השלימו...........

CarolineKinney

New member
השלימו...........

זה החלק העליון של התמונה
למי שעדיין לא זיהה, בריאן קיני במלוא הדרו טוב לא ביוק מלאו הדרו כי מלאו הדרו נמצא בחלק השני של התמונה ומי שמעוניין להשלים את הפזל מוזמן בהחלט.....

רינת4

New member
נראה לי

שהיא לא תישאר כאן הרבה זמן... עכשיו,אפשר לקבל את הקישור...?

CarolineKinney

New member
כל הכבוד.......

סוף סוף מישהו שהלך להביא את התמונה בלי לשגע כמו שצריך......... ראית את שאר התמונות באתר?

Lolly pop2

New member
הוצאתי

את התמונה מהאתר הישראלי של הילדה הזאת... איך שלא קוראים לה... אם את מתכונת לאתר? הזה אז כן! ודרך אגב השם משפחה שלך הוא באמת קיני???

CarolineKinney

New member
אם את רוצה......

אני ישלח לך צילום של הדרכון שלי תראי לבד שזה באמת השם שלי.........

lolly1

New member
איזה

כיף לך....מקורי שלך?..או שינית? איזה צירוף מקרים מגניב! גם חולה על הסדרה וגם שם כמו בריאן!

CarolineKinney

New member
תראי......

המקורי שלי זה קרוליין קיני (קרוליין ע"ש דודה שלי אחות של אבא וקיני מאבא) הישראלי - קרול וקנין (חייבים לשנות תארי לעצמך את המורה שלי מהתיכון קוראת שמות....... אורי כהן, שירן בן דוד, קרוליין קיני... לא נראה לך קצת.......בקיצור לא נשמע ישראלי אז בכללי שיניתי אבל בתעודת זהות שלי נשאר השם המקורי אבא לא הסכים שאני ישנה מה לעשות מורשת אם אני ישנה לא ישארו קיני במשפחה ואופס......הלכה המורשת

CarolineKinney

New member
כן ההורים אבא שלי אמריקאי אז......

יצא ככה מה לעשות...... נולדתי פה ושיניתי שם משפחה ל וקנין כי קייני זה לא ישראלי ואמא שלי היא גם לא אמריקאית אז היא ואבא שלי החליטו לשנות את השם משפחה וגם שיניתי שם לא בתעודת זהות רק בכללי כי קרוליין זה לא כל כך ישראלי אז שיניי לקרול זה יותר קליט.

ayaliar

Well-known member
אני לא יודעת אם זה מאותו אתר

אבל האתר שאני מצאתי בהחלט חושפני ו...מעניין

ayaliar

Well-known member
הנה תמונות כאלה

של כולם אמט במלואאאאאאאאא הדרו אזהרה: קצת כחול

למעלה