישית!!!

din 1

New member
noigl באם הכוונה לסגן הכבד אז |חיבו

הסגן הכבד כאח הוא לי, תשאלי גם אותו, הבעיה שיש לו הרבה מאד אחים חורגים!!

zivsb

New member
לא ידעתי שאנחנו "אחים"

אפשר להסדיר אי אלו עינינים? למשל ?למה אתה חבר ליכוד תסביר לי אתה הרי "אחי"

din 1

New member
ZIVSB אני ואתה זו היסטוריה ארוכה של

"משפחתיות" לשאלתך ליכוד , עבודה??? האם מפלגת העבודה קיימת בארץ? בלוד מזמן היא לא קיימת , פרט כמובן לידידנו עם הפאסט ,שכנו של חבר המועצה! הוא מוסד בפני עצמו.

לאחר הפגישה, אני נגד אני האופוזיציה

אני אצביע נגד כל דבר אפילו נגד ההדחה של יו"ר וועדת מיכרזים. (לא שזה יעזור) מה הוא חושב שאני ארגע שהוא לא מדיח אותי מוועדת המכרזים אני

למעלה